69.

3K 200 6
                                    

,,Proč se tak usmíváš?“ zeptal se Calum.

,,Ale nic.“ Zasmála jsem se. Chytila jsem ho za ruku a táhla ho k výtahu.

Jakmile jsme zalezli do výtahu a zavřeli se za námi dveře, Calum mě namáčkl ke zdi a jeho rty přitiskl na ty moje. Hned jsem začala spolupracovat, začal mi sahat pod šaty a osahávat mě. Nemohla jsem si to odpustit a rukou jsem mu začala přejíždět po rozkroku, nechápu, kde se to ve mně vzalo.

Ještě, že už jsme vyjeli nahoru, což bylo jediné plus pro mě, protože už jsem byla skoro bez šatů. Čapl moji ruku a rozběhl se k pokoji. Začal vytahovat klíčky z kapsy, ,,Kurva!“ zaklel, když mu nešlo odemčít. Vyškubla jsem mu je z ruk a odemčela jsem.

,,Poleno.“ Zasmála jsem se, když jsem za sebou zavřela dveře. Hned se na mě nalepil. Zase spojil naše rty. Začala jsem spolupracovat. Motýlci v břiše, hotový ohňostroj. Ruku jsem měla na jeho zátylku a druhou na jeho zádech.

,,Miluju tě.“ Šeptl mezi polibky, přičemž jsem se jen pousmála. Přesunul se na můj krk, začal ho obsypávat polibky a začal mi sát kůži. Zaklonila jsem hlavu, aby měl víc prostoru. Pomalu mi začal rozepínat šaty, ale … zadrhl se zip a já propadla smíchu.

,,Cale, jestli mi ty šaty zničíš zabiju tě.“ Řekla jsem a on se ironicky zasmál.

,,Jo jasně, nejdřív klíčky, teď zip, co ještě mě bude zdržovat?“ dodal.

,,Počkej.“ Odtáhla jsem se a tak nějak opatrně jsem si přetáhla šaty přes hlavu, vyzula jsem si konečně jehly, boleli mě nohy, ani si nepředstavíte jak.  Stála jsem před ním jen v kalhotkách, pod ty šaty se dát podprsenka ani nedala. Přejel mě pohledem a začal si drtit spodní ret. Zatlačila jsem mu na hruď a obešla ho, skočila jsem do postele a zakryla se. ,,Dobrou Cale.“ Řekla jsem a přitáhla si peřinu víc k tělu.

,,No to teda ne!“ vyjekl a shodil ze sebe většinu oblečení. I když jsem se bránila stáhl ze mě peřinu a vlezl si nade mně. Zase jsem mu zatlačila na hruď, když mi líbal krk. Odtáhla jsem ho od sebe. 

,,Ale mě se nechce.“ Řekla jsem a čekala na jeho reakci.

,,Já se neptal, jestli chceš nebo ne.“ Dodal a začal mi obsypávat polibky celé tělo. Jeho něžné doteky na některých místech docela šimraly. Na veřejnosti se sice chová jako dítě, ale v posteli, jako by to nebyl on.

Rukama mi pomalu začal stahovat kalhotky. Rukama šmátral všude. Sem tam jsem řekla jeho jméno mezi vzdychy.

Do chvilky jsme vedle sebe leželi oba nazí. Byla jsem psychicky připravená, i když, dá se říct, že po tom incidentu s Dylanem, jsem se pořád bála.

Cal do mě vnikl a začal přirážet. Začal nabírat na rychlosti. Když už jsem cítila, že se blížíme k vrcholu, zaryla jsem mu nehty do zad a prohla jsem se.

Cal se pak udýchaně svalil vedle mě, dala jsem mu hlavu na hruď a políbila ho na ni. ,,Dala bych si sprchu.“ Řekla jsem, když už jsem konečně popadla dech.

,,A já druhý kolo.“ Dal mi pusu do vlasů a zvedl se. Zašli jsme do sprchy a zopakovali si to co se právě odehrálo v pokoji.

,,Chce se mi spát.“ Řekla jsem, stála jsem u zrcadla obmotaná v ručníku, Cal taky obmotaný ručníkem a objímal mě ze zadu.

Hodila jsem na sebe Calovo tričko co měl na židli. ,,Hele, ale v tom jsem chtěl spát já.“ Řekl a nahodil psí pohled.

,,Můžeš si vzít na spaní moje šaty.“ Zasmála jsem se, můj obličej zvážněl, když se po nich začal natahovat. ,,Ať tě to ani nenapadne.“ Vyškubla jsem mu je z ruky a položila na židli.

,,No, ale ty moje tričko mít můžeš.“ Řekl a natáhnul na sebe boxerky.

,,Můžu, protože, prostě jo.“ Řekla jsem a zalezla do postele. Lehl si vedle mě, ruce obmotal okolo mého pasu a přitáhl si mě k sobě.

,,Dobrou lásko.“ Řekl a dal mi pusu do vlasů. Cítila jsem každý jeho nádech a výdech, vždycky se mu zvedla hruď a pak mi následovně foukl do vlasů. Cítila jsem se v bezpečí. Miluju ho.

_

Ráno jsem se probudila, vyklouzla z jeho objetí, udělala ranní hygienu, hodila jsem na sebe černé silonky, šortky a květované tílko. Caluma jsem nechala spát a šla na snídani.

Potkala jsem tam kluky z The Vamps, všichni se na mě culili, bylo to divný.

,,Tak jak jsi si užila včerejšek?“ rýpnul si do mě Tristan a ostatní kluci se na mě divně podívali. O co jim jde?

,,Jo tancování s Connorem bylo fajn. Proč se ptáš?“ upila jsem si z hrnku a mrkla na ně.

,,No já myslel potom, nebyl jsem jedinej kdo si všiml, že ty a Cal jste rychle utíkali k výtahu, proč asi.“ A je to tady, moje kafe letělo na Connora. James a Brad propadli totálnímu smíchu, no teda mě a Connorovi do smíchu nebylo. 

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now