158.

2.2K 173 29
                                    

 Začala válka našich jazyků, kterou jsem si užívala každičkou sekundou. A pokračovalo by to, kdyby někdo nepřišel.

,,Jsem tu!" Ashtonův hlas se nesl přes celý dům.

,,Ten si to umí načasovat." přecedil přes zuby naštvaně Calum. Dojedli jsme oběd a přesunuli se nahoru. Calum někam odběhl a já se roztáhla na posteli. Koukala se do stropu, něž přišel s miskou jahod a šlehačkou. Vzpomněla jsem si na ten den v létě, než jsem odjela.

,,Mě je to jedno něco vezmi, mám hlad." řekla jsem Calumovi, který už půl hodiny skenoval otevřenou ledničku.

,,Co by sis představovala?" otočil se na mě a lehce se usmál, nezapomněl u toho hodit patkou.

,,Něco tam vezmi a pojď sem." řekla jsem už naštvaně. Něco čapl v ledničce a sedl si vedle mě na sedačku.Z poza zad vytáhl šlehačku a jahody. Vzal jednu jahodu, nastříkal na ni kilo šlehačky a strčil mi ji do pusy. ,,Debile." prskla jsem na něj s plnou pusou.

,,Počkej, počkej. Máš tady šlehačku." palcem mi setřel šlehačku ze rtu a olízl si palec. Vzala jsem mu šlehačku z ruky a stříkla si trošku do pusy. No jenže pusa mi nešla zavřít, takže mi většina zbyla na rtech a Calum se i začal spát. Zvedla jsem se a svoje rty plné šlehačky mu otřela o nos.Vypadal jak ten jak se mu nadává. Bambi? Ne Rudolf.

,,Tohle si vypiješ Victorie!" vyjekl a vyrval mi šlehačku z ruky. Přibližoval se s ní k mému obličeji, ale naštěstí přišla teta Joy.

,,Calume, co to sakra děláš!? Jestli bude šlehačka na nábytku tak si mě nepřej. Polož to a najez se jako člověk!" řekla přísně. Calum protočil oči a položil šlehačku na stůl.

,,A máš to." zasmála jsem se.

,,Příště tě dostanu." oznámil mi.

Ale ne, jestli jednou slíbí, že se mi pomstí, tak ten den právě nadešel. ,,Jestli máš v plánu to, co máš v plánu, tak se ke mě nepřibližuj." řekla jsem s vážnou tváří a lehkým pokřiveným úsměvem.

Nechápavě se na mě podíval a pak se šibalsky usmál. ,,Málem bych zapomněl." Položil jahody na stůl a šel se šlehačkou ke mě.

,,Ne, Calume opovaž se." vyjekla jsem a snažila se utéct, jenže jsem byla přitlačená na okraj postele. ,,Prosím." šeptla jsem a nahodila psí očka.

Povalil mě na postel a vlezl si nade mě. Jednou rukou se podpíral vedle mé hlavy a v druhé držel šlehačku. ,,Zavři oči a otevři pusu." zasmál se. Neochotně jsem přitlačila víčka k sobě a trošku pootevřela pusu. Calum přiložil plechovku se šlehačkou k mojí puse a jak to říct, zmáčkl spoušť. Půlku mojí pusy naplnil šlehačkou a než jsem stihla cokoliv udělat. Pocítila jsem jeho jazyk až někdo v mém krku. Naše jazyky se třely o sebe a šlehačka v našich ústech tomu dodávala chuť.

,,Tak tohle byla tvoje pomsta?" nazdvihla jsem obočí a obkročmo si na něj sedla. ,,Počkej zavři oči." usmála jsem se. ,,A dej mi tu šlehačku." dodala jsem. ,,Otevři pusu." přikázala jsem mu. Do pusy jsem mu stříkla šlehačku a potom udělala to samé co on mě. Přehodil nás a začal šmátrat pod moje tričko. Já věděla co přijde. Stáhl ho ze mě přičemž se naše rty odlepily, ale jen na malou chvíli. Chytila jsem ho za lem trička a pomalu mu ho vyhrnovala nahoru, nepřerušovala jsem pohyb našich rtů.

