162.

2.1K 168 15
                                    

Probudilo mě až divné dupání a hlasy okolo stanu.

,,Jackie? Jackie kde jsi no tak vylez ven."  řekl někdo a já se víc namáčkla ke Calumovi, tisknouc víčka silně k sobě. Bože prosím ,ať je to jen sen. Jen sen. ,,Jackie kámo!" zavolala a stín její postavy, který narážel pomocí měsíčního světla na plachtu stanu, se přibližoval. ,,Jackie jsi tady?" zavolala znovu. ,,No ták kámo." Klepala jsem se. Moc. Spacák jsem měla až po nos a tiskla se víc na Caluma. Nohy jsem tiskla k hrudníku. Přála jsem si, aby tohle byl jen hloupí sen. V tuhle chvíli jsem vibrovala jako mobil, když vám někdo volá. ,,Jackie jsi tady?" zeptala se a začala pomalu rozepínat náš stan. Třásla jsem se víc a Calum pořád v klidu spal. Její hlava nakoukla dovnitř a já začala pištět z plných plic. Vypadala jako zombie. Z části rozežraná kůže, měla jen jedno oko a byla rozřezaná na hrudníku v oblasti srdce. Vypadala jak ta holčička co na vás vyskočí z počítače. If you know what I mean.

Prudce jsem se posadila, za hrozného jekotu. Můj mozek vstřebával informace. Byl to jen další zlý sen. Calumovi pevné paže se obmotaly okolo mě a klimbal se mnou ze strany na stranu. Rukama jsem si doslova rvala vlasy. Klepala se a slzy mi tekly proudem. ,,Šššš. Byl to jen sen, neboj jsem tady." daroval mi pusu na temeno hlavy a pohlazení po vlasech.

Jak to říct, zip stanu se rozletěl a všichni nakoukli dovnitř. ,,Co se děje?" zeptal se zděšeně Michael.

,,Ta tvoje "storka" se děje. To jak jste ji vyděsili se děje! Tak jste do prdele normální?!" zařval na ně a dál se mnou houpal ze strany na stranu. Víčka jsem silně tlačila k sobě a vzpamatovávala se ze šoku.

,,Viděla jsem ji. Viděla jsem Alici. Hledala toho psa." zamumlala jsem a pořád si trhala vlasy z hlavy.

,,Jste vážně idioti Michaeli." řekla mu naštvaně Annie.

,,Jděte spát dořešíme to ráno." řekl přísně Calum. Zavřeli stan a odešli. ,,Lehneme si a pokusíš se zase usnout, neboj se budu celou dobu s tebou, dobře?" usmál se a jeho rty se lehce otřely o moje čelo. Hlavu jsem měla zaraženou v jeho hrudi, rukama jsem tahala za jeho mikinu a víčka jsem pořád tlačila k sobě. Tyhle noční můry musí přestat. Musí. Calum mě jednou rukou hladil po zádech a druhou po vlasech. ,,Za chvilku pojedeme domů. Neboj se. Čeká tam na tebe ještě jeden dárek ode mě." šeptl mi do ucha. No to jsem zvědavá, Calumovi dárky jsou vždycky originální. Letěli jsme do Paříže, na Vánoce mě požádal o ruku. Co přijde teď? ,,Ššššš. Neplač." uklidňoval mě. Do východu slunce jsem nezamhouřila oči. Bála jsem se usnout. Bála jsem se, že ta noční můra přijde znovu.

Vylezla jsem ze stanu a hned jsem byla středem pozornosti. ,,Tori promiň." skočil mi okolo krku Luke. ,,Mrzí mě to." šeptl a hladil mě po zádech.

,,To je v pohodě." lehce jsem zvedla koutky.

,,Bože ty vypadáš." zarazil se Ash. Jo fajn, kruhy pod očima, rozcuchaná a bledá jako sníh. Vypadám jak smrtka. A?

,,Haha." sarkasticky jsem se zasmála.

Calum vylezl ze stanu a naštvaně došel k Lukovi a Michaelovi, kteří uklízeli stany. ,,To co jste včera udělali, bylo naposledy!" zařval na ně, až jsem sebou cukla.

,,Však jsem se jí omluvil!" zařval na něj Luke zpátky.

,,Nechtěj mě nasrat Hemmingsi!" přecedil přes zuby.

,,Ohoh, už se bojím." řekl a dal ruky do obraného gesta. ,,Nemyslím si, že štěně jako ty, by mi něco udělalo." vysmál se mu a já už jen viděla, jak se Calum napřahuje s pěstí, ale Ash ho chytil za zápěstí. /C'mon to se rýmuje:D/

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now