60.

2.9K 192 11
                                    

Tori

Nasedli jsme do auta a dojeli domů, nikde nikdo, co se dalo čekat, ale něco mi tu přece jen nesedělo.

Byly to ťápoty krve na zemi, moje srdce vynechalo tak dva údery, ani jsem se nevyzouvala a vyběhla po stopách nahoru ke mně do pokoje. Po tom co jsem viděla, jsem doslova zamrzla a začali mi téct slzy proudem.

,,Co se stalo?“ přiběhl ke mně Calum.

,,Po- podívej.“ Řekla jsem a ukázala na kaluž krve, ve které ležela Lorde.

,,Panebože.“ Řekl vyděšeně, přiběhla jsem k ní, ještě dýchala, ještě se hýbala, vzala jsem si ji do náruče a přimáčkla ji k sobě.

,,Kdo, kdo to mohl udělat?!“ vyjekla jsem. ,,Kdo mohl udělat takový svinstvo?!“ dívala jsem se na Caluma, oči plné slz. ,,Cale jestli ona umře.“ Řekla jsem a nesnažila se nějak potlačit svoje pocity, slzy mi tekly proudem, hotové Niagary. Calum si mě posadil na klín, bylo mu jedno, že bude celý od krve, protože já už tak tak stála na nohách.

,,To zvládneš holka, musíš.“ Vydala jsem ze sebe mezi vzlyky a hladila ji po hlavičce. ,,Nesmíš mi umřít.“ Mluvila jsem k ní. Cal mě hladil po zádech a snažil se mě uklidnit. ,,No ták, nesmíš umř... CALE ONA NEDÝCHÁ! Ne, prosím NE!“ tohle nemůže být pravda. Umřela mi v rukách, moje milovaná Lorde. Zabořila jsem Calumovi hlavu do hrudi a brečela, nešlo to zastavit. Musím zjistit, jaký hajzl to udělal mojí holčičce.

Cal odnesl Lorde na zahradu a tam ji zakopal, já si zatím dala sprchu a převlékla se. Sedla jsem si na postel a dál brečela, Cal si taky dal sprchu a pak si ke mně přisedl. ,,K-kdo to mohl udělat?“ zeptala jsem se ho se slzami v očích.

,,Nevím.“ Vydechl a přimáčkl si mě k sobě, vždycky mě uklidňuje, když mě někdo objímá a hladí na zádech. Po chvilce jsem na něm usla, probudila jsem se až ráno, ležela jsem v Calově pevném objetí celou noc, celou noc mě k sobě mačkal. Dokud se Cal nevzbudil, ležela jsem u něho a přemýšlela, později mě probudil jeho hlas. ,,Jak dlouho si vzhůru?“ zeptal se, protáhl se a promnul si oči.

,,Asi hoďku.“ Vydechla jsem smutně.

,,Už je ti líp?“ zeptal se starostlivě. Jen jsem záporně pokroutila hlavou. ,,Pojď sem.“ Natáhl ke mně ruku a já pu padla kolem krku, zase se mi chtělo brečet. ,,Neboj se najdu toho hajzla, co to udělal.“ Hladil mě po zádech, jen jsem o něj byla mlčky opřená.

Calum

Byla z toho celá skleslá, ale až já toho zmrda najdu. Proč mám jen to tušení, že by to mohl udělat Dylan? Už od začátku ho ze srdce nenávidím. Celou dobu jen seděla, opřená o mě a mlčela. Potřebovala nějak rozptýlit. Šel jsem do kuchyně, udělal čaj a šel zase nahoru, ležela na posteli nohy namáčklí na sebe a koukala do blba, hodně ji t vzalo. Lehl jsem si za ni a obejmul ji, po chvilce usla.

,,Jsme doma.“ Ozvalo se ze zdola.

Nechal jsem jí spát a šel dolů. ,,Cale.“ Řekl mě známý hlas.

,,Ashtone.“ Odsekl jsem.

,,Né vážně sory brácho, nemusel jsem tě tak moc mlátit, ale znáš mě, nechci, aby jí někdo ubližoval.“ Vydechl a bratrsky mě obejmul. ,,Kde je?“ zeptal se.

,,Je nahoře, teď spí.“ Řekl jsem mu ,,A nejspíš má depresi.“ Vydechl jsem.

,,Proč?“ zeptal se Ashton a vypadal dost naštvaně ,,Co si ji udělal ty grázle?!“ vyjekl.

,,Nic, do hajzlu klidni se jo.“ Dal jsem ruce do obranného gesta. ,,Já nic, ale někdo ublížil Lorde a ona umřela, dost jí to vzalo.“ Dodal jsem.

,,Tak proto ta hlína na zahradě?“ zeptal se Mike, který na mě udiveně civěl.

,,Jo.“ Odpověděl jsem.

,,Na dveřích byla nalepená obálka.“ Řekl Luke a podal mi ji. Otevřel jsem ji a vytáhl papír, na kterém stálo: Příště můj cíl nebude kočka, měl by jsi si hlídat svoji milovanou Hoode. D.

Když jsem si to dočetl uslyšel jsem ránu. Do hajzlu jestli jí něco udělal! Rychle jsem běžel do jejího pokoje, moje srdce vynechalo několik úderů, protože byla PRYČ!..

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now