133.

2.3K 172 10
                                    

Ozvalo se klepání na dveře, podíval jsem se na hodinky. Osm. Tak jde se na to. Otevřel jsem dveře a nevěřil svým očím. ,,No kurva."

,,Já věděla, že vypadám jak kurva." zamumlala. No do háje viděla se vůbec? Ten top, ze kterýho budu slintat ještě hodně dlouho, ty vlasy, tak tohle bude dlouhá noc. BIRD UP! Rupnou mi kalhoty, já věděl, že nám nosit obtažený skinny.

,,Si-já nemám slov." zadrhl jsem se ukázal na ni. Musel jsem vypadat dost vtipně, no co už. Byl jsem nervózní, víc než kdy před tím. Stál jsem opřen o futra, ruky v kapsách a nervózně zahryznutý do spodního rtu.

,,Budeme stát na chodbě celou noc?" Zasmála se a já ji za zápěstí zatáhl dovnitř. Zavřel jsem dveře a přitlačil ji na ně. Řekl jsem si, že na to půjdu pomalu. Spojil jsem naše rty a začal s nimi pohybovat. Prvně moje ruky bloudili po jejím pase a pak jsem je pomalu přesunul na zadek, vyzvedl jsem ji nahoru a ona automaticky obmotala nohy okolo mého pasu. Její ruce posunula z mého krku na ramena a začala si hrát s lemem mého trička. Usmál jsem se a probojoval jazyk do její pusy. Vyhrával jsem. Yes. Když jsem vyhrál a odtáhnul se, abych se konečně mohl nadechnout. Přesunula se na můj krk než jsem stihl cokoliv udělat.

Obsypávala ho polibky, přitom mě tahala jemně za vlasy. Jednou rukou jsem jí začal rozepínat šortky, povedlo se mi to a ona ze mě seskočila. ,,Počkej." Vyzula se a znovu se přiblížila ke mě. Stáhl jsem z ní šortky, stála přede mnou jen v krajkových kalhotkách a v něčem co připomínalo korzet. Přejel jsem si jazykem po spodním rtu a pevně ho skousl zubama. Vzal jsem ji znovu pod zadkem, tentokrát už neměla podpatky a já se musel víc sklonit, vyzdvihl ji nahoru. Znovu se mi přisála na krk. Šel jsem s ní k posteli a položil ji na ni. Sundal jsem z ní to co ji muselo dost stahovat.

Jen jsem se na ni nadrženě usmál a pokračoval ve svojí práci, tentokrát na jejím krku. Obsypal jsem  jí polibky snad celé tělo. ,,Dovolíš mi něco?" zeptal jsem se a nazdvihl obočí.

,,Tobě všechno." šeptla mi do ucha. Vzal jsem led z kyblíku, co nám chladil pití. Dal jsem si ho do pusy a přiložil na její tělo. Od krku jsem pomalu jel až k podbřišku, kde jsem párkrát přejel u lemu jejich kalhotek. ,,Sakra Hoode." vzdychla, a já při mém stupidním úsměvu málem pustil led. Led se rozpustil, ale nechtěl jsem ji trápit další várkou zmrzlé vody, teď přišel čas na lepší mučení. Chytil jsem lem jejich kalhotek mezi zuby a stáhnul je pomalu dolů. Chytil jsem ji za stehna a položil si je na ramena. Začal jsem ji dráždit jazykem. Rukama mě tahala za vlasy a já věděl, že už dlouho nevydrží. Její ústa opouštěli tlumené vzdechy.

Odtáhl jsem se a rty přejížděl od podbřišku až ke krku. ,,Jak dlouho ještě?" vzdychla, když jsem začal pohybovat s mými prsty.

,,Ještě chvilku." ďábelsky jsem se usmál. Přisál jsem se na její rty a začal další válku.

,,Vůbec se mi nelíbí, že si ještě pořád oblečenej." řekla a zamračila se. Pokrčil jsem rameny a přetáhl přes hlavu tričko, než jsem se stihl rozkoukat už jsem ležel pod ní. Prstama přejela po mém tetování na klíčních kostech a lehce se usmála. Jel jsem rukama po jejím pase víš a namířil si to k jejím prsům, které jsem mírně stiskl. Přitlačila mi na hruď a nechtama jela přes břicho až k pásku. Začala ho pomalu rozepínat a přitom se pohybovala, na mém rozkroku. Vážně děkuju. Stáhla ze mě kalhoty a pak se zahryzla do spodního rtu. Párkrát po něm přejela rukou a já zase cítil ten hnusnej pocit. BIRD UP!

Zajela rukou do mých boxerek, já přivřel víčka a nechal se unášet tím dokonalým pocitem. ,,Ach God Damn." vyšlo mi z pusu.  Chytla mě za boky a pomalu mi začala stahovat poslední kus oblečení. Tak tohle ne, tohle je moc. Posadila se na mě a já ji za boky začal nadzvedávat. ,,Oh shit." vzdychl jsem. ,,Fu.." nedořekl jsem to ani, protože jsem se udělal. ,,Miluju tě, ani nevíš jak moc." řekl jsem udýchaně.

,,Chci sprchu a druhý kolo." řekla a lehla vedle mě.

,,Slečinka chce druhý kolo?" lehl jsem si na bok a začal ji hladit po břichu. Musel jsem se uculovat jako největší debil pod sluncem.

,,Hej a možná hned." ušklíbla se a lehla si na mě. Chvilku jsme se líbali, potom jsme se spolu vlezli do velké vany plné pěny, okolo byly svíčky a já si užíval dokonalé chvilky s ní. Seděla přede mnou a já jí zrovna umýval záda, na vlasech měla pěnu a byla roztomilá. Palcem jsem jí přejel po tetování a vybavil si ten den co jsme seděli na posteli a ona řekla, že ho chce, pak jsme jí ho jeli udělat a celej zbytek dne si stěžovala, že ji to bolí. Z ničeho nic se otočila a pěnu mi otřela o bradu. ,,To aby si tam něco měl." zasmála se.

,,Ty malá..." přecedil jsem přes zuby a pustil na ni sprchu. Chvilku jsme tak blbli a potom si spolu lehli a povídali si.

,,Mám hlad." řekla po chvilce, mezitím co byla zabraná do obtahování mého tetování na klíčních kostech. Vzal jsem do ruky telefon na pokojovou službu a zavolal.

,,Pokojová služba přejete si?" ozvalo se.

,,Prosím jednu šunkovou pizzu na pokoj číslo 127." usmál jsem se.

,,Ehm." odkašlala si Tori. Jo já zapomněl, naše vegetariánka odmítá jíst jakýkoliv maso.

,,A mohli by jste mi tam dát dva kousky sýrové?" zeptal jsem se a ona mě bouchla do hrudi. ,,Tak tři." uculil jsem se na ni.

,,Takže jedna pizza tři kousky sýrové, zbytek šunková. Pokoj 127, ještě něco?" zeptala se milým hlasem.

,,Jedno víno."

,,Dobře, do čtyřiceti minut vám to pokojská doveze. Nashle." řekla mi a než jsem stihl cokoliv říct položila.

,,Jídlo je na cestě lásko." dal jsem jí pusu na čelo a její břicho se ozvalo.

,,Ať si pohnou nebo tě sním." zasmála se a kousla mě do krku.

,,Tak ty takhle?" zakřenil jsem se a vlezl nad ní. Řekl bych, že dnešek byl náš nejlepší sex.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now