96.

2.3K 205 12
                                    

,,Nikoleta unesla Tori." vybafl na mě a moje srdce vynechalo několik úderů.

,,Řekni mi do hajzlu, že si ze mě jen děláš prdel!"  zařval jsem, v mé hlavě se nahromadilo tolik myšlenek, tolik emocí. Hněv, strach. Nesmí se jí nic stát to bych nezvládl.

,,Nedělám prostě ji unes.. LUKU!" vyjekl, pane bože co se tam děje. ,,Cale, Luke sebou praštil o zem, nějak ho dostanu do auta a za chvilku jsem doma." tipl mi to.

,,To si ze mě děláš prdel do hajzlu." řekl jsem a převrátil skleněný stolek v obyváku. ,,Bože, jestli se jí něco stane." řekl jsem lámavým hlasem. Po trářím mi začali téct slzy, zase ta zasraná bezmoc. Tori unesla Nikoleta a Luke sebou praštil o zem a já s tím nemůžu nic udělat.

,,Co se tady stalo proboha." vyjekla Chriss ve dveřích a ruce si dala před pusu. ,,Co se stalo Cale?!" řekla a přiběhla ke mě s Annie a Ashtonem v patách.

,,N-Nikoleta unesla Tori."

,,Ne, ne, ne, ne, ne!" řekl Ashton a chytil se za hlavu, nervózně přešlapoval z jedné nohy na druhou. Taková napjatá atmosféra u nás dlouho nebyla.

Najednou bouchly dveře a v nich se objevil Mike s Lukem na zádech. Položil ho na sedačku a Chriss mu dala na čelo ledový obklad. Luke doslova hořel. Annie ho profackovala, aby se probral a taky to pomohlo. Luke si prudce sedl a začal zírat kolem sebe. ,,Kde je!" řekl a do očí se mu nahrnuly slzy. Vypadal zdrceně, zlomeně a stejně bezmocně. Přitáhl si nohy blíž k tělu a brečel. ,,Jeslti se jí něco stane. jestli jí ta kráva něco udělá! Cale je to moje chyba. Kdybych se nerozešel s Niki nic z toho by se nestalo, jsem takovej debil!" řekl dost nahlas a nechal slzám volný průběh, já taky neměl daleko k tomu, abych se zase rozbrečel. Moje Tori, teď někde sedí svázaná, Bůh ví, co s ní dělají. Proč se tohle musí dít zrovna nám? Proč nám nedají na chvilku pokoj?!

,,Musíme ji najít." řekl Ash klidně a ve tváři nejevil žádné emoce. ,,Annie, Chriss zůstaňte s Luke. Ten by nám teď moc nepomohl Michaeli, Cale. Jedeme pro Tori." řekl a namířil si to k autu.

,,Nějakej plán?" zeptal se Mikey, když si sedl za nás do zadu.

,,Žádnej plán, prostě si jedu pro svoji sestru." přecedil přes zuby Ash.

Zastavili jsme před domem Nikolety a snažili se dobít dovnitř, Ash vyrazil dveře, ale, když jsme prohledali celý dům byla pryč. Vím, že tohle by měla řešit spíš policie a né my, ale jsou věci, který si chceme vyřešit samy.

,,Jedeme k Tanyi." zavelel Ash a jeli jsme.

Tori

Cítila jsem malý proud krve, který mi tekl z hlavy, no přesněji z čela. Sice jsem měla zavázané oči, ale věděla jsem, kde jsem. Moc dobře jsem, to věděla. Ten povědomí pach cigaret a alkoholu s nádechem plísně. A vlhký klima s troškou prachu. Dělala jsem co jsem mohla, abych se nezačala dusit. Věděla jsem, že nejsem v místnosti sama, protože jsem poslouchala nadávky od někoho s pisklavým hlasem ano od Tanyi.

