29. I love you.

3.8K 214 18
                                    

Tori

Otvírala jsem pusu tak aby dokázal odezírat z mích rtů: ,,Snad nežárlíš." Calum jen dál stál a pozoroval nás, když jsme se měli přesunout do další části muzea, Cal mě odtáhl za roh a namáčkl ke zdi.

,,Co?" vyjekla jsem na něj.

,,Já myslel, že chodíš se mnou a ne s Cliffordem." Díval se mi přímo do očí.

,,Panebože, Cale je jako můj bratr, tuhle žárlivost už trošku přeháníš." Zatlačila jsem mu rukami na hruď, abych ho odtáhla, naštvaně jsem odcházela, ale chytil mě za ruku, znovu přimáčkl ke zdi, začal mě líbat a udělal mi cucflek na krku.

,,Calume, co to sakra děláš?!" vyjekla jsem.

,,Ukazuju všem co je moje."

Odtáhla jsem se od něj a podívala se mu do očí. ,,Myslíš to vážně? Nejdřív po mě vyjedeš, jestli to myslím vážně a pak mě začneš líbat? Ujasni si to v hlavě!" odešla jsem a vrátila se nenápadně ke skupině.

,,Máš něco na krku princezno." Řekl Michael a ušklíbl se. Toho idiota Caluma asi zabiju, "Jen ukazuju co je moje" jasně. Protočila jsem oči.

,,Děje se něco princezno?" podivil se Mike

,,Ne, nic." Podívala jsem se na zem a rukou přejela po cucfleku.

,,Pojď sem." Řekl Mike a já k němu přistoupila, obejmul mě.

Calum

Díval jsem se jak Clifford objímá Tori, tohle si vypije, ano možná bych měl trošku ubrat na žárlivosti a měl bych se chovat trošku normálně. Už nevím, co mám sakra dělat, vidím, že Tori není v našem vztahu moc šťastná, ale já se snažím co jen to de, dělám chyby, ale ne úmyslně.

A teď sleduju, jak se moje holka objímá s jedním z mých nejlepších kamarádů, měl bych jí víc důvěřovat. Mike na mě kývl hlavou, jen jsem mávl rukou, aby si nemyslel, že mi to nějak extra vadí, jako jo vadí mi to, ale nemusel bych takhle žárlit.

Tori

Odtáhla jsem se od Michaela a řekla: ,,Díky, můj hot bráško." Šťouchla jsem do něj prstem a usmála se.

,,Nemáš za co princezno, ale támhle na tebe čeká princ." Nazdvihl hlavu a prstem ukázal na Caluma.

Otočila jsem se a šla směrem za Calem. ,,Cale já, no promiň,, poškrábala jsem se na krku.

,,Neomlouvej se, já bych se měl omlouvat," jednou rukou měl na mém pase a druhou mi přejel po tváři. ,,moc to přeháním." Ruky jsem obmotala kolem jeho krku a hlavu mu položila na hruď.

,,Miluju tě." Šeptl mi do ucha.

,,Taky tě miluju." Zamumlala jsem mu do hrudi.

,,Ehm, ehm neruším?" zeptala se ta postarší průvodkyně muzea.

,,Ne, ne v pohodě." Pousmál se Cal a já od něj odskočila.

Všichni na nás zírali, a Tanya mě jako vždy probodávala pohledem. ,,Ježiši to je hodin, takže děcka dáme rozchod" Řekla z ničeho nic učitelka, ,,za hodinu, u autobusu."

Můj bratr, Cal, Luke a ostatní šli do mekáče, který byl přes ulici. Zůstala jsem s Michaelem a čekali jsme za rohem na lavičce, než nám donesou jídlo.

,,Tori, musím ti něco říct. Už to v sobě neudržím." Přerušil Mike to ticho, které tu panovalo.

,,No, poslouchám." Usmála jsem se.

,,Jak bych začal," poškrábal se na zátylku, byl si nejistý to poznám. ,,no líbíš se mi, ale vím, jaké city máš ke Calumovi tak nechci být na obtíž." Sklopil hlavu. Počkat co, já se líbím Michaelovi? wat?

,,Mám tě ráda Mikeu, ale Cal je Cal." vydechla jsem, nevěděla jsem co říct, dala jsem mu pusu na tvář a hned viděla jeho nadšený úsměv, dívali jsme se přímo do očí, najednou jsem jeho rty ucítila na těch svých, a po chvíli začala spolupracovat.

,,Tori, to nemyslíš snad vážně!" ozval se někdo nad námi.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now