95.

2.4K 200 18
                                    

Musel jsem teď vážně vypadat jako idiot, jen jsem koukal do stropu, hladil Tori po vlasech a přiblble se uculoval. Na tuhle vzpomínku nikdy nezapomenu.

Tori se začala probouzet. ,,Jak dlouho jsem spala?" zamumlala mi do krku.

,,Tak hoďku, ještě klidně spi." usmál jsem se.

,,Ne, už musím vstát." zvedla se. Měla ospalý výraz a byla hrozně roztomilá.

,,Nemusíš, lehni a spi." přitáhl jsem si ji zase zpátky a dal jí pusu do vlasů.

,,Nechcete si jít dolů zahrát flašku?" Ozvala se ve dveřích Chriss.

,,Jo." Řekla Tori a vstala.

Odkráčeli jsme do obýváku, kde už všichni seděli v kruhu s prázdnou flaškou vodky uprostřed. Sedl jsem se vedle Luka a Annie a Tori naproti mně. Chriss začala točit s flaškou padla na mě. ,,Takže Cale.. mmm.. kolikrát si spal s Tori?" zasmála se.

,,Si jako myslíš, že bych to spočítal?" podíval jsem se na Tori a skousl si ret. Mezitím jsem si všiml Ashe, který mě zabíjel pohledem.

Zatočil jsem s flaškou a padla na Tori. ,,Takže brouku, kolik by si chtěla dětí?" zasmál jsem se.

,,Ehm, s takovým velkým dítětem jako si ty. Ani jedno." mrkla na mě a vzala mi flašku. 

,,Tak ta tě setřela brácho." poplácal mě po zádech Luke. Jen jsem se na Tori smutně usmál a ona na mě nahodila omluvný pohled. Zatočila flašku a ta padla na Michaela. 

Tori

,,Mikey nechtěl by sis nechat prodloužit prsty?" Jen co jsem to dořekla Chriss se začala nekontrolovaně smát a Annie kompletně zrudla.

,,Na co?" nechápavě se na mě podíval.

,,Ale jen tak." Řekla jsem a Mikey začal točit flaškou sice mi neodpověděl, ale to nevadí. Flaška padla na Luka.

,,Proběhni se v trenkách po ulici." křikl Mike na Luka. Sice Luky protestoval, ale po chvilce vzdorování udělal tak jak řekl.

____

Ještě chvilku jsme takhle hráli a pak Mike s Lukem naznali, že je to nebaví. ,,Ehm Tori? Nechceš s náma do obchodu?" zeptal se Mike ve dveřích.

,,Jo, klidně." dala jsem Calovi pusu na tvář a jela do obchodu.

Dojeli jsme před obchoďák a namířili si to do shopu. Nemohla jsem si to odpustit a vyfotila jsem je na snap s nápisem I hate them - TORI xx a poslala jsem to Calumovi.

,,Takže Torinko, skoč mi pro burákový máslo a balíček čipsů." zavelel Mike, jen jsem protočila oči.

,,Jako kdyby sis pro to nemohl dojít sám." vydechla jsem a šla do vedlejší uličky.

,,Výborně." řekl Mike, když mě viděl, že nesu všechno co chtěl.

,,Potřebuju granule pro Pixie, potřebuju někoho silnýho kdo by mi to vzal, takže Tučňáčku pojď." řekla jsem Lukovi a táhla ho do uličky s věcma pro zvířata.

,,Jsem silnější jak Luke." ozval se za námi Mikey.

,,Jojo, a pak ses probudil." křikl na něj Luke.

,,Hele to je moje hláška." zamračila jsem se na něj.

,,O co?" usmál se.

,,A tohle taky." zamračila jsem se ještě víc.

,,Promiň Tučňačko." řekl a dal mi pusu na tvář. ,,Tak který ty granule chceš?" zasmál se a ukázal na tři odlišny pytle.

,,No ehm, Ash minule kupoval modrý." Dobře teď jsem si připadala blbá jako blondýna a Luky si podle výrazu taky musí myslet, že jsem pěkně blbá.

,,Světle modrý nebo tmavě." nazdvihl obočí.

,,Ty světle protože moje milovaná Pixie jí kuřecí." ukázala jsem na prostřední pytel s granulema. Luke ho vzal a zase jsme odešli za Michaelem.

,,Teď nějakou zeleninu a ovoce." řekla jsem a táhla je o dvě uličky dál.

,,Ne prosím." zaskuhral Mikey.

,,Michaeli, nebudete se krmit jen sladkýma blbostma nebo pizzou a čipsama. Musíte jíst taky normální jídlo." řekla jsem přísně a do sáčku nabrala červenou papriku. Rozhodla jsem se, že si doma udělám salát.

,,Tori má pravdu Mikey." usmál se Luke.

,,Ehm, děláš jako kdyby si s ní souhlasil." protočil oči.

,,Nesouhlasím, ale má pravdu." Bouchla jsem ho do ramene. ,,Au."

,,Budete jíst to co uvařím, jestli udělám salát budete sedět u stolu dokud to nesníte!" vyjekla jsem na ně, a už jsme si to mířili k pokladně. ,,Zaplaťe a běžte k autu, já si odskočím okay." dala jsem každýmu pusu na tvář a skočila si na ty né zrovna pěkný záchody.

Když jsem vylezla z kabinky, uviděla jsem za sebou postavu. Byla to NIKI, jakmile jsem se otočila, bouchla mě něcím po hlavě a já už viděla jen tmu.

Luke

Zaplatili jsme a nákup naložili do kufru, po deseti minutách čekání, už se mi to zdálo dost podezřelé. ,,Mikey nemyslíš si, že.."

,,Ne nic se jí nestalo třeba se jen zdržela u zrcadla, znáš holky a obzlášť naši Tori." usmál se a dál ťukal něco do mobilu. Po dalších deseti minutách už jsem ztrácel trpělivost a nervy.

,,Ne jdu se podívat kde je, to jí nemůže tak dlouho trvat." zvedl jsem se a šel, na Michaelovi šlo taky vidět, že pochybuje. Vylezl z auta a šel se mnou.

Když jsme došli na dámské záchody nikdo tam nebyl. ,,Tori?!" vyjekl jsem a čekal na odezvu, nic ticho. Jen na zrcadle byl přilepený papírek.

'Jestli někoho hledáte, tak nehledejte, nenajdete! -NH xx' 

Po přečtení toho jako bych stuhnul. Jak mohla holka kterou jsem miloval udělat něco takovýho? Jak?! ,,Musíme ji najít!" začal jsem řvát bezdůvodně na Michaele. ,,Jestli jí Nikoleta ublíží." řekl jsem a začali se mi lesknout oči.

,,Najdeme ji neboj, ale prvně to musíme říct ostatním. Zavolám Calumovi." řekl nervózně a dával si mobil k uchu. Jen jsem bezmocně přešlapoval z jedné nohy na druhou.

Calum

Seděl jsem nasedačce a už jsem začínal být nervózní. Kde jsou tak dlouho, co jim tak trvá. Začal mi zvonit mobil. Michael.

,,Nikoleta unesla Tori." vybafl na mě a moje srdce vynechalo několik úderů..

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat