150.

2K 181 26
                                    

Probudila jsem se doma a přála jsem si, aby tohle byl jen hloupý sen, ale když jsem se podívala okolo sebe nebyl tu. Začala jsem znovu brečet, nevím, jestli je v pořádku, nevím jak mu je, nevím prakticky nic. Bolí to, moc to bolí. Šla jsem do koupelny a splnila svůj účel. Znovu. Hodila jsem na sebe černé legíny, svetr nazula tenisky a utíkala do nemocnice. ,,Můžu se zeptat, kde se nachází Calum Hood? Jsem jeho snoubenka." řekla jsem narovinu, chtěla jsem předejít těm nesmyslným otázkám.

,,Nikdo takový tady není." řekla sestřička. Nechápavě jsem na ni hleděla, vždyť ho Luke zmlátil. Tak kde by měl být? Pomalými kroky a s hlavou plnou otázek jsem se vydala domů. Zabouchla jsem hlavní dveře a z obyváku uslyšela hlas, jeho hlas s někým dalším. Moc povědomé hlasy.

,,Ahoj Torinečko." křikla holka a skočila po mě. Byla to TANYA?! Cože to?

,,Ahoj?" řekla jsem, no spíš to vyznělo jako otázka.

,,Ahoj Tori." usmál se na mě Calum, co ten tu dělá? Má být v nemocnici! Co se to sakra děje?! Najednou z kuchyně přišel Ash a na krku měl pověšenou Lydii, no teď už jsem nechápala vůbec nic a nejvíc mě zarazil Mike s Nikoletou v náručí. Co se to tady sakra děje?! ,,Je ti něco?" zeptal se Cal, nejspíš viděl můj zděšený výraz.

,,Ne nic." neforemně jsem se usmála a odešla radši do pokoje. Sedla jsem na postel a zadívala se na svoje ruce. Snubák! Kde je?! No nic, dneska už nechápu nic.

Co tu dělá Lydie?

Proč Nikoleta žije, když má být mrtvá?

Proč je tu Tanya?

Proč je Cal tady, když má být v nemocnici?

Kde je snubák?

,,Co se to se mnou děje?!" zařvala jsem a museli to slyšet i dole protože přišel Cal a sedl si vedle mě na postel.

,,Co ti je?" zeptal se. Drže si ode mě odstup. Proč? Tak moc jsem chtěla, aby mě obejmul, políbil, chtěla jsem tohle všechno.

,,Nic, jen všechno v tomhle domě nedává smysl. Nikoleta má být mrtvá, Ash má mít za manželku Chriss, Mike má mít za manželku Annie a Tanya má být ve vězení. Co se děje v tomhle domě? Kde je Pixie? Kde je snubák co jsem měla na ruce?" zahrnula jse ho otázkami a on se na mě díval jako na blázna.

,,Kdo je Chriss, kdo je Annie a kdo je Pixie?" zeptal se. ,,A od koho snubák?"

,,Od tebe." zamumlala jsem a on se zarazil.

,,Ale ty chodíš s Lukem, není ti zle? Nemáš teplotu?" Zeptal se zděšeně a šáhl mi na čelo.

,,Jak můžu chodit s Lukem, když miluju tebe?!" vyjekla jsem.

,,Ale já miluju Tanyu Tori." řekl a odešel. Tohle bolelo, hodně to bolelo. sesypala jsem se do klubíčka a nebránila slzám, které se draly na povrch. Bolí to moc to bolí.

Po nějaké hodině za mnou přišel Luke. ,,Lásko děje se něco?" zeptal se a mile se usmál.

,,Ne neděje a neříkej mi tak." řekla jsem bez jakéhokoliv citu.

,,Proč ne?" podivil s a pohladil mě po tváři přičemž jsem uhnula.

,,Protože tě nemiluju, protože miluju Caluma." vyjekla jsem a běžela pryč. Okolo obyváku jsem se zastavila a viděla je. Je, jak se líbají na sedačce. ,,Hajzle!" zařvala jsem na Caluma a bez bot běžela pryč. Daleko z domu. Daleko od nich. Daleko od bolesti, která mě ale stejně dožene.

Běžela jsem až k rozestavěnému paneláku. Vyběhla jsem nahoru a potkala tam někoho, mě známeho Dylana. ,,Tak jsem tě přece jen dostal na kolena." řekl mi.

,,Co tu děláš?" zeptala jsem se.

,,Nic, jsem mrtvej a ty budeš za chvilku taky pokud s tím nic neuděláš." řekl mi. Nechápala jsem to.

,,Jak jsem mrtvej?" nechápavě jsem na něj hleděla.

,,Za všechno co jsem vám dělal, jsem dostal doživotí. Tanyu pustili z vězení a já se oběsil. Smutné." posměšně se zasmál. ,,Jediná cesta jak se odtud dostat je skočit." řekl a ukázal na římsu. ,,Musíš umřít, aby si se od tud dostala." řekl mi.

,,Proč mi pomáháš?" zeptala jsem se.

,,Protože jsem byl řízený mojí sestrou, protože ona mi dávala příkazy, dělal jsem to pro ni a ona potom dělala, že mě nezná, dostal jsem doživotí a ona mi nepomohla, zabil jsem se a jí to bylo jedno." řekl mi, i po tom všem co mi udělal mi ho bylo líto. ,,Pravdou je, že jsem chtěl být jeden z vás, ten hodnej a né vám všechno kazit. Omlouvám se." dodal a já si stoupla na římsu odhodlaná skočit.

,,Tori NE!" ozval se za mnou jeho hlas. Hlas Caluma. Otočila jsem se a dívala se na jeho očí plné slz.

,,Je to jediný způsob jak tě dostat zpátky." řekla jsem skrze slzy na mých tvářích. ,,Pokud tohle nevyjde." povzdechla jsem si. ,,Pamatuj si, že tě miluju." usmála jsem se, udělala jsem pár kroků a pak jsem cítila, žaludek až někde v krku. Víčka jsem přitlačila k sobě a čekala na ránu, která se neozvala.

Otevřela jsem oči a byl tam on.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now