63.

2.8K 182 3
                                    

,,Máš to? No víš co myslím?“ vychrlil na mě další otázku.

,,Ne krámy fakt nemám.“ Přecedila jsem přes zuby už jsem byla nervózní.

,,Neříkej mi, že si těhotná.“ Vyjekl.

,,Já- já nevím.“ Vykoktala jsem ze sebe.

,,Ale jestli jo tak to dítě není moje,“ Řekl a už měl lesklé oči ,,ale Dylana.“ dodal a do očí se mu hrnuly slzy. Vypadal zničeně. ,,DO PIČE!“ zařval a kopl do stolku.

Chytla jsem ho za rameno, ale škubl sebou. ,,Cale.“ Řekla jsem tiše, ničilo mě, v jakém stavu byl, ničilo mě že trpěl kvůli mně zase. ,,M-mrzí mě to.“ Vykoktala jsem ze sebe a taky se rozbrečela.

,,To není tvoje chyba.“ Řekl mezi vzlyky a obejmul mě.

Hlavu měl na mém rameni a brečel, nerada vidím, že brečí, že je zničený, nenávidím tuhle situaci. ,,Jak to řekneme ostatním?“ zeptala jsem se, jen mlčel a přemýšlel.

,,Není jistý, že si těhotná.“ Nechtěl se s mířit s realitou.

,,Ale Cale, všechno tomu nasvědčuje.“ Řekla jsem a neubránila se dalšímu proudu slz. Podíval se mi přímo do očí, pak uhnul pohledem a vyběhl z autobusu. Sedl si na patník a chytl se za hlavu. Je mi ho líto, hrozně mě to mrzí, jen jsem ho sledovala z okýnka. Nevydržela jsem to vyběhla jsem ven a zaběhla za autobus, opřela jsem se o něj a z NIKOLETINÉ krabičky vytáhla cigaretu.

V polovině cigarety jsem si všimla Cala, který na mě zírá. Přišel ke mně a vyrazil mi cigaretu z ruky. ,,Tohle dělat nebudeš! Takhle ničit sebe! A i to, no..“ řekl a ukázal mi na břicho.

,,A co mám podle tebe dělat? Ty si z toho zničenej a já se na tebe prostě nemůžu tak dívat. Ničí mě to.“ Řekla jsem a on mě obejmul.

,,Spolu to zvládneme.“ Šeptl mi do ucha a dal mi pusu do vlasů, já mu jen promáčela tričko.

_

Ten den jsem celý proseděla v buse, kluci měli svůj první koncert NIKI a Chriss si užívali v BackStage a já proseděla v buse s chrápajícím Gusem a přemýšlela jak to říct ostatním. Najednou do busu vtrhli NIKI a Chriss.

,,Tvl ten koncert fakt pecka, ani nevíš, jak jsem na ně pyšná.“ Řekla Chriss a pak se obě podívali na mě. Byla sem oteklá, uslzená.

,,Tori co je?“ zeptala se ustaraně Chriss.

,,Můžete do zadu?“ zeptala jsem se a společně jsme odešli na sedačky kde jsme se zavřeli. Posadili jsme se a já na ně chvilku koukala nevěděla jsem jak jim to říct. ,,Já- já jsem těhotná.“ Řekla jsem a obě se na mě usmívali jako sluníčka.

,,Tak proč bulíš?“ zeptala se NIKI.

,,Protože to děcko není Calovo.“ Vydechla jsem.

,,A čí je? A neříkej mi, že..“ zděsila se NIKI.

,,Jo je Dylana.“ Řekla jsem a zase se mi zlomil hlas a já začala brečet.

,,Já tomu čurákovi rozbiju držku!“ vyjekla NIKI.

,,NIKI klidni.“ Řekla Chriss.

Celý ten večer jsem proseděla v pandím overalu u telky a sledoval serialy v objetí NIKI a Chriss, ty dvě mě uklidňovali. Calovi jsem se tak trošku vyhýbala, pár dní jsem mu neřekla ani slovo.

_

,,Calume, Calume!“ rozběhla jsem se k němu a celá šťastná mu skočila okolo krku. Seděl v zadu na sedačkách celý zničený, ztrápený, ale teď je tomu všemu konec.

,,N-No?“ řekl klepajícím se hlasem.

,,J-Já nejsem těhotná!“ vyjekla jsem a z oka mi sjela jedna neposlušná avšak šťastná slzy.

,,Nejsi co?“ zeptal se Cal a úsměv se mu rozzářil.

,,Nejsem těhotná.“ Usmála jsem se  vlepila mu jeden dlouhý polibek. A pak další, a další. Usmíval se jako sluníčko. Jsem ráda, že je jeho úsměv zpátky.

,,To jsem rád.“ Řekl a měl pořád ten dokonalý dětský úsměv. ,,Miluju tě.“ Řekl a dal mi dlouhou pusu. Začala jsem spolupracovat. Seděla jsem mu na klíně, on měl ruky obmotané okolo mého pasu.

,,Nejsi co?“ ozval se Ashton, když vylezl ze sprchy, jako jediný to nevěděl. NIKI to řekla Lukeovi a Chriss Michaelovi, rozhodli jsme se, že Ashtonovi nebudeme radši říkat nic, vyšiloval by a to hodně, chtěla jsem mu to říct až po tour, ale nestane se.

,,No Ashtone, já, no, nejsem těhotná.“ Vykoktala jsem ze sebe a sledovala jeho pohled, který doslova probodával Cala.

,,HOODE! TY HOVADO! Že mrdáš s mojí sestrou no to ještě zkousnu, ale děcko jí neuděláš, né teď!“ začal řvát na Cala, divím se, že to neslyšeli lidi venku...

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now