54.

3.4K 195 6
  • Dedicat a Aneta Zahradn
                                    

Tori

Sundal mi šátek a já se konečně rozkoukala, uvědomila jsem si, že jsme na hřbitově. Přesněji řečeno před hrobem mích rodičů.

,,Cale proč jsme tady?" podívala jsem se na něj nechápavě ,,Odpověz mi!" jen stál a koukal na mě, nevěděl co má říct. ,,Calume!" zařvala jsem a on se konečně vzpamatoval.

,,No, jsme tady protože.. jsem to slíbil." Dodal.

,,Komu si to slíbil? Proč jsme tady?"

,,Tvojí mámě. Jsme tady, protože jsem jí to slíbil." Vydechl ,,Než oba umřeli tvoje máma měla smrtelnou nemoc, věděla, že umře, ale pak byla ta nehoda a to všechno.. a.." už nevěděl jak má pokračovat.

,,Aha." Vydechla jsem a stála jako solný sloup, byla jsem něco jako v tranzu a pozorovala dva náhrobní kameny. Na jednom bylo jméno mámy Anne Marie Irwin a na druhém jméno táty Ben Josh Irwin. Nevnímala jsem ani co mi Cal říká, jen jsem stála a koukala.

,,Tori, Tori!" zatřepala jsem hlavou.

,,N-no?"

,,Já na tebe mluvil, zítra máme Ellens show.  Jo a do školy přestaneš chodit, nebo tam půjdeš jen když tam půjdeme mi, jo a pojedeme na tour tak za měsíc." Řekl a mě se zastavilo srdce. Zase pojede pryč zase tady budu sama.

,,Aha? Budete mi chybět." Podívala jsem se na něj smutně.

,,Jak budete mi chybět? Ty jedeš s námi!" usmál se od ucha k uchu.

,,A k té škole, ehm, já to zvládnu, bude to okay." Falešně jsem se usmála.

,,Ne dořekl jsem, nikam žádná škola." Usmál se.

,,Ale to nejde, nemůžu mít jen základní vzdělání, kdo mě bude živit, když se rozejdeme? Ash bude mít vlastní rodinu a já skončím pod mostem." Vyjekla jsem.

Dal mi pusu do vlasů a řekl: ,,Ale já si tě za pár let vezmu." Ušklíbl se.

,,Tak dobře no." Klekla jsem si a dívala se před sebe na hroby, svíčky byli zhaslé, otočila jsem se na Caluma ,,Nemáš zapalovač?" zeptala jsem se a snažila se zastavit slzy.

,,Jo, jo." S přimáčknutým jazykem mezi rty, začal lovit v kapse. ,,Na." Usmál se a podal mi ho. Zapálila jsem svíčky a usmála se.

,,Chybíte mi."  Řekla jsem do ticha, pak už jsem jenom ucítila Calumové ruce na svém pase.

,,Pojedeme domů?" zeptal se přikývla jsem.

Chytil mě za ruku a pomalinku jsme šli úzkou cestou, měsíc nám svítil na cestu, kdybychom nebyli na hřbitově, řekla bych, že by to bylo i romantické. Jen tak se procházet v noci, za svitu hvězd a měsíce. Přišli jsme k autu, nasedli a jeli domů, mezi námi panovalo ticho.

ráno

Vzbudila jsem se, protože na mě zasvítilo slunce, promnula jsem si oči a podívala se po pokoji. Calum rozkošně spal vedle mě, dala jsem mu pusu na líčko, přičemž trošku zabručel a zabořil hlavu do polštáře. ,,Vstávej, musíš se nachystat, dneska máte zvukovou zkoušku, potom na rozhovor a potom na Ellens show." Usmála jsem se.

,,Já nechci." Zabručel do polštáře.

,,Noták, celej den budu s vámi, to zvládneš." Pohladila jsem ho po vlasech a on se na mě usmál. Opravdu jsem se moc těšila na dnešek, poprvé zas po sto dvaceti letech je uvidím v akci. Zaběhli jsme do koupelny, vyčistili jsme si zuby, jo čistíme si spolu zuby, chvilkama  je to vtipný, když třeba Calumovi kapne pasta na hruď a on mi řekne sliž to. Já se zasměju a vyfakuju ho. Potom mi Cal vybral něco na sebe, na kluka měl docela styl, květovanou sukni, černé balerýnky a černé tričko.

Nakulmovala jsem si vlasy, dala si linky, řasenku a šla do kuchyně. Všichni tam už seděli ,,Jedeme hoši!" zařvala jsem nadšeně. Oni jen protočili oči, nevypadali nadšeně, že jedou na zvukovku. ,,Noták trochu radosti." Usmála jsem se a každému dala pusu na tvář. Začali se usmívat, nasedli jsme do auta, Ash a Mike seděli vepředu a já s Calem a Lukem namačkaná vzadu, uprostřed.

Dojeli jsme k velké budově, prošli pár chodbami a objevili se v nahrávací místnosti, kluci nazpívali pár písniček, sem tam mě nechali zpívat s nimi. Byla to vážně zábava. Po třech hodinách jsme jeli na oběd, pak už před námi byly dva rozhovory a Ellens Show.

Všechno probíhalo až moc dobře, při dalším rozhovoru k ním dojela NIKI a všichni jsme si připravovali na Ellen Show. Kluci nic nevěděli, ale já a NIKI jsme měli plán.

Každá z fanynek měla 5 sekund na to, aby se viděli s klukama. Já s NIKI jsme šli poslední, shodili jsme ze sebe trička a čekali než se otevřou dveře, otevřeli se a my dvě jsme si začali jakože rozepinat podprsenky, kluci začali natahovat ruce na nás a dveře se začali zavírat. Cal s Mikeem se rozběhli na jednu stranu a Ash s Lukem na druhou neměli jsme s NIKI kam utéct, myslela jsem si, že Ellen vybuchne smíchy. Rychle jsme je oběhli a utíkali do šatny, tam jsme se zase oblékly. Byla to docela velká prdel.

Na gifu je Cal^^ nečekaně..

m.l.w.5sos // c.h.On viuen les histories. Descobreix ara