77.

2.6K 202 4
                                    

,,Jdu otevřít.“ Řekla jsem a šla k hlavním dveřím. Otevřela jsem je a moje oči se zaměřili přímo na něj. Stál tam a já se zase začínala klepat strachy. Ne prosím jen on ne!

,,Ahoj je tu Mali?“ řekl a slizky se usmál.

,,Dylane!“ Křikla Mali a padla mu kolem krku.

,,Bože Tori.“ Vyjekl Calum a už mě objímal, třepala jsem se, bála jsem se. Byla jsem moc vyděšená. Stál přede mnou on, ten co mě unesl, zmlátil a znásilnil. ,,Co tu chceš!?“ začal na něj řvát Calum.

,,Hele Cale, co se stalo, stalo se, dělal jsem to, protože mě do toho nutila Tanya. Miluju tvoji sestru a nikdy bych jí neublížil.“ začal, nevěřím mu ani slovo, a doufám, že Cal mu taky nevěří.

,,Nevěřím ti vypadni! A už se nepřibližuj k tomuhle domu, k Tori a už vůbec né k mojí sestře!“ začal řvát, čapl Mali za ruku, zatáhl dovnitř a zabouchl dveře.

,,Calume co to mělo být?!“ začala rozhazovat rukama. Byla hodně naštvaná.

,,Mali nevíš co on je zač!“ řval na ni Calum. ,,Unesl a znásilnil Tori! Je to hajzl!“ řekl a sevřel mě v objetí.

,,Tori je to pravda?“ zeptala se mě. Nevěřícně na mě hleděla a slzy se jí hnali do očí. Jen jsem přikývla, neměla jsem sílu mluvit, jen jsem stála v Calumově sevření a klepala se. Vzal mě do náruče a posadil se na sedačku, seděla jsem mu na klíně, ruky měl obmotané okolo mě. Hlavu jsem měla zabořenou v jeho krku.

Mali seděla naproti nám a brečela. Nechtěl se smířit s tím, že Dylan je takovej hajzl. ,,Mali, nebreč.“ Vykoktala jsem ze sebe. A pak jsem začala hrozně kašlat, bylo to jak kdybych měla plíce kuřáka, začala jsem se dusit.

,,Tori co je?!“ vyjekl vyděšeně Calum. Všichni se seběhli a hleděli na nás.

,,Ne prosím, jen tohle ne Tori, snaž se zůstat v klidu, dobře." chytil mě za rameno Ash.

,,To. Nic. Není.“ Vykašlala jsem. Pomalu jsem se nemohla ani nadechnout, začala jsem kolabovat.

,,Ne, Tori vnímej, tohle není prdel, zavolejte sanitku!!“ Zařval a to bylo to poslední co jsem slyšela.

Calum

Sanitka přijela docela dost rychle zkolabovala mi v náručí. Začala hrozně kašlat a pak přestala vnímat. ,,Odjíždíme.“ Řekl saniták, když naložili Tori.

,,Jedu s vámi.“ Vyjekl jsem.

,,Pane, jste příbuzný?“ zeptal se.

,,Je její snoubenec.“ Řekl Ash, který už seděl v sanitce. Byl nervózní, seděl, třepal nohama a se slzami v očích sledoval Tori, ležící na lehátku.

,,Dobře, bereme sice jen příslušníky rodiny, ale když jste snoubenec, nastupte.“ Řekl, jen jsem přikývl a nastoupil si. Sedl jsem si k ní a ruku jí drtil v té své. Byla tak bezmocná.

Dojeli jsme do nemocnice a tam udělali nějaká vyšetření.  Seděli jsme všichni na chodbě, a když říkám všichni myslím tím i NIKI, Chriss, Mali a celej náš spolek. Čekali jsme hodinu, ale mě to přišlo jako celá věčnost, Ash brečel a já k tomu taky neměl daleko. Co když mi umře, co když se něco stane. Co když. Ne nemůžu takhle přemýšlet, ona to zvládne.

Ze dveří vyšel doktor a já k němu hned přiběhl. ,,No?“ zeptal jsem. Hlas se mi třásl, bál jsem se o ni.

,,No pane Hoode, vaše paní prodělala posttraumatický šok. Má hodně silné astma, předepsali jsme několik prášků a inhalátor, bude chodit na pravidelné kontroly. Sestřička jí změří tlak a může jít domů. A dohlídněte, ať se vyvaruje cigaretám a alkoholu.“  Usmál se doktor. Ten úsměv mě dost zklidnil.

