50.

3.6K 205 6
                                    

Tori

,,No tak na to zapomeň, prášků mám ještě dost.“ Zasmála jsem se.

,,Já si počkám, až dojdou a zakážu ti koupit další.“ Ušklíbl se.

,,Na to zapomeň Hoode!“ vyjekla jsem ,,Nehodlám mít dítě tak brzo.“ Probodávala jsem ho pohledem, ,,a navíc by si měl otcovský povinnosti, to by znamenalo, málo času na zkoušky, málo času na koncerty a málo času na fanynky a to ty nerad, říkáš přece, že fanynky jsou pro tebe vše.“ Dodala jsem a uhla pohledem.

Přitáhl si moji hlavu na jeho hruď, sedělo se na něm pěkně blbě. ,,Ale moje budoucí manželka je na prvním místě.“

Chytil mě do náruče, a běžel k němu do pokoje. ,,Hoode pusť mě! POMOC!!“ ječela jsem.

,,Nikdo ti nepomůže, nikdo není doma.“ Zasmál se a zamčel pokoj.

,,A kde, kde jsou všichni?“ zvedla jsem koutek a pokusila se udělat úsměv, i když jsem se bála, co přijde.

,,No Luke je u NIKI, Michael šel ven s Pixie a Ash jel ke Chriss, takže jsme tu jen mi dva.“ Ušklíbl se a přistupoval ke mně, couvala jsem, když jsem byla u kraje postele, uvědomila jsem si, že jsem v pasti.

Calum se ke mně naklonil a začal mě líbat, zatáhla jsem ho za tričko, přičemž jsme spadli oba na postel, naše rty se neoddělili, pasovali na sebe jak dvě části puzzle. Po chvíli prodral svůj jazyk do mé pusy a začala válka ve, které vedl, cítila jsem se v tuhle chvíli bezmocně. Rukama putoval po mém pase, zalej pod tričko, které ze mě rychle sundala a odhodil někam do neznáma,  jedním táhnutím rozepnul podprsenku, netušila jsem, co přijde dál, nevypadal, že by mě chtěl k něčemu pustit.

Odhodil moji podprsenku, přejel mě pohledem a ušklíbl se. Naklonil se, a zase mě začal líbat, rukama si hrál s mými prsy, přičemž jsem párkrát vzdychla.

,,Cale.“ Šeptla jsem, on se na mě podíval s skousnul spodní ret. Přesunul se na můj krk a obsypával ho polibky, začal mi sát kůži, a udělal mi tam nejeden cucfle. Přesunul se níž a jazykem začal kroužit okolo mích bradavek, trošku jsem se zaklonila a vydechla. ,,Calume.“ Dál jsem pokračovala ve vzdychání a šeptání jeho jména, zřejmě se mu ti líbilo, protože se usmál a pokračoval dál. Rukou přejel přes moje břicho, chytil boky stáhnul mi legíny . Ležela jsem jen v kalhotkách, on byl pořád oblečený.

Natahovala jsem se, že mu sundám tričko, ale chytil mi ruky a řekl: ,,Dneska si pohraju já.“ Přesunul se na můj krk, jednou rukou se podpíral a druhou jemně přelej po mém pase a zajel do kalhotek, chvilku mě dráždil palcem, ale pak do mě strčil jeden prst a začal s nim kroužit. Zaklonila jsem se a nepřestávala vzdychal, byla to nádhera. Dokonalý pocit.

Pomalu s ním začal pohybovat, později přidal další prst. S vlastníma rukama jsem nedělala nic, nepustil mě. Když už jsem skoro byla, odtáhl se a řekl: ,,Počkej tady.“ Rychle zaběhl do koupelny.

Calum

Zaběhl jsem do koupelny a podíval se do zrcadla. ,,Notak kámo vzpamatuj se.“ Zoufale jsem vydechl, opláchl jsem si obličej a ušklíbl se na sede, sundal jsem si ze sebe tričko, kalhoty a šel jsem znovu do pokoje.

,,Kam si odbě..“ nenechal jsem ji to ani doříct a přisál jsem se na její rty. Rukou jsem si zase hrál s jejím prsem. ,,Miluju tě.“ Šeptl jsem mezi polibky, přičemž se usmála.

