143.

2.3K 179 19
                                    

Rozrazil jsem dveře a vtrhl do pokoje. ,,Ty zmrde!" zařval jsem a museli to slyšet i dole. ,,Zase si mi ojel sestru?!" krev se ve mě vařila. Shodil jsem ho z ní a vrazil mu pěstí. Využil moji sestru už jednou a chce to udělat znovu?! Tentokrát už ne!

,,Cale dost!!" vyjekl někdo u dveří a podle hlasu to byla zděšená Tori, která se držela za oteklou ruku. ,,Co se tady děje?!" štěkla po mě. ,,Já myslela, že si s rvačkama skončil." řekla už v klidu. Musel jí bolet pohled na mě, když dřepím nad klukem v trenkách, držím ho pod krkem, z nosu a ze rtu se mu valí krev a mě z kloubů na ruce. Vypadala hodně vyděšeně.

,,Chtěl ji využít znovu." řekl jsem a hodil s Robinem o zem. Přistoupil jsem k Tori a ona mě obejmula jednou rukou okolo pasu.

Nejednou mě někdo praštil pěstí. Tori jsem lehce odtlačil od sebe, málem spadla, ale vybral to. Otočil jsem se a hned schytal další do obličeje. ,,DOST!" zařvala Tori, která se klepala s Mali na posteli. V pokoje se objevil Michael s Lukem a Ashem, kteří nás od sebe odtrhli.

,,Calume! Kolikrát ti máme vysvětlovat, že rvačky nic neřeší!?" zařval na mě Michael.

,,Snažil jsem se ochránit Mali." řekl jsem a Luke s Ashem mě pustili, už jsem byl v klidu. Jestli se to dá říct.

,,Jo snaži ses ochránit Mali, ale podívej se na tu spoušť." vyjel po mě Ash a rozhodil rukama. ,,Robin je zbitej, Mali je na sračky a Tori se tě bojí!" začal po mě vřískat. Radši jsem odešel ven. Už vím, jak se vždycky cítí Tori. Potřebuju to. Je to nutnost. Zničí mě to, ale bude mi líp. Vzal jsem první krabičku co jsem viděl a šel před dům si sednout na patník.

Tori

V koupelně není, v obyváku, herně, kuchyni taky ne. Začínám se o něj bát. Pak mi došlo, že jsem nebyla před domem. Seděl na patníku, nohy natažené do silnice a kouřil?! ,,CALUME THOMASI HOODE! OKAMŽITĚ TO ZAHOĎ!" zařvala jsem a on se jen otočil a omluvně se na mě podíval. ,,Neslyšel si?!" zařvala jsem znovu, nechci, aby se ničil. Už vím jak se cítil on, když mě s tím viděl. Je to hnus.

,,Promiň." řekl a hodil nedopalek někam do silnice.

,,Už to nedělej, já to taky dělat nebudu. Slib mi to." vzlykla jsem. Kleka si k němu, ruky obmotala okolo jeho pasu a hlavu mu položila na záda.

,,Tohle ti nejspíš slíbit nemůžu." řekl mi a já vyvalila oči. Proč by nemohl? Nebude se ničit! Nesmí. Ubližuje mi tím.

,,Ne Cale prosím, ničí tě to a mě taky. Prosím." vzlykla jsem. Nesmí dopadnout jako já.

Povzdechl si a potom se podíval na mě. ,,Promiň." šeptl.

,,Ne Cale prosím přestaň." zaškemrala jsem. Vytáhl z krabičky poslední cigaretu a položil si ji do pusy. Chytla jsem cigaretu a popošla pár kroků dozadu. Zlomila jsem ji. ,,Tohle ti nedovolím. Takhle se ničit nebudeš. Nedovolím, aby si skončil jako já. S plícema v háji." rozhodila jsem rukama.

Postavil se a popošel ke mě, bála jsem se, že mi něco udělá, že se mi něco stane, no nestalo se tak, jen obmotal jeho ruky okolo mého pasu a zabořil hlavu k mému krku. Cítila jsem jeho dech, který šel cítit po cigaretách, na mé kůži. ,,Mrzí mě to." zamumlal a víc mě sevřel v objetí.

,,To je v pohodě, akorát mě dusíš." zachraptěla jsem a on se odtáhl. ,,Jen už to nedělej, nenič se, prosím." zaškemrala jsem a pohladila ho po tváři. Chtěla jsem ho políbit, ale nemohla jsem. Jen skrz cigarety, vadí mi to teď víc jako před tím.

Cal přikývl. ,,Půjdeme domů." řekl mi potichu. Chytil mě za tuku a táhl domů. Rychle pryč od tud. Od Robina, Erin a ostatních. Chci být s Calem sama a všechno si to vyříkat. O samotě.

Došli jsme domů. Vyběhla jsem do pokoje a hned zamířila do koupelny, kde jsem si napustila vanu. Pustila jsem si z mobilu písničky a vlezla do vany. Cal dělal dole něco k jídlu a já každou minuto u čekala než to tu vybuchne. Nevím proč, ale začala jsem si tu otřesnou písničku zpívat.

..Every time you call me when you're drunk
And all that I wanna say is
You really suck.

Ukázala jsem na Caluma, který stál ve futrech a zaujatě mě pozoroval. ,,Co?" zasmála jsem se a on popošel ke mě.

,,Za prvé se koupeš beze mě, za druhé tohle bylo divný." řekl mi a sundal ze sebe oblečení. Sedl si naproti mě a nohou zajel někam jinam. Kompletně jsem celá zrudla a dala mu nohu pryč.

,,Nedělej blbosti." řekla jsem mu a on se ke mě přiblížil. Spojil naše rty a já začala spolupracovat. Rukou přejížděl po mém pase a přitáhl si mě blíž. Ruku měl na mých zádech, druhou mě začal hladit v blízkosti rozkroku a mezitím mi oblizoval krk. Začal mě prstit, nejdřív jeden prst pak dva. Moje ústa opouštěli dost hlasité vzdechy. Jsem ráda že nikdo nebyl doma.

,,Chci, aby si vzdychala moje jméno." řekl mezi polibky na krk.

,,Ca-Cale." vzdychla jsem. Blížila jsem se k vrcholu, prohnula se víc v zádech a Cal prsty vyndal. Než jsem stihla říct nějakou narážku, už jsem na mě seděla a on mě za zadek nadzvedal. Zaryla jsem mu nehty do ramen. ,,Hoode." vzdychla jsem a udělala se. Cal mě ještě chvilku nadzvedal, než to přišlo i na něj.

,,To-Tori." slezla jsem z něj a stoupla si. Calum vypustil vanu, přitáhl si mě za pas blíž a pustil mi sprchu na hlavu. Uculoval se jako trubka.

Jen jsem protočila oči, dala mu pusu na hruď a následně se o něj opřela. Nechal ať na nás padají kapičky ze sprchy, bylo mu nejspíš jedno, že z koupelny se stává koupaliště. ,,Je mi zima." zamumlala jsem. ,,A chce se mi spát."

Osušili jsme se. Nějak jsme hadrou vytřeli koupelnu a zalehli do postele. ,,Tohle by se mohlo opakovat častěji." šeptl mi do ucha. ,,Kolik je hodin?" zeptal se a zabořil mi nos do vlasů.

Podívala jsem se na budík na nočním stolku a zhrozila se. ,,Půl čtvrté ráno."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now