165.

2.2K 171 13
                                    

,,Chci, aby jsi se od něj držela dál. To je mé jediné přání Torinko." řekla a sarkasticky se zasmála.

,,Už se stalo." povzdechla si.

,,Ne tak úplně." řekl jsem a vylezl zpoza náhrobního kamene.

,,Co tu děláš?! Sledoval si mě?! To snad člověk nemá ani trošku soukromí?!" začala po mě vřískat, pak se sebrala a chtěla projít okolo mě. No nepovedlo se, chytil jsem ji za ruku a s cigaretou v puse pořád zíral na Tanyu.

,,Chci, aby si se držela dál od naší rodiny, ode mě a od ní." přecedil jsem přes zuby.

,,To, že ty chceš mě nezajímá. Nemůžu být tvoje já nebude tvoje ani ona. Dokud spolu budete, nezbavíte se mě." odfrkla, hodila vlasama a na svých podpatkách začala odcházet.

,,Ale my spolu nic nemáme!" zařvala za ní Tori a vymámila se z mého sevření. Zaraženě jsem se na ni podíval.

,,Jak nemáme?" zeptal jsem se. Nic neříkala, jen pomalými kroky odcházela. ,,Nikam." chytil jsem ji za ruku. ,,Nenechám tě odejít znovu." řekl jsem a ruky obmotal okolo jejího pasu.

,,Nehodlám žít s tím, že mě máš jen na sex a s tím, že tě Ash při každé chybě chce zabít." povzdechla si.

,,Já tě nemám jen na sex, já tě miluju. No ták." šeptl jsem a upravil ji pramínek vlasů za ucho. ,,A kvůli tobě bych vydržel všechno, i kdyby do mě Ash bodal nožem. Protože ty mi za to stojíš." šeptl jsem a lehce zvedl koutky.

Tori

Už jsou to dva dny, s Calumem si sotva řekneme dvě slova. Spí ve svém starém pokoji, zatím co já spím v posteli s medvědem a každou noc brečím. Ach jo. Zrovna sedím v dupačkách s holkama v obyváku. Máme filmovou noc. Annie má na sobě modré dupačky. Erin světle zelené a Chriss černé. Já mám šedé. Sedíme na zemi cpeme se popcornem a koukáme na Batmana.

,,Holky, jdeme do hospody." oznámil nám Ash a dal pusu Chriss na tvář.

,,Kdyby něco volejte." řekl Michael a políbil Annie, musel se hodně sklonit.

,,A nedělejte tady blbosti." ukázal Luke varovně prstem a dal pusu Erin do vlasů.

Já zatím seděla na zemi. Cal se na mě díval. Jen jsem se na něj lehce usmála a dál začala sledovat televizi. Proč je to tak složitý. No ták. Naše hádka byla před třemi dny a my se k sobě chováme, jako by nic nebylo. Ale je. Jsem jeho snoubenka. Ke které se chová, jak kdyby ji neznal a já se k němu chovám stejně. Tohle trvá moc dlouho. Bolí mě ten pohled na jeho utrápený obličej. Proč se neusmířit? Já nejsem ta kdo se bude tentokrát omlouvat, já to dělám pořád, ať udělá první krok on. Povzdechla jsem si a podívala se na místo, kde stál. Pořád tam byl a zíral na mě.

Nazdvihla jsem obočí a on se na mě zamyšleně podíval. ,,Promiň." vyšlo z jeho úst. Otočil se a vyšel z domu. Znovu jsem si povzdechla a zavřela oči. Přála jsem si, aby tohle byl jen hloupý sen.

,,Jsi v pohodě?" zeptala se mě Chriss, jen jsem se zavřenýma očima záporně pokroutila hlavou. Holky se ke mě sesypaly a mačkaly mě v objetí. Koukali jsme na film, no moje myšlenky se upíjeli jen na to jedno. Na něj. Na Caluma. Mám zase sklony, i když jsem si slíbila, že ne. Měla bych jít k psychologovi, sice mi nepomůže, ale co mám dělat?

Seděla jsem opřená o sedačku. Erin na jednom rameni. Chriss na druhém a Annie o mě byla opřená. Byly na mě jako mouchy na mucholapce. ,,Tori nebreč." řekla z ničeho nic Annie a podívala se na mě.

,,Je to debil, nestojí ti za to." řekla mi Erin. Erico, děláš si? Nechápavě jsme se na ni všechny tři podívali. ,,Co ti mám jako říct?" řekla a upila z hrnku. ,,Jsi prostě v háji, tři dny vedle sebe chodíte a děláte, že se neznáte. No ták. Dneska ti řekl promiň, zrovna před chvílí, a to bylo to jediný. Jak dlouho chceš takhle žít? Říkám ti, že on první krok neudělá. Musíš to být hold zase ty. Nebo nic nedělat a chovat se, jakože nic nebylo. I když toho bylo víc než dost." dodala.

Zavřela jsem oči a povzdechla jsem si, co budu dělat? První krok dělat nechci, nemám to v plánu. Protože, nechci být ta, co se pořád omlouvá, když chybu udělal on. Proč je to všechno tak složitý.

,,Robine přijeď Batmobilem.." ozvalo se z televize. Všechny jsme upřely zrak na obrazovku. Ten herec je tak sexy. Postupně jsme začaly usínat. Annie a Chriss odpadly. Teď to bylo jen mezi mnou a Erin. Kdo z koho. Erin nakonec vytuhla, a mě taky začaly padat víčka. Usnula jsem.

Netrvalo dlouho a já pocítila, že mě někdo vzal do náruče. Když jsem pootevřela svoje rozespalé oči, hned jsem zaregistrovala tmavé vlasy a hnědé oči. Rychle jam oči zavřel a dělala dál, že spím, i když jsem byla v takovém šoku, že se to nedalo. Cítím se v jeho přítomnosti teď tak divně, že to nejde slovy vyjádřit. Zamířil ke mě do pokoje a položil mě opatrně na postel. Dal mi pusu na čelo a chystal se odejít, ale já ho zatáhla za rukáv. ,,Nechoď pryč, prosím." šeptla jsem a cítila další nával slz. Nechápu proč to dělám, zase jsem ta co udělá první krok, i když to posral on.

Povzdechl si a posadil se na okraj postele. Dívali jsme se na sebe dlouho, nejspíš čekal, že usnu, aby se mohl vypařit. Odtáhl mi pramínek vlasů za uchu a lehce zvedl koutky. Jeho lehké doteky na mém líci mě tak uklidňovali, že jsem to neudržela a moje víčka padly. Ponořila jsem se do říše snů, i když jsem nechtěla.

Probudila jsem se a čekala, že bude vedle mě, ale opak byl pravdou. Byl pryč. Zase mě nechal samotnou. Podívala jsem se na hodiny, které ukazovaly poledne. Je soboty. Chriss jela na ultrazvuk a jela tam nejspíš s Annie, protože kluci jeli nahrávat. No a Erin jela domů. Takže jsem doma sama, protože Pixie je s Mali. Ach jo. Povzdechla jsem se a hned na to se zděsila. Dole se ozvala obrovská rána.

_

Na gifu je Tanya a její vítězný taneček:D

Jak říkám dneska hoooodně brzo, za půl hodiny jedu za Annie!!^^

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now