22. Hello love.

4.3K 235 6
                                    

Tori

Vešli jsme do budovy školy, všechno bylo jako dřív, normální, nikdo se mi nesmál a nikdo na mě divně nezíral, jako kdyby se ty čtyři týdny vůbec nestali. Šla jsem s Calem ke skříňce, zatím co chodba se pomalu vyprazdňovala.

,,Pane Hoode, pojďte za mnou do ředitelny, ohledně fotbalového zápasu." Řekla Calovi ředitelka, dá se říct, že ani nevím, kde se tam  vzala. Byla jsem na chodbě sama, najednou se zabouchli dveře od mojí skříňky, odskočila jsem a když jsem se podívala napravo stála tam Tanya s jejíma pudlíkama.

,,Co tu ještě chceš?!" naštvaně přecedila mezi zuby a přimáčkla mě ke skříňce, vypadala dost naštvaně. ,,Myslela jsem si, že už nepřijdeš a navíc jsem ti říkala ať se od Caluma držíš dál ne?!"

,,Hey!" ozvalo se přes celou chodbu, docela rychle k nám přiskákal Mike s berlemi. ,,Tan dej od Tori ty svoje pracky dál!" Tanya ho beze slov kopla do té jeho zlomené nohy a Mike upadl na zem.

Začali mi téct slzy a přiklekla jsem si k Mikeymu, který se na zemi svíral v bolestech. ,,Jak můžeš být tak krutá?!" vyjekla jsem na ni, ,,Co si tím dokazuješ?!" Jakmile jsem to dořekla ucítila jsem štiplavou bolest na líci.

,,Já a krutá? Podívej se na sebe, přebrala si mi Cala!" otočila se na podpatku a společně s poskoky odešla pryč.

,,Mikeu jsi v pohodě?" pomáhala jsem mu vstát.

,,A já chtěl být tvůj hrdina s rudou hřívou." Podíval se na zem.

,,Ale ty jsi můj hrdina." Dala jsem mu pusu na tvář a pomohla mu do třídy, pak jsem přeběhla do druhého křídla školy . Sedla jsem si do učebny vedle Niki, po pěti větách nudného učitele Persona jsem usla, probudila mě až Nikoleta na konci hodiny.

Celej den utekl celkem rychle, měla jsem to štěstí a nepotkala Tan s jejími pudli. Po škole jsem hodila domů věci převlékla se a šla na školní hřiště, kde se rozcvičoval můj přítel fotbalový kapitán Calum Thomas Hood, jo jo, chodím s někým, na koho nemám. Jakmile mě Cal spatřil uculil se, zamával mi a přiběhl.

,,Ahoj lásko," dal mi pusu na nos a usmál se ,,čípak to máš mikinu?" nadzvedl obočí.

,,No víš nechtěla se mi hledat ve skříni mikina a ty si tuhle u mě nechal takže jsem si ji půjčila, snad ti to nevadí." 

,,Nevadí, vypadáš v ní roztomile." Usmál se tím jeho dokonalým dětským úsměvem a pohladil mě po tváři.

,,Jo a Cale?"

,,Ano?"

,,Jestli nedáš vítězného góla, rozejdu se s tebou, nepotřebuju chodit s loserem." Bouchla jsem ho do ramene.

,,Jo pokusím se jich tam napálit co nejvíc jen kvůli tobě."

,,Hoode dělej, rande si domluvíš potom!" řvali na něj spoluhráči, podíval se na ně, pak na mě.

,,Už běž." Pousmála jsem se, dal mi pusu na tvář a rozběhl se k nim, šla jsem si sednout mezi Lukea a Mikea, potřebovala jsem, aby mě někdo zahříval, byla hrozná zima, přece jen byl už podzim. Seděli jsme a pozorovali tuhle "zajímavou" hru...

____

Na fotce je Calum^^

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now