136.

2.2K 164 12
  • Dedicerad till Annie Clifford
                                    

Turné se už chýlilo ke konci, byl začátek srpna. Uteklo to docela rychle. Dnes je poslední koncert a potom hurá domů! Dnes je pro Michaela zcela významný den. Chce požádat Annie o ruku.

Zrovna jsme v backstage, kluci se připravují na poslední koncert, kluci z the Vamps už skáčou na podiu jako klokani a já se nemůžu dočkat reakce Annie. Kromě Michaela jsem jediná kdo to ví, nikomu to neřekl, na jednu stranu jsem ráda, ale na druhou stranu to pro mě bylo těžký uchovat v tajnosti, protože jsem hotová drbna.

Kluci z the Vamps scházeli z pódia a podle jekotu fanynek už nastoupili naši kluci. Začínalo se na SLSP a já se zase nechala unášet proudem myšlenek. Jestli Annie příjme Michaelovi svatbu, Calum zase bude mít keci jen skrz moje rozhodnutí. Wow. Zase bude narážet na to, že jsem mu řekla ne. Pocítila jsem ruky na svém pase, pootočila jsem hlavu a uviděla Connora. Dobře toho jestli si Cal všimne zase bude žárlivá scéna. Dala jsem mu ruky pryč, když to zkusil po druhé, dala jsem mu je pryč znovu, pak už si mě, ale zatáhl na chodbu která vedla k šatnám. Přimáčkl mě na zeď a zamířil k mému krku, který začal obsypávat polibky, mlátila jsem ho do hrudi, kopala do něj. Nic nepomáhalo.

,,Nekruť se, jestli nechceš aby to bylo horší." řekl mi a zamířil k mým kalhotám, rozepl mi pásek a zamířil do kalhotek, chytil mě pod krkem a já se začínala dusit. Aby jste to pochopili za tu dobu na tour už Con hodně krát něco zkoušel a tak se mi zprotivil.

,,Connore prosím přestaň." zachraptěla jsem.

,,Víš že nemůžu Torinečko." Usmál se a začal mi rozepínat košili. Rukou mě držel pořád pod krkem a druhou rukou byl v mých kalhotkách a dráždil mě.

Calum

Během písničky co jsem se díval do davu fanynek jsem jedním okem mrkl do boku stage, kde stáli všichni až na ni a Connora. Do hajzlu. Basovku jsem ze sebe sundal, hodil ji bezcitně na zem a rozutíkal se pryč. ,,Kam běž..!?" vyjekl za mnou Michael, podle toho jak se zarazil bych řekl, že mu to došlo.

Doběhl jsem na chodbu a viděl je na druhém konci chodby. Rukou jí držel za krk a druhou měl v jejich kalhotkách, začala se ve mě vařit krev. Za prvé takhle ji nikdo ubližovat nebude a za druhé, ona je moje! ,,TY HAJZLE!" zařval jsem a rozběhl se k nim. Vrazil jsem mu pěstí do nosu a přitáhl si ji k sobě. ,,Kurva co jsem ti řekl, že jestli tohle někdy zkusíš zabiju tě!" zařval jsem na něj. ,,Takže ti to říkám naposledy, dotkneš se jí ještě jednou a budeš synem smrti!" řekl jsem, Connor odešel a já ji pevně objal. ,,Už je dobře, už jsem tady." usmál jsem se na ni. Ano z téhle věty se stává stereotyp a Calum Thomas Hood zase nedokázal ochránit svoji princeznu. ,,Předám tě Tristanovi s Jamesem okay? Já teď musím na stage už jen posledních pár písniček, dám v šatně sprchu a jedeme domů." pohladil jsem ji po vlasech, jak jsem řekl tak jsem udělal. Dohráli jsme poslední píseň a už se chystali odejít, ale Mike nás zarazil.

,,Hele, hele, kluci stůjte já- já chci něco důležitého udělat." usmál se a my se vrátili na svá místa. ,,Může na podiu celá naše fam? Včetně kluků z the Vamps." zasmál se. Tori přiběhla ke mě, ale ještě před tím, předala Michaelovi krabici s pizzou. Annie přišla k Michaelovi, on si poklekl a otevřel krabici s pizzou. Celou arénou se ozval jekot fanynek. ,,Annie Argent, staneš se mojí pizzovou královnou?" usmál se. Jo Michael, ten nikdy nezklame. Annie začala horlivě přikyvovat, rukami si zakrývala pusu a nechala slzy štěstí téct proudem. Teď mi bylo děsně že mi Victorie řekla ne.

Šel jsem do sprchy v šatnách, kde jsem mohl strávit tak půl hodiny, oblíkl jsem se a šel zpátky do šatny, na sedačce seděl Tris a Tori mu spala na rameni. ,,Doufám, že mě nezabiješ." řekl mi Tris, když odvrátil hlavu od telefonu.

,,Měl bych? Jedinej koho chci zabít je Connor." vydechl jsem a naklonil se k ní. Pramínek vlasů co měla v obličeji jsem jí dal za ucho a dal jí pusu na čelo.

,,Chápu proč chceš zabít Connora, je to krypl, když se snaží dostat mezi vás dva." zazubil se Tris.

,,Trisi, jestli ještě jednou něco zkusí, je po něm. Neudržím se a zmlátím ho a ty moc dobře víš, že to dokážu." řekl jsem vážně a chytil Tori do náruče. Trošku se pomrvila, ale spala dál. Tris přikývl.

,,Budu ho hlídat." postavil se ze sedačky a šel se mnou ven. ,,Užijte si cestu letadlem." zakřenil se.

,,No tady si někdo stráví jen pár hodin v buse." protočil jsem oči. Musíme jet asi hodinu na Berlínské letiště a pak skoro celej den v letadle. Pecka.

Tori se probudila, až když jsme nasedali do letadla, má docela tvrdý spaní. Někdy. Musel jsem se usmál. Seděli jsme vedle sebe v letadle a koukali z okýnka. ,,A to si mě jako nesl, ze šatny do busu a z busu až sem sám?" podívala se na mě a já jen přikývl. ,,A to ses nezlomil?" nazdvihla obočí a já se na ni zamračil.

,,Však si jak anorektička, kolik vážíš? Tak 50 kilo? S tvojí výškou a kozama se bojím o tvoji páteř." uchechtl jsem se a schytal pěstí do ramene.

,,Připadám si jak tlustý prase." vydechla a dál sledovala mraky z okna.

,,Ale to není pravda. Si anorektička a já se s tebou bojím spát, jen skrz to, že bych tě zlomil." šeptl jsem jí do ucha a jemně ho skousl.

,,Nejsi zas takovej daddy." šeptla mi na zpět.

,,Že ne?" nazdvihl jsem obočí a pohladil ji po stehně kousek od rozkroku.

,,Stop it!" vyjekla a cukla sebou.

,,Dokážu ti to." řekl jsem hrdě.

,,Přesvědč mě."

m.l.w.5sos // c.h.Där berättelser lever. Upptäck nu