197.

1.7K 170 7
                                    

,,Za chvilku nám bude po domě běhat nejen Ryan, ale i malá Pizzie s Cheesem a..." podíval se na mě s nazdvihnutým obočím. 

,,Malá Crystal, a když kluk.." povzdechla jsem si. ,,Tak Dylan." 

,,Dobře." usmál se. 

,,Pořád mám v hlavě to jak ho zabila. Nechápu jak to jen mohla udělat." šeptla jsem a po tváři mi stekla slza, při vzpomínce na Dylana. Na naše první setkání. 

,,Ahoj já jsem Tori.“ Přišla jsem se seznámit.

,,Ahoj já jsem Dylan.“ Řekl a usmál se.

,,Ahoj já jsem Calum, její kluk.“ Dodal Calum a já zase jen protočila oči, ale no co je rozkošnej, když žárlí.

Všichni jsme se poskládali k ohništi a smáli se Lukovi, který tvrdil, že dokáže rozdělat oheň a ono hovno, nakonec ho rozdělal Dylan.

Celej večer se na mě Dylan díval, pokaždé, když to zpozoroval Calum přitáhl si mě k sobě. Je pěkný jak si mě brání, ale někdy to až přehání. ( 46. část )

,,Ten kluk si tohle nezasloužil." zachraptěla jsem a dívala se do krbu na malé šlehající plamínky. Vybavila se mi Dylanova usměvavá tvář.

 Docela mi i chybí, i když dělal, to co dělal. Znásilňoval mě, mlátil mě, unesl mě, chtěl se mě zbavit. ,,Pamatuju si, jak si se vycucla s Cliffordem." vyrušil mě z myšlenek. 

,,Ty si to neviděl." zamračila jsem se. 

,,Ne, já o tom četl." uchechtl se.

,,Jak bych začal,“ poškrábal se na zátylku, byl si nejistý to poznám. ,,no líbíš se mi, ale vím, jaké city máš ke Calumovi tak nechci být na obtíž.“ Sklopil hlavu. Počkat co, já se líbím Michaelovi? Wat?

,,Mám tě ráda Mikeu, ale Cal je Cal.“ vydechla jsem, nevěděla jsem co říct, dala jsem mu pusu na tvář a hned viděla jeho nadšený úsměv, dívali jsme se přímo do očí, najednou jsem jeho rty ucítila na těch svých, a po chvíli začala spolupracovat.

,,Tori, to nemyslíš snad vážně!“ ozval se někdo nad námi. ( 29. část )

,,Já si zase pamatuju, jak jsem ti odmítla první žádost o ruku." začala jsem se smát.

,,To není prdel. To bolelo." dal si ruku na hrudník. 

,,Tak a teď hledej můj dárek, je na stromečku, ale na ten tvůj to vážně nemá.“ Šeptl mi do ucha a doširoka se usmál.

Šla jsem ke stromku a moje oči přistáli hned na malé krabičce na větvi někde nahoře, natáhla jsem se pro ni a vzala ji do ruk. Otevřela ji a nemohla uvěřit svým očím byl tam prstýnek. Cal mě chytil za ruku a klekl si, jen to ne, prosím. Na můj prst dal prstýnek a teď jsem jen čekala co se bude dít. ,,Victorie Allison Irwin, světlo mého života. Vezmeš si mě?“ usmál se. Dala jsem si ruky před pusu a nechala téct slzy proudem.

,,N-nemůžu, p-promiň.“  ( 75. část )

,,No to od tebe bylo docela hnusný." řekl mi. Seděla jsem mezi jeho nohama, opřená o jeho hrudník, s jeho rukama přehozenýma přes moje ramena. 

,,Pamatuješ si, jak jste se bavili s Connorem o těch bublinkách ze šampónu." začal se smát a já nadskakovala podle toho jak se mu zvedala hruď. 

,,Jo, to si pamatuju." usmála jsem se a začala mu hladit stehna. 

,,Já ti říkám, že Tori mě naučila vyfukovat bublinky ze šampónu." řekl Calum, nejspíš pokračovali v jejich konverzaci, dost stupidní konverzaci. Jak děti.

,,A já ti říkám, že mě to ukazovala taky." ušklíbl se Connor. Bože proč?

,,Nevěřím ti to." řekl Calum a překřížil ruky na hrudi.

