102.

2.6K 194 18
                                    

,,Jak?" přecedil jsem přes zuby a nechápavě jsem se na ni podíval.

,,Tak jako kdyby si mi chtěl každou chvilku vrazit."

,,Promiň." usmál jsem se a přitáhl ji k sobě. Když jsem natahoval ruku k ní trošku uhla, byla si nejistá, ale pak ke mě přišla blíž. Jen jsme tak stáli a objímali se a pak jsme se rozhodli jít radši spát, na sex jsem neměl chuť ani pomyšlení po tom co udělal Michael.

__

Tori

Když jsem se ráno vzbudila vedle mě nikdo neležel. Oblékla jsem se, vlasy hodila do copu a nasadila si brýle s tím, že si jdu do obyváku číst. Bylo jedenáct hodin a zahrada byla uklizená, což se divím, někdo si přivstal.

V obyváku seděl Calum s Connorem, Connorovi jsem naznačila prstem ať je potichu, Cal ke mě seděl zády a já ho chtěla vylekat. Byla jsem už krok on něj, když v tom.

,,Ani to nezkoušej." řekl a otočil se na mě.

,,Jak si..?" Chtěla jsem pokračovat, ale přerušil mě.

,,Podle Connorova stupiního úsměvu." řekl a já se zamračila na Connora. Obejmula jsem Caluma okolo ramen, ale on si mě přehodil přes sedačku, takže jsem mu spadla do klína. ,,Co to máš princezno?" zasmál se.

,,Máminy rukopisy. Nebo-li druhý nedokončený díl její knihy, někdo ho musí dodělat, takže ho dočtu a pokusím se jít v máminých stopách." usmála jsem se.

,,Wow, takže budeš spisovatelka?" zeptal se Connor.

,,Pokud se to po mém dokončení bude prodávat stejně jako první kniha." pokrčila jsem rameny a dál se věnovala listům starého sešitu, máma si moc nepodrobila na elektroniku spíš psala ručně a pak přepisovala.

,,Já ti říkám, že Tori mě naučila vyfukovat bublinky ze šampónu." řekl Calum, nejspíš pokračovali v jejich konverzaci, dost stupidní konverzaci. Jak děti.

,,A já ti říkám, že mě to ukazovala taky." ušklíbl se Connor. Bože proč?

,,Nevěřím ti to." řekl Calum a překřížil ruky na hrudi.

,,Tori vysvětli mu to!" vyjekl Connor.

,,Bože musíte se chovat jako děcka!? Ukazovala jsem to oboum a už ticho." Co to je do prdele za konverzaci? Nevěřím, že jim je skoro dvacet.

,,Co že si?" řekl Cal a udiveně se na mě podíval.

,,Bože Cale nehroutí se nám vztah, šlo jen o bublinky ze šampónu bože." Už mě ta jejich "seriózní" konverzace začíná štvát, asi půjdu ven za Jamesem, Tristanem a Bradlym, než být tady.

,,Ne Mikey, tohle nejde je konec prostě!" rozezněl se z ničeho nic domem zničený hlas Annie. Zabouchla dveře a do obyváku přišel zlomený Mike.

,,Si spokojenej?!" vyjekl na Caluma.

,,A myslíš, že já jsem byl?! Myslíš, že se mi lehce říkalo to co teď tobě? Myslíš, že pro mě bylo jednoduchý ublížit Tori? Myslíš si to?!" Napjatá atmosféra, tak tady nebudu. Zvedla jsem se a vyběhla za Annie, nepotřebuju vidět jak se ti dva domlátí.

,,Annie!" běžela jsem za ní, zastavila a otočila se na mě. Byla ubrečená, zlomená. ,,Pojď sem." lehce jsem se usmála a obejmula ji. ,,Bude dobře darling. Jen mu to ujelo. Stane se."

,,Jak ujelo? Jak stane se? On mě podvedl a ty to bereš moc s klidem!" Vyjekla.