,,Jak si mohl vybrat tebe ty špíno, si nic, si jen nechutně vyžraná svině. Si hnusná, máš železnou hubu a roztřepený konečky. Řekni mi, v čem si lepší než já?" řekla a sundala mi pásku z očí. ,,Tak dělej!" vyjekla a kopla si do mě. Niki nás jen pozorovala z povzdálí.

,,J-jak si mohla?!" vyjekla jsem na Nikoletu ignorujíc Tanyiny narážky na moji osobu. ,,Já ti věřila slyšíš. Myslela jsem si, že jsme nejlepší kamarádky!" zařvala jsem na ni a schytala pěstí do obličeje.

,,Neignoruj mě do hajzlu." zařvala na mě Tanya a za lem od trička si mě přitáhla blíž. Neváhala jsem a krev, která mi tekla ze rtu jsem jí flusla do xichta, přičemž jsem si zajistila další ránu pěstí. ,,TOHLE SI KE MĚ DOVOLOVAT NEBUDEŠ TY MALÁ DĚVKO!" zařvala a namáčkla mě na zeď. Abych pravdu řekla Tanya má dost velkou sílu.

Chci od tud pryč! Chci se odtud dostat, chci za Calumem. Jediné co chci je Cal a jeho objetí, jen s ním se cítím v bezpečí. Jen on mě ochrání.

Chriss

,,Luku není to tvoje vina." řekla jsem s lehkým úsměvem a hladila ho po zádech. Seděl v klubku na sedačce a brečel, klepal se. Byl zlomený, skleslý. Bral si to všechno za vinu, i když to jeho vina nebyla. Byla a je to vina Niki. Může se za to sama, kdyby si z Luka nedělala šukací panenku a měla s ním normální vztah nerozešel by se s ní.

,,Je to jen moje vina." řekl rozklepaným hlasem.

,,Lukasi do hajzlu seber se. Není to tvoje vina!" vyjekla Annie tím jejím milým hlasem. ,,Hele kluci už pro ni jeli nebude trvat dlouho a Tori za chvilku projde dveřmi spolu s klukama." usmála se na něj. Annie má pravdu musí to brat positivně. Tori bude v pořádku. Musí, je to moje nejlepší kamarádka, krom Tori a Annie nikoho nemám. Nedokážu si představit, že bych o jednu z nich přišla, na to je až moc sestersky miluju.

Calum

 Dojeli jsme před dům Tanyi, snažili jsme se dobít dovnitř, ale nikdo nám neotvíral.Fajn vybrali jsme metodu číslo dvě vyrazit dveře. Což se nám po chvilce povedlo a hned k nám přiletěla Tanya s jejím "milým" úsměvem. Přišel k ní Ash chytil ji pod krkem a namáčkl na zeď.

,,Tak kde je!" přecedil přes zuby.

,,Je ve sklepě." řekla Tanya, když už jí začínal docházet kyslík. Přísahám Ash by byl schopný ji zabít, kdyby to neřekla. Ash se nesral s dveřma od sklepa. Nenamáhal se s tím, aby si otevřel za kliku, prostě si do nich kopl a ony se rozletěly. Seběhli jsme dolu, když jsem to viděl uviděl, přejel mi mráz po zádech. Byl tam ten hajzl. Přímo on Dylan, musel utéct z vězení. Stál přímo u Tori, které se svírala v bolestech v kaluži krve a ještě ji drtil břicho nohou.

,,Běž dál od mé sestry ty hajzle." řekl dost naštvaně Ash. Neváhal a hned mu vrazil jednu pěstí a Mike mu šel pomoct. Ano je to nevýhoda dva proti jednomu, ale ten bastard dostane co si zaslouží. Neváhal jsem ani sekundu a přiběhl jsem k Tori.

,,Už je dobře neboj, už jsem tady." řekl jsem a pořádně si ji k sobě přimáčkl, hladil jsem ji po vlasech. Celá se klepala, vzal jsem ji do náruče a odnesl do auta.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now