Čekali jsme ještě pár minut pak se otevřely dveře a v nich stála ona. Hned jsem si ji k sobě přimáčkl. Držela v ruce nějaké papíry, hodně léků a krabičku od inhalátoru. ,,Bál jsem se o tebe, hrozně moc.“ Řekl jsem a začal brečet, hlas se mi hrozně třepal.

,,Calume.“ Vydechla. ,,Jsem v pořádku.“ Usmála se.

,,Bál jsem se, že mi umřeš.“ Řekl jsem mezi vzlyky a pořádně ji přimáčkl. ,,Tohle už mi nedělej.“ Odtáhl jsem se, jen se na mě usmívala, jednou rukou mě hladila po zádech a druhou mi utřela slzy. Byla roztomilá, když mě uklidňovala.

,,Hele, jsou čtyři hodiny, jedeme domů. Nový rok nehodlám strávit v nemocnici.“ Pohladila mě po líci. Kdyby jen tušila, jak moc jsem se o ni bál. Ještě jednou jsem ji objal a pak jsme vyrazili k autu. Dojeli jsme domů a lehli jsme společně do postele a sledovali pohádky v telce. Začal mi nehorázně vibrovat mobil, upozornění na twitteru, nehoráznej spam. A ještě, aby ne, Mikey nás vyfotil, jak se objímáme v nemocnici a napsal k tomu ‘Ach ti snoubenci‘ @Victoria_Allison_Irwin @Calum5SOS

Dobře, fotku jsem si uložil, přiznám se, Mikey to myslel dobře, ale za ten spam zpráv ho zabiju. ,,Děje se něco?“ probudil mě z myšlenek její sladký hlas.

,,Ne, jen díky Mikeymu všichni ví, že jsme snoubenci.“ Usmál jsem se na ni.

Jen na mě vyvalila oči. ,,Jak?“ Ukázal jsem jí fotku, jen se usmála a pak se na mě sklesle podívala ,,Ty kometáře jsou taky fajn.“ Zasmutněla a lehla mi na hruď.

,,Z toho si nic nedělej.“ Řekl jsem a dal jí pusu do vlasů.

,,Ničím ti život.“ Dodala sklesle. 

,,Ale no ták.“ Řekl jsem, mobil jsem hodil na noční stolek a hladil ji po zádech. ,,Víš, jakou naši vzpomínku mám nejradši?“ musel jsem odbočit od tématu. ,,První den jak jsem tě viděl.“ Usmál jsem se.

,,Jo tak to si nepamatuju.“ Zasmála se.

,,Calume pohni.“ Řval na mě Ashton, nový kluk co se přistěhoval, hned první den ve škole jsme se začali kamarádit, sice je o něco starší, ale prý, že se mockrát stěhovali tak opakuje.

,,Však už du.“ Dobíhal jsem ho, běželi jsme k nim domů. Hrát si v domku na stromě. Vběhli jsme do domu a hned nás zastavila paní Irwin.

 ,,Ale kampak?“ zasmála se ,,Vidím, že sis našel kamaráda Ashi. Jak se jmenuješ chlapče?“ Usmála se, byla hodně milá.

,,Calum.“ Ušklíbl jsem se a poškrábal se na zátylku.

,,Mami nezdržuj jdeme do bunkru.“ Řekl Ash a už mě táhnul pryč.

,,Ashi nebuď drzej!" dala mu malý pohlavek ,,Tori vám tam donese sušenky.“ dodala.

Byli jsme v domu zhruba deset minut, hrali jsme si na piráty a pak přišla ona.

,,Ashi, nesu vám sušenky pusť mě nahoru.“ zavolala, Ash jí hodil žebřík a ona za námi vylezla. Ty roztomilé ďolíčky, dlouhý vyčesaný culík, tak hubené, růžové tílko a k tomu modré šortky. Před tím jsem si o holkách myslel, že jsou nechutně, ještě aby ne bylo mi sedm.

,,No dobře, už si nám donesla sušenky, vypadni.“ Řekl hnusně Ash.

,,Už jdu, nehodlám tady s vámi ztrácet svůj drahocenný čas. Jdu si číst do houpací sítě, tak nedělejte bordel.“ Zamávala mi a slezla po žebříku dolů. Roztomilá, krásná a chytrá.

,,V tu dobu jsem se do tebe zamiloval.“

_____________

Takže, díky a tolik reads, úplně wooooooow!! Nemám slov! Vážně moc děkuju! Nečekala jsem to fakt ne. Ze začátku jsem si myslela, že to nikdo nebude číst a hele:D 

Takže svině je zpět, co myslíte změnil se?

Nebo je to jen další z jeho slizských plánů?

Má v tom prsty i Tanya?

Uvidíme. ILY guys!

TORI xx

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now