,,Si připravená?“ zeptal jsem se když jsem se odtáhl.

,,Na nic jinýho nečekám.“ Řekla a usmála se. Sundal jsem ze sebe boxerky, stáhl jsem jí kalhotky a odhodil je do kouta.

Tori

Vniknul do mě, tentokrát to nebylo jako obvykle, bylo to plné vášně, bylo to dokonalý. Náš sex je čím dál tím lepší. ,,Tori.“ Vydechl moje jméno.

,,Cale.“ Přirazil naposled a udělal se, hlavu položil na moje rameno, byl celý udýchaný. ,,Bože.“ Vydechla jsem. ,,Tohle bylo to nejlepší.“ Řekla jsem, když už jsem nebyla tolik udýchaná. Dali jsme si spolu sprchu, ve které jsem si dala záležet já.

Lehli jsme si k němu do postele a koukali na film v telce. ,,Cale je pět hodin, měli by jsme se chystat.“ Řekla jsem a zvedla se z postele.

,,No, já na to málem zapomněl.“ Řekl a chytil se za hlavu. Odběhla jsem do pokoje, nalíčila se, a pokoušela se nějak zamaskovat ty cucfleky na krku. Když už jsem měla hotový makeup, nakulmovala jsem si vlasy, hodila jsem na sebe černé silonky, kraťasy a tílko Nasa, na to černý svetřík a běžela k autu. Vběhla jsem na chodbu a tam už čekal Calum. Obula jsem se a nasedla do auta.

,,Luke mi psal, že se sejdeme tam.“ Usmál se a pohladil mě po stehně.

,,Věnuj se řízení, né mě.“ Řekla jsem.

Dojeli jsme na smluvené místo kde kluci měli sraz s fanoušky. Vešli jsme do backstage a tam už všichni čekali.

,,Kde jste tak dlouho?“ zeptal se Mike.

,,Co valíš kámo máj ještě 5 minut, sraz máme až v šest.“ Rýpnul si do něj Luke.

Kluci vešli do místnosti, kde mohlo být tak 100 fanynek. Jestli si říkáte, že je to málo, tak nebojte, kluci podobné akce dělají každý měsíc, pokud teda nemají turné. Sedli si na židle, zazpívali pár písniček a pak došlo na dotazy od fanoušků.

,,Otázka na Lukea, máš holku?“ mrkla na něj blondýnka a já s Chriss jsme tak tak zadržovali NIKI, která vypadala že vybuchne.

,,Noo.. Nechci vás zklamat holky, ale mám přítelkyni.“ Řekl a ukázal NIKI, aby šla za ním. ,,Moc ji miluju.“ Usmál se a já si všimla skupinky holek, které brečí. Bylo mi jich líto.

,,A co Cale, pořád chodíš s Victorii?“ zeptala se ještě blondýnka a Calum se na mě podíval, já zakroutila hlavou, ať to neříká.

,,Už ne.“ Sklopil pohled, já nejsem taková, že bych se tím vytahovala, nechtěla jsem ublížit dalším fanynkám. Kluci se na Cala nechápavě podívali a pak se podívali na mě, mávla jsem rukou, ať to nechají být a usmála se.

,,Otázka na vás všechny. Co si myslíte o sebepoškozování?“ zeptala se trošku oplácaná brunetka.

,,No tak abych pravdu řekl, neodsuzuju ty lidi, určitě to dělají kvůli problémům sice to nepomáhá, ale mají pocit, že jim to pomůže. Nedělejte to. Věřte mi je to hnus.“ Řekl Ash.

,,A teď otázka kdo z vás se sebepoškozoval?“ zeptal se Luke do publika, většina holek zvedla ruku, i já s NIKI, a dokonce i ASH?!

Tak když už máme tu padesátou část, tak něco odvážnějšího. Když jsem to psala byla jsem rudá jako prase, možná ta představa:D úplně onijneijfwendedjkcnjsdc:D <3 To je jedno prostě jsem ráda, že to čtete, že vás to baví, díky. ILY<3

xx

m.l.w.5sos // c.h.Onde histórias criam vida. Descubra agora