Přetáhl si tričko přes hlavu a přilepil se na můj krk, který obsypával jemnými polibky. Začal mi sát kůži, takže vytvářel cestičku z malých nafialovělých flíčků. Později mi kůži začal kousat. Rty sunul až k mému hrudníku, obsypával ho polibky okolo mojí podprsenky. Rozepnul mi ji a natáhl si po šlehačce. Postříkal i polovinu hrudníku šlehačkou a pak se na mě uculil. ,,Tohle je moje pomsta." šeptl mi do ucha a jemně ho skousl. Slízal všechnu šlehačku, která se nacházela na mých prsou. Pomalu, dost pomalu.

Vzdychala jsem každou sekundou hlasitěji a hlasitěji. Rty pokračoval od hrudníku dolů. Dostal se k podbřišku a lemu kraťasů. Chytil mě za boky a pomalu mi je stahoval i s kalhotkami. Obsypával mi vnitřní stranu stehen polibky, než se dostal kam potřeboval. Chvilku mě dráždil jazykem, potom prsty. Přičemž mi  obsypával krk polibky. Slastí jsem měla přivřená víčka a otevřená ústa, ze kterých vycházely hlasité vzdechy. ,,Hoode." vzdychla jsem. To pomalé tempo mi nedělalo dobře, spíš mě to ničilo každičkou sekundou.

Jeho prsty ve mě začaly kroužit pomaleji. Podívala jsem se na něj pohledem, který doslova zabíjel. Zatím co na jeho tváři panoval šibalský úsměv. ,,Snad nechceš víc." šeptl mi do ucha a lehce se o něj rty otřel.

,,Ch-chci." vzdychla jsem a prohnula se v zádech, když jeho prsty ve mě začaly rychle kmitat. Moje ústa opouštěly další hlasité vzdechy.

,,Můžete tady být tišeji?!" vyjekl Ash a rozrazil dveře. ,,Tohle nebudu komentovat." dal ruce do obranného gesta a zase odešel.

,,Ty si nezamkl." zamračila jsem se. ,,Že ... Nee." vzdychla jsem, protože jeho prsty se ve mě zase hnuly. Stáhl ze sebe boxerky a opatrně do mě vnikl. Začal pomalu přirážet.  Tohle je opravdu síla. Povlečení na naší postel jsem drtila v pěstech a nepřestávala si užívat ten dokonalý pocit rozkoše, která ovládala moje tělo. Vrážel do mě znovu a znovu, s obličejem přitisknutým k mému krku, od kterého se odrážel jeho dech. Jeho tělo ztrácelo kontrolu a já věděla, že se oba blížíme ke konci.

,,Ku-Kurva T-Tori." vzdychl a udělal se. Zvládl to. Udělal mě i ho. Za ráz, tohle se stalo jen jednou. No poprvé a naposledy, ale co já vím? Svalil se vedle mě a odhrnul si jeho zpocené vlasy z obličeje. ,,Já tě tak zasraně miluju." vyšlo z něj udýchaně.

,,Dokonalé vyznání lásky." zasmála jsem se. Vlezli jsme do sprchy, kde jsme si navzájem umyli svoje zpocená těla. Kapičky vody na nás padaly a já si užívala každičký moment s ním.

,,Tohle byl jeden z mnoha narozeninových dárků, počkej si na zítra." šeptl mi do ucha a uculil se.

,,Včera si mi daroval tak maximálně hádku." protočila jsem očima.

,,Neprovokuj mě." přecedil přes zuby a stiskl mi zadek. Osušili jsme se,  nazí zalehli do postele a navzájem se krmili jahodami, než někdo zaklepal...

m.l.w.5sos // c.h.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt