86.

2.5K 193 11
                                    

,,Panebože, to je Calum Hood!" vyjekla nějaká holka a já si uvědomila, že Calum už jde, rychle jsem zaplatila a odešla. Stála jsem před obchodem a pozorovala Caluma jak se objímá s fanynkama. Vřelo to ve mě, ani nevíte jak, totálně mě to štvalo!

,,A hele kdo nám tu žárlí." zasmál se a opatrně mě bouchl do ramene.

,,Nežárlím." odsekla jsem.

,,Ne vůbec, vidím, že si naštvaná. Ale neboj jsem jenom tvůj." poslední větu mi šeptl do ucha a ještě se ho dotkl. Obrala mě husina a projela mnou vlna energie, Cal to spozoroval a usmál se.

,,Takže, ty v tomhle obchodě budeš tak další hodinu takže já jdu na nehty." mrkla jsem na něj.

,,No to teda nejdeš, pak mě zas budou bolet záda." zamračil se.

,,Máš blbý lásko. Pak víš kde mě najdeš." poslala jsem mu vzdušnou pusu a šla na nehty.

__

Vylezla jsem z nehtového studia, chtěla jsem vytáhnout mobil a zavolat Calumovi, ale pak jsem ho uviděla na lavičce jak popíjí kafe ze starbucks. Když si mě všiml přišel za mnou. ,,Vážně si musela?" sklesle se podíval na moje nehty.

,,Jo musela, nelíbí se ti?" podívala jsem se na něj.

,,Jo líbí, ale víš jk to bude bolet?" sklesle se na mě podíval. Já byla spokojená mám pěkné černé, kvůli němu ještě krátké gelové nehty.

,,Nezajem." ušklíbla jsem se a vzala mu kafe z ruk. ,,Díky lásko." řekla jsem a upila si z jeho kafe.

,,To bylo moje." řekl.

,,Bylo no." zasmála jsem se a on mě vraždil pohledem. ,,Broučku poď, jdeme vybrat tvůj dárek k narozkám." řekla jsem a táhla jsem ho do obchodu s oblečením. Hodila jsem po něm několik košil a pracně ho dotlačila do kabinky. Nebylo to ani půl minuty a vylezl ven bez trička.

,,Můžu takhle chodit po obchoďáku?" zasmál se.

,,Zalez do tý blbý kabinky a obleč si jednu z těch stupidních košil okamžitě!" řekla jsem mu dostatečně nahlas.

,,Když mi pomůžeš se oblíct." zasmál se, chytil mě za zápěstí a táhl za ním. Zatáhl závěs a přilepil se na mé rty. Začala jsem spolupracovat, problém nastal až když mi začal šmátrat pod tričko, ale já se odtáhla.

,,Nezkoušej to." řekla jsem.

,,Ale mám narozeniny." řekl a nahodil ten jeho štěněcí pohled. Nic jsem neříkala, jen jsem mu přejela nehtama po hrudi a odešla ven. Po chvilce vylezl a na sobě měl modrou košili. Neslušela mu vůbec a to je co říct, mu sluší skoro všechno.

,,Ne." řekla jsem jen protočil oči a zase zalezl do kabinky. Po chvilce zase vylezl a měl na sobě krásnou červenočernou košili. Dobře přiznám se, vypadal tak sexy. Dobře musím ovládat svoje chutě. ,,Hoď ji po mě a běž se oblíct."

Zaplatila jsem a Calum už mě táhl pryč. ,,Nenávidím nakupování oblečení, maximálně tak kupovat něco tobě." přecedil přez zuby.

,,Ale lásko." zastavila jsem ho a dívala se mu do očí. ,,Nemrač se, chtěla jsem ti udělat radost." řekla jsem sklesle.

Jen mě obejmul a to dost silně, poslední dobou to dělá často. ,,Však já se nezlobím, jen nerad nakupuju jako každej kluk." usmál se na mě a dlouze mě políbil.

,,Luke se mnou nakupuje rád." zamumlala jsem mu do hrudi.

,,Tak promiň, že nejsem Luke." odsekl a odtáhl se.

,,Pane na nebi, co tě žere?! Já se s tebou nechci hádat." řekla jsem a chtělo se mi brečet. Bože proč jsem tak slabá.

,,Nic mě nežere, jen mě trošku naštvalo, že si mě srovnala s Lukem. Nebreč, prosím." přitáhl si mě k sobě a obejmul mě. Proč? Proč jsem tak slabá? Já nechci, aby si o mě všichni mysleli, že jsem chudinka. ,,Jdeme do kina?" usmál se, vyrazili jsme ruku v ruce ke kinosálům. ,,Na co se chceš podívat?"

,,Viděl si hvězdy? Dostala jsem náladu na slaďáky." zasmála jsem se.

,,Neviděl a ani nechci, prý je to blbost. Co takhleee Labyrint? Něco akčního a máš tam O'briena." zasmál se.

,,Na to dem, na to dem. Chci vidět po dlouhé době jednoho ze svých třech manželů." měla jsem jiskřičky v očích zatím co Calum vedle mě zuřil, no co jeho chyba, měl si vybrat hvězdy a né Labyrint, když ví, že mám slabost pro Dylana O'briena.

Cal koupil lístky, popcorn a velkou colu s dvouma brčkama. Sedlsi jsme si do sálu a hned se mě začal vyptávat. ,,Takže tří manželů jo? Koho?"

,,Takže, na prvním místě si ty, mohl by si být rád, na druhým, když náš vztah nevydrží je Connor a pokud ani on nevýjde najdu si O'briena a ojebu ho, protože má dobrou prdel, ale ty máš lepší." mrkla jsem na něj, jen se na mě nechápavě díval.

,,Takže ty mi koukáš na zadek?" nechápavě se zeptal.

,,Jistě." zasmála jsem se a strčila si do pusy hrst popcornu.

,,Dobře, jsme si kvit, protože já tobě taky." usmál se a já jen protočila oči.

,,Omg, omg Calum Hood mi čumí na zadek." začala jsem tam "fangirlingovat", rozhazovat rukama a tak podobně. Protočil očima a začal radši sledovat začínající reklamy.

,,Bože Calum Hood a Victorie Irwin sedí nad námi. Myslíš, že spolu něco mají?" šeptali si holky před námi, no šeptali, normálně mluvily a mysleli si, že je neslyšíme.

,,Co si myslíte, že spolu méme?" zasmál se Calum a naklonil se k těm dvoum a já přesně udělala to samé.

,,Nevím, chodíte spolu?" usmála se na nás černovláska.

,,Jo." usmál se na ni Calum.

,,Tak to vám to přejeme, že ano Emili." rozzářila se a drbla do kamarádky vedla, která nevypadala nějak přívětivě, kdyby pohled zabíjel už jsem mrtvá. ,,Hrozně vám to sluší. Omg Emili nevraždi Victorii pohledem, ona nemůže za to, že ti přebrala Hooda." Teď nezabíjela pohledem jen mě, ale i tu černovlásku. Calum se začal smát a Emili, nebo jak říkala její jméno se začala červenat.

,,Calume nesměj se jak debil, ano." bouchla jsem ho loktem.

,,Promiň příjde mi to komicky. Holky, fanynky jako třeba tebe Emili mám rád, ale musíte mi dovolit mít vlastní vztah a vlastní život." usmál se na ně Cal a pak se podíval na mě. ,,Hele Victorii miluju, požádal jsem ji o ruku, ale odmítla mě. Ale nic nevíte."

,,Jo jistě, práskni na mě všechno blbečku." vyjekla jsem.

,,Ale my víme, že si ji požádal o ruku, Michael něco psal na twitter, jen jsme nevěděli jestli spolu pořád něco máte." usmála se Emili. No nene ta holka se na mě usmála.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now