119.

2.4K 172 7
                                    

Přiložil jsem ruky na její boky a přitáhl si ji k sobě. Naše rozkroky se otřely o sebe a já věděl, že je zle. Začala se uculovat, když zjistila, že je jak stožár a já se díval všude kam jsem mohl, jen né na ni.

Lehce mi zatlačila na hruď a já se opřel o stěnu. Začala mi obsypávat krk polibky a přesouvala se níž a níž. ,,Tori." Vzdychl jsem, když už skoro klečela. Vzala si ho do pusy a začala mi ho kouřit. ,,Oh bože!" Už sem cítil, že budu, ale ona přestala. ,,To si neudělala?!" Zařval jsem a ona se přilepila na moje rty a strčila mi jazyk do pusy. ,,Tak tomhle bylo za prvé nechutný a za druhé podraz." Řekl jsem,  když se odtáhla. Bylo opravdu super cítit svýho ptáka v puse.

Jen se usmála, přitlačil jsem ji ke zdi a teď jsem byl já ten kdo měl kontrolu. Chytil jsem ji za zadek a vyzdvihl nahoru. Vnikl jsem do ní a začal přirážet. ,,Cale." Vzdychla a já nabral na rychlosti. Líbilo se mi, když vzdychala moje jméno. Zaryla mi nehty do zad a já začal přirážet rychleji a drsněji. Pak jsme oba vyvrcholili.

,,Měl si pravdu." Zasmála se a prohrábla moje propocené vlasy.

,,S čím?" Nechápavě jsem se na ni podíval.

,,S tím, že ze mě vyšukáš duši." Zasmála se a pustila kohoutek.  Vlažné kapky vody na nás padaly ze sprchy. Bylo to jako líbat se uprostřed obrovského deště. Moje ruce bloudily po jejím pase a její ruce byly na mojí hrudi.

,,Nechce se ti ještě někam zajít? Kino?" Usmál jsem se.

,,Jsem unavená." Zamumlala.

,,Tak si pustíme něco tady, budeme se válet v posteli a večer je menší autogramiáda. Doufám, že půjdeš jako můj doprovod." jen přikývla a vylezla ze sprchy. Osušila se a nahá skočila do postele a zakryla se. Na prázdno jsem polkl. ,,Nechceš se obléct?" Návrhu jsem. Měl jsem zase nutkání, začali mi cukat koutky.

,,Jestli ti to vadí." řekla neochotně ,,ale ten kufr je tak daleko." dodala a zamávala kufru kousek od ní.

,,No nevadí, já jen že, no." Začal jsem a ukázal na ručník okolo mého pasu. Vzal jsem košili, kterou jsem měl přehozenou přes židly a hodil ji k ní. Otočil jsem se, aby se mohla obléct. Najednou jsem ucítil její ruce na mích bocích, oddělávající ručník.

,,Co když se oblékat nechci?" šeptla mi do ucha.

,,Takže chceš, abych z tebe vyšukal duši, nemám k tomu daleko." ušklíbl jsem se a otočil se na ni. Přisál jsem se na její rty. Chytla mě za pas a táhla k posteli. ,,Ty dračice." zasmál jsem se.

,,Chci tě znovu a teď hned." Řekla a kousla mě do spodního rtu.

,,Co když já nechci?" Nazdvihl jsem obočí a ona se odtáhla.

,,Tak já si jdu zamrdat s Connorem." Řekla a já si ji přitáhl blíž.

,,Jen přes moji mrtvolu." Šeptl jsem s začali jsme se líbat.

,,Pokojová slu.. panebože pardon." Řekl někdo ve dveřích a zase zmizel.

,,Kurva neumijou klepat?!" Začal jsem zuřit.

,,Klid." usmála se a stiskla mi zadek. Ona co? Panebože, asi jsem ji nakazil. Teď budu její šukací panenka.

,,Přestaň být tak nadržená. A přestaň si se mnou hrát." přecedil jsem přes zuby a lehce do ní strčil, přičemž si sedla na postel.

,,Co, chceš znovu vykouřit?" zasmála se, lehla si a já si vlezl nad ní. Jednou rukou jsem se podpíral vedle její hlavy a druhou jsem měl na jejím břiše a jel níž.

,,Ne, teď je řada na mě, teď si pohraju já." usmál jsem se a rty přiložil k jejímu krku. Obsypával jsem ji polibky celé tělo a prstama byl jen na jednom místě. V ní. Když už skoro byla prsty jsem vyndal a dal jí rychlí polibek.

,,Tohle si chlapečku posral." zamračila se na mě. Hodlám jí to teď všechno oplatit. Přesunul jsem se níž a nestrčil do ní prsty, ale jazyk. ,,Cale." vzdychla a zatřásla se. Jednu ruku měla v pěst, tahala za prostěradlo co bylo na posteli a druhou mě tahala za vlasy. Poznal jsem, že už se blíží ke konci, tak jsem přestal, zase, a než stihla cokoliv říct strčil jsem jí jazyk pomalu až do krku.

,,Přece jen jsem se odplaty dočkal." řekl jsem, když jsem se odtáhl.

,,Fuj, to je hnus jak si mi mohl.. Oh bože Hoode." Řekla znechuceně.

,,Nechutnala si tak špatně." usmál jsem se a dal jí rychlou pusu. Chystal jsem se odejít, ale přitáhla si mě zpátky.

,,Něco si nedodělal." Šeptla.

,,Oh dáš mi dvakrát za jeden den? Čím jsem si to zasloužil?" Nazdvihl jsem obočí.

,,Potom ti to řeknu." Usmála se a přitáhla si mě ještě blíž. Neváhal jsem a hned do ní vnikl. Přirážel jsem drsněji. Ztrácel jsem kontrolu nad svým tělem. Asi jsem měl vážně pravdu a dneska z ní vyšukám duši.

,,Tori." Vzdychl jsem a udělal se. Pak jsem ještě párkrát přirazil a udělal i ji. ,,Miluju tě." Šeptl jsem a hlavu položil na její prsa. Prohrábla mi vlasy a potom mi na ně dala pusu.

,,Protože jsi to nejlepší co mě kdy potkalo." řekla z ničeho nic. Ze začátku jsem nechápal, ale pak mi došlo, že odpovídá na moji předešlou otázku. ,,Miluju tě." dodala.

,,Nechceš se už podívat na ten film?" zasmál jsem se a slezl z ní. Lehli jsme si normálně na postel a já zapl telku. V telce hráli nějakou komedii. Hladil jsem ji po vlasech a po chvilce usla vyčerpáním. Ten film byl dost vtipnej, ale moc jsem se nesmál, za prvé jsem ji nechtěl vzbudit a za druhé jsem si v hlavě přehrával celej dnešek. Začátek stál za hovno, ale to co jsme dělali poslední čtyři hodiny bylo úžasný. Počkat čtyři hodiny?! Přišli jsme v jednu a už je pět. O šesti máme být dole a jet někam na autogramiádu. Bože proč? Nechce se mi nikam. Vymluvil bych se, že se mi nikam nechce, ale nemůžu. To je v háji, nejradši bych s ní zbytek dne ležel v posteli a mazlil se s ní.

,,Lásko vstávej, musíme se začít chystat." lehce jsem s ní zatřepal a dal jí pusu na líčko.

,,Mmm, ještě néé." zamrmlala a otočila se na druhou stranu.

,,Ale jo vstávej. Je čas."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now