80.

2.7K 180 16
  • Dedicated to Aneta Zahradn
                                    

Tohle si chlapečku dělat neměl. -Tanya xx

Co jsem dělat neměl? Zmlátit jí bratra? Rozhodl jsem se to ignorovat, to bude asi to nejlepší řešení. Vím, že je to svině, ale co mi může? Já vím, že si zahrávám, ale i tak. Tori si budu chránit, klidně bych pro ni i umřel.

,,Už se nemrač, byla to sms od NIKI." usmál jsem se. Musel jsem jí zalhat, kdybych jí řekl, že je od Tan, bála by se o mě a i o ostatní. Je to moje malá bojovnice, ktyrá nás chce chránit.

,,Však já se nemračím." podívala se na mě s kamenným výrazem v tváři. Realy Tori? Znám tě dlouho, poznám na tobě, když si naštvaná, nebo když nemáš náladu, nemůžeš to skrývat, předemnou nemáš šanci.

,,Ne? To vidím, máš výraz, který nevyjadřuje žádné emoce." mrknul jsem na ni a do pokoje vtrhl Luke. Co ten tady chce?

,,Tučňačko, můžeme si promluvit?" řekl docela sklesle, Tori se na mě podívala omluvným oblyčejem a já pochopil, že chtějí být osamotě. Ale jestli si na ni něco zkusí je mrtvej.

Tori

Cal odešel a Luke skočil vedle ma na postel schoulil se do klubka a skoro brečel. ,,Co se stalo Tučňáčku?" zeptala jsem se nechápave a přitáhla si ho k sobě, je to můj nejlepší kamarád, se vším se mi vždycky svěřil, a že toho bylo.

,,Jde o NIKI, už si nerozumíme jako před tím, už ji skoro nepoznám, náš vztah začíná být jen o sexu a nic jinýho. Příjdu k ní a jediný co chce je sex někdy i třikrát za sebou a to denně. A-a začínám mít pocit, že možná cítím něco k Michaelovi." Podíval se na mě uslzeným pohledem.

,,Lukey, tučňáčku." Vydechla jsem. ,,Bude dobře neboj. Budoucnost si nenaplánujeme, co se má stát stane se." usmála jsem se a dál ho uklidňovala hlazením po zádech. ,,A jestli něco cítíš k Michaelovi, no nevybírá si hlava, ale srdce a pokud si to tvoje vybralo Michaela tak ho poslechni." řekla jsem klidně a položila mu ruku na místo, kde má srdce.

,,Ale já nechci zničit naše kamarádství." Zafňukal. Je mi ho tak líto.

,,Pojď Luky, lehneme si a pokusíš se usnout. Dobře? Až se vzbudíš, všechno uvidíš jinak." Pohladila jsem ho po tváři a objala ho. Skoro hned usnul, ještě na mě chvilku mluvil, pak už jen něco mumlal a pak bylo ticho. Vím, že ale jako poslední říkal, že mě má rád. Pak do pokoje vešel Calum a nechápavě na nás hleděl.

,,Co to do...?"

,,Ticho vzbudíš ho." šeptla jsem ,,Jdeme do obyváku, tam ti to vysvětlím." Usmála jsem se a odtáhla ho dolů.

Sedli jsme na sedačku a Cal mě hned začal vyslýchat a zahrnovat otazkami. ,,Takže to bylo co?" Podíval se na mě tak nějak naštvaně. Ty vole na co zas myslel. Co si teď nejspíš o mě myslí? Nejdřív Michael teď Luke, no jo nějak moc to střídám podle Calumového pohledu. Lehká děva jak se patří.

,,Nic." Pokrčila jsem rameny. ,,Vypadá to na rozpad Nike Hammings." vydechla jsem.

,,Co? Boty mi snad ještě drží ne?" vyjekl a hned běžel na chodbu.

,,Já nemyslela boty blbče." bouchla jsem ho do ramene, když přišel. ,,Já myslela Nikoletu a Luka." pousmála jsem se. ,,Je mi líto, že podle Luka je jejich vztah jen o sexu." řekla jsem a opřela se o Caluma.

,,Neboj, náš vztah takovej nebude.. možná." ušklíbl se.

,,Ale vážně Cale, tohle není prdel. Já vím, vždycky se snažíš odlehčit situaci, ale.."ani jsem to nedořekla a už byl nalepený na mých rtech.

,,Miluju tě a náš vztah nikdy nebude jen o sexu." usmál se a mě to zahřálo u srdce. Jsem ráda, že mě nebere jako mrdací panenku. Sedla jsem si na něj obkročmo a koukala mu přímo do očí.

,,Takže si nemyslíš, že jsem tam s Lukem dělala něco, no ty víš co myslím." nazdvihla jsem obočí.

,,Nemyslím si o tobě, že si děvka neboj, jen když sem vás tam viděl leže tak jsem si myslel, že no, jo přesně to sem si myslel. Ale pak si mi řekla to o NIKI, a jo vím jsem debil." lehce se usmál a já ho obejmula.

,,Troubo, já bych nikdy.." chtěla jsem to doříct, ale pak se mi vybavil ten incident s Michaelem a no jaksi jsem potřebovala rychle změnit téma. ,,Luke říkal, že začíná nejspíš něco cítit k Michaelovi." vydechla jsem a hlavu mu položila na hruď.

,,Je dva k sobě vždycky něco táhlo, ale nechtěli si to připustit." Zasmál se a hladil mě po zádech.

Michael

Dal bych si pizzu. Mám hlad, ale nechce se mi jít až do kuchyně, je to moc daleko. Nespal jsem celou noc, protože jsem uklidňoval Mali. Před hodinou odjela a já nezamhouřil oči. V hlavě mi běhají jen tři věci pizza, videohry a Luke. Každopádně nechápu proč myslím zrovna na Luka.

Proč myslím zrovna na Luka? Co jsem? Buzna? NE! Mám ho rád jako nejlepšího přítele nebo ne?

,,Lukey!" zavolal jsem na chodbu. Po chvilce vylezl z Victoriina pokoje. ,,Co jsi tam dělal?" zeptal jsem se nachápavě, to ho tam Calum nechal? Vím jak jsem dopadl já, když jsem se jí jen dotkl.

,,Usnul jsem tam." zasmál se ,,Co potřebuješ?" zachraptěl.

,,Aha? No já nic, jen jestli si nechceš zahrát třeba fifu. Ale mám podmínku skoč dolů pro pizzu." Skočil pro ni, jako poslušní pejsek, v jeho případě tučňák, zatím co já jsem počkal na chodbě a pak jsme šli do mého pokoje hrát.

Tori

Chodbou se prohnal Luke a Calum si neodpustil "vtipnou" poznámku. ,,Hele, není ti teď taky takový teplo?" zasmál se a já ho zabíjela pohledem.

,,Tohle bylo od tebe dost hnusný Calume!" vyjekla jsem a slezla z něj, chtěla jsem odejít, ale zase si mě přitáhl zpátky a začal mě lechtat. ,,CALUME DOST!" křikla jsem, dal jen ruce do obraného gesta a pomohl mi vstát.

,,Promiň." sklopil pohled.

,,No mě by ses neměl omlouvat, ale Lukovi, bylo to od tebe dost hnusný! Můžeš být jen rád, že to neslyšel." řekla jsem zvýšeným hlasem.

___

Je až nemožný, jak rychle si mě dokáže usmířit. ,,Hej to není pravda, já vyhrál!"ozval se Michaelův hlas.

,,Ne! Ty si fauloval!" vyjekl pro změnu Luke.

,,Jdu se tam podívat." mrkla jsem na Cala.

,,Kašli na to." seděla jsem na něm obkročmo, jen si mě zase přitáhl zpátky.

,,Měla bych se tam jít mrknout, nebo nám zboří dům." hrála jsem si s lemem jeho tričky, jen jsem si ho k sobě přitáhla a políbila ho.

Calum

,,Ale hned se vrať." zamračil jsem se a ni.

,,Neboj se." ujistila mě a zmizela na schodech.

Blikla mi další SMS.

'Nechybí vám někdo? -TANYA xx'

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now