,,Tori vysvětli mu to!" vyjekl Connor.

,,Bože musíte se chovat jako děcka!? Ukazovala jsem to oboum a už ticho." ( 102. část )

Začali jsme se nekontrolovatelně smát. ,,Teď si pamatuju, jak jsem byla unesená." řekla jsem a Calum zvážněl. 

,,Jak si mohl vybrat tebe ty špíno, si nic, si jen nechutně vyžraná svině. Si hnusná, máš železnou hubu a roztřepený konečky. Řekni mi, v čem si lepší než já?" řekla a sundala mi pásku z očí. ,,Tak dělej!" vyjekla a kopla si do mě. Niki nás jen pozorovala z zpovzdálí.

,,J-jak si mohla?!" vyjekla jsem na Nikoletu ignorujíc Tanyiny narážky na moji osobu. ,,Já ti věřila slyšíš. Myslela jsem si, že jsme nejlepší kamarádky!" zařvala jsem na ni a schytala pěstí do obličeje.

,,Neignoruj mě do hajzlu." zařvala na mě Tanya a za lem od trička si mě přitáhla blíž. Neváhala jsem a krev, která mi tekla ze rtu jsem jí plivla do obličeje, přičemž jsem si zajistila další ránu pěstí. ,,TOHLE SI KE MĚ DOVOLOVAT NEBUDEŠ TY MALÁ DĚVKO!" ( 96. část )

,,Promiň." šeptl. ,,Měl jsem tě víc chránit a neposílat tě s Lukem a Michaelem samotnou, pak by tě Nikoleta neunesla a..." nedořekl to protože jsem ho přerušila. 

,,Ty za to nemůžeš. Co se stalo, stalo se, s tím už nikdo nic neudělá." usmála jsem se.

,,Změníme téma... Pamatuju siiiiiii.. Jak sis ze mě dělala prdel. Tehdy před školou. Víš ne." uchechtl se a já si to vybavila. 

,,Víš jak jsem se lekla ty úchyle!!?“

,,Jo tak úchyle, dobře.“

,,Tak sorry, ale sám víš, že mě děsit nemůžeš!“

,,Omluvil bych se ti, ale za toho úchyla mě ani nehne.“ Vypadal hodně naštvaně, protože vím, že když mu řeknu úchyle nebo úchyláku tak mu to vadí, byla jsem až taková svině a rozhodla se mu zahrát na city, když jsem ho viděla jak tam stojí a naštvaně kouká jinam než na mě. Začala jsem natahovat a hrála jsem falešný slzy, sakra byla bych dobrá herečka.

,,To-Tori?“ podíval se překvapeně, když si všiml, že natahuju. ,,Ne, ne to sem nechtěl, nebreč, já to tak nemyslel miluju tě.“ Přimáčkl si mě k sobě a já se jen začala smát.

,,Vypadáš roztomile, když si myslíš, že kvůli tobě brečím a snažíš se to zastavit.“

,,Victorie Irwin, děláš si ze mě prdel, takhle si se mnou hrát? Tohle si, ale trošku přehnala nemyslíš!“ v jeho výrazu bylo vidět, že je hodně naštvaný, věděla jsem, že mu vadí když si s ním někdo hraje, protože jeho bývala ho jen tahala za nos, ale i přesto jsem byla tak blbá a udělala to. Chystal se odejít, ale já ho jen chytla za ruku na znamení, aby zůstal, aby nikam nechodil.

,,Po-počkej.“ Už jsem začala doopravdy brečet.

,,Tori nehraj si se mnou zase.“

,,Ne Cale počkej!“ jen stál přede mnou beze slov a chtěl udělat další krok, rozběhla jsem se a chytla ho, dá se říct objala ho zezadu.

Brečela jsem a všímala si jak se moje slzy vsakují do jeho trička, protože mu bylo teplo držel si bundu v rukách. Měl na zádech velký mokrý flek s trochou řasenky a make-upu. ,,Promiň, promiň jen mě neopouštěj.“ ( 15. část )

,,Bylo to ode mě dost hnusný." šeptla jsem a otočila se na Caluma, ale moje oči se přesunuly na někoho ve dveřích. Na Ashe držícího se za hlavu. 

,,Můžeme si promluvit?" 

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now