,,Protože jsem na to zvyklá." Vydechla jsem. ,,Ano bolí to, ale svět se nezboří jen tím, že dal pusu někomu jinýmu." Dodala jsem.

,,Máš pravdu, ale bolí to. Nemám náladu několik dní budu doma a pokusím se urovnat si to v hlavě." Smutně se usmála.

,,Chceš doprovodit?" Zeptala jsem se.

,,To ne dobrý, běž nebo Cal dostane rapla."

,,Dobře, ahoj." Zamávala jsem jí a pak se pomalými kroky vydala domů.

Zavřela jsem vchodové dveře a hned u mě stál Calum. Držel moje tváře v rukách a s vyděšeným pohledem mi koukal do oči. ,,Kde si byla? Bál jsem se." Řekl a obejmul mě.

,,Byla jsem jen před domem s Annie, nic mi není. Si až moc starostlivej." Usmála jsem se a Cal se přisál na moje rty.

,,Promiň." Šeptl do polibku.

,,Nechceš jít nahoru?" Usmála jsem se.

,,No pojedem s klukama do studia něco ohledně tour, takže budeš doma jen s Alex, Chriss jede za mamkou. Promiň nerad tě tu nechávám s Alexandrou samotnou. Zamkni se do pokoje a než přijedu nevylízej. Moc dobře vím čeho je schopná." Řekl a omluvně se usmál.

,,Dobře." Šla jsem si udělat kafe a zasedla jsem do pokoje. Zamkla jsem se jak řekl Cal a padla k notebooku. Zapla jsem word a začala poupravovat mamčiny rukopisy. Přepsat je a sem tam dodělat nějakou větu.

Po dvou hodinách se ozvalo klepání na dveře. ,,Ano?" Houkla jsem a čekala na odezvu, které jsem se nedočkala. Naštvaně jsem odemčela dveře a stál tam nějaký vysoký chlap a za ním Alexandra. Luskla prstem a ten chlap mě začal svlékat.

Calum

Dojeli jsme konečně domů, chystal jsem se odemčít, ale nešlo to. Začal jsem panikařit. Kluci se zkoušeli dobít ze před a já běžel do zadu. Dveře byly otevřené, vyběhl jsem k nám do pokoje.

Seděla na posteli v roztrhaném tričku, všude po pokoji se válelo její oblečení. Klepala se, brečela. Měla poškrábané nohy a líce, modřiny na krku a rukách. Zase jsem ji nedokázal ochránit. Chtěl jsem jít k ní, ale z naší koupelny vyšel nějaký kluk. Neváhal jsem ani minutu a jednu mu vrazil, jen se slizky usmíval. ,,V posteli byla dobrá, vzdychala mi pěkně do ucha při každém doteku a když jsem si pohrával tam dole tak se mi  kroutila rozkoší." Ne tohle já nehodlám poslouchat. Vrazil jsem mu pár dalších ran pěstí.

,,Calume zabiješ ho!" Vyjekl za mnou Mike a spolu s Ashem mě odtáhli.

,,Dostal by to co si zaslouží." Přecedil jsem přes zuby a podíval se na Tori, kterou objímal Luke.

,,Zavolám policii." řekl Luke a odešel. Mike s Ashem odtáhli toho hajzla dolů. 

,,Ca-Cale." Zachraptěla.

,,Už tě nenechám samotnou." Řekl jsem a obejmul ji. ,,Je to moje chyba, kdybych tě nenechal s Alexandrou samotnou, nic z toho by se nestalo." Zamumlal jsem ji do krku. ,,Nezvládl jsem tě ochránit, je mi to líto. Mrzí mě to." Nehorázně se klepala. Pohled na ni mě ničí.

,,Cale krvácíš." Řekla už trošku klidným hlasem.

Odnesl jsem ji do koupelny, shodil z ní roztrhané tričko, napustil vanu a položil ji do ní. Potřebuje se uklidnit, teď kašlu na to, že mi krvácí ruka, jde mi o ni.

,,Cale bolí to." Řekla z ničeho nic.

,,Co tě bolí?" Zeptal jsem se nechápavě.

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat