28. Shut up.

4.6K 220 10
                                    

Tori

Zaparkovali jsme před veterinou, v čekárně jsme seděli zhruba 10 minuta, Veterinář si vzal Pixie, ovázal jí packu, vykoupali ji a pořádně prohlédli, řekl nám co je potřeba a jeli jsme domů. Cal zaparkoval auto a odnesl Pixie do mého pokoje, položil ji na postel, dal mi pusu na čelo a šel k sobě.

,,Tak Pixie, máš nový domov," Usmála jsem se na ni, ,,hezký lež a já si půjdu dát sprchu. Ok?" šla jsem do koupelny hodila rychlou sprchu a šla si lehnout za spící Lorde a Pixie do mé posteli. Lorde jako vždy, přeběhla od mích noh k hlavě a lehla mi nad hlavu.

Ráno mě probudil zvonící telefon ze kterého se ozvalo: ,,Ahoj Irwin, jdeme na nákupy za hodinu jsem tam."

Rychle jsem si sedla, ,,Nikoleto to nemyslíš vážně? Je osm ráno, a ty mi voláš že za hodinu mám být nachytaná, že jdeme nakupovat?"

,,Jo neřekla jsem to snad jasně? A pohni, maj velký slevy a já dostala peníze od Matky, za kilo co mi dala koupím cigára a za zbytek což dělá zhruba dva tisíce koupím hadry." Řekla NIKOLETA tím jejím nadšeným hlasem.

,,Jo, jasně, určitě." Odsekla jsem

,,Omg Torino dělej, máš na to hodinu ani ne!" vyštěkla po mě.

,,Okay, už valím." Řekla jsem docela znechuceně.

Šla jsem do koupelny, vyčistila si zuby, nahodila lehké hnědé stíny, řasenku, nakulmovala jsem si vlasy, a šla něco vyhrábnout ze skříně. ,,No tak co tu máme?" řekla jsem si pro sebe, ,,No tyhle šaty na mě pěkně vykukují." Dodala jsem a natáhla ruku po květovaných šatech, vybavila se mi ta vzpomínka, ty nákupy s Calem než kluci odjeli na Tour. Vzala jsem si kabelku, do ní hodila peněženku, mobil a klíče, nazula černé tenisky a na papír v kuchyni napsala, "Jdu na nákupy s NIKI, nečekejte mě. –Tori"

Otevřela jsem dveře a hned mě NIKI vraždila pohledem, ,,Co ti tak dlouho trvalo?"

,,Jo jo, řekl někdo, kdo tráví minimálně dvě hodiny v koupelně." Rýpla jsem si do ní.

,,A ty starý, černý tenisky nemyslíš vážně že ne?"

Vážně už ji asi zabiju, pokaždé má připomínky, nechápu jak s ní Luke může chodit, je k nevydržení a to jsem s ní teprve deset minut. ,,NIKI?"

,,No?"

,,Drž hubu."

Po pár metrech zase začala mluvit: ,,Takže Torinko, plán dneška, půjdem do New yorkeru, Tally, atd, atd, však víš kam chodíme a pak jako vždy na bubble nebo na kafe, jo a pujdem do mekáče na oběd." Vytáhla z kabelky cigaretu a zapálila ji.

Typická Nikoleta a její plán ohledně obchodního domu, je to jen její další klišé, tahle holka se nezměnila od doby co jsem odjela je pořád stejná, kouří, pije a hulí. ,,Chceš taky?" probudila mě z myšlenek a mávala mi krábou před obličejem. ,,Ne, abstinuju!"

,,Kvůli Calovi? Stejně vám to nevydrží, pokud sis nevšimla pořád se hádáte a ty nevypadáš tak zamilovaně jako když si přijela, on tě pořád miluje, ale ty jaksi zaostáváš."

NIKI má pravdu zaostávám, nevím co se se mnou děje, já.. jo miluju ho a vždycky budu, nebo ne? Neměla bych pochybovat, o tomhle ne.

Vlezli jsme do obchodního domu a NIKI mě hned zatáhla do Tally, zkoušela si nějaký hadry a já se jen dívala po náramkách.

Přišli ke mě dvě holky a jedna řekla: ,,Hele, já tě znám ty si Tori Irwin ne? Ta co chodí s Calumem Hoodem, nemýlím se?" usmála se.

,,No, to jsem já." úsměv jsem jí oplatila.

,,No, tak to se od něj drž dál!" žduchla do mě ta druhá.

,,Co to s vámi je lidi?" zeptala jsem se nechápavě.

,,No s námi nic, ale ty si myslíš, že máš na Caluma, být tebou se s ním rozejdu má na lepší, než jsi ty!" zařvala na celý obchod a všichni se otočili a zírali.

,,Já vím, že má na lepší sama jsem mu to řekla, sama jsem mu řekla, že pro něj nejsem dost dobrá! .." Nadechovala jsem se že řeknu další větu, ale přišla k nám NIKI a zařvala.

,,Takže vy piče, co si o sobě vy dvě "krásky" myslíte? Že na Hooda máte? Dovolte, abych se zasmála, znám Caluma dost dobře a vím, že nejste ani jedna jeho vkus a taky vím že Tori miluje ne pro krásu, ale inteligenci , kterou vy obě postrádáte, takže vypadněte." Otočila se na podpatku směrem ke mně. ,,Si v pohodě sis?"

,,Jo jsem v pohodě NIKI, dík, ale nemusela si být tak krutá."

,,Jak nemusela? Měla jsem být ještě horší, nikdo nebude urážet budoucí paní Hoodovou, o to se postarám." Pousmála se.

,,Tak díky budoucí paní Hemmingsová." Řekla jsem a bouchla jsem ji do ramene.

,,Bu-budoucí He-Hemmingsová?" řekla ta, která se na mě na začátku usmívala.

,,Jo budoucí Hemmingsová problém??" otočila se na ně NIKI zírala vražedným pohledem.

,,NIKI už klid." okřikla jsem ji, než stihla cokoliv říct.

Radši jsme odešli a šli smě bubble, po cestě nás zastavilo pár chlápků s foťákama, jako vážně už jsou i po nás? Super. Řekla jsem si a protočila oči.

,,Jo Tori, málem bych zapomněla, zítra se školou jdeme na jakousi exkurzi, hodláš už konečně dojít, nebo mě tam necháš s Petrou a Elis?"

,,Jo pojedu." Přikývla jsem a falešně se usmála, do školy se mi vůbec nechtělo. Prošli jsme ještě pár obchodů a šli domů, když NIKI uznala, že toho víc neunese.

***

,,Dobrý ráno holka, přestaň mi lízat obličej." Pousmála jsem se na Pixie, podrbala jsem Lorde za uchem a odešla směr koupelna, vyčistila jsem si zuby a nalíčila se, vlasy jsem nechala rozpuštěné, hodila jsem na ně čepici, vzala jsem si tričko s černými rukávy, legíny, koženou bundu a tenisky. ,,Ahoj Pixie, ahoj Lorde, pokuste se nějak nezabít." Řekla jsem jim.

,,Ahoj Mikey." Řekla jsem, když jsem došla do kuchyně a usmála se na něj.

,,Copak? Máš nějakou dobrou náladu." Nazdvihl obočí, nevím proč, ale Mike je v tomhle domě jedinej komu můžu říct všechno je jako můj druhej hot brácha.

,,No mám, a ani nevím proč." Usmála jsem se.

,,Si rozkošná." Ušklíbl se.

Všichni jsme se sebrali a šli směr před školu, nasedli do školního busu a jeli někam, ani nevím kam. Seděla jsem s NIKI, za námi Luke s Calem, vedle nás Ash a Mike a za nimi Petra s Elis. Celou cestu jsem se bavila s Michaelem o všelijakých blbostech, začalo to na poníkách a šlo to přes porno až k tomu jakej je můj bratr Ashton idiot. Jo vážně jsme si chvilku povídali o porně, však je normální, že se dva nejlepší kamarádi baví o porně. Musela jsem se nad tou myšlenkou zasmát. Dojeli jsme před jaké si muzeum a nechali se provádět milou postarší dámou.

Stáli jsme před každou sochou asi půl hodiny, ,,Jo dokonalá exkurze pro druhé a třetí ročníky paní Mattenová." Vydechla jsem a ucítila něčí ruce na svém pase, docela jsem se lekla, myslela jsem si, že to je Calum a pak jsem zahlédla rudou hřívu, byl to Mike kterého už unavovalo stát na berlích.

Berle dal Ashtonovi, který stál vedle, obejmul mě zezadu, palcem mi hladil břicho a hlavu si opřel o moje rameno. ,,Voní ti vlasy princezno." Jen co to dořekl, cítila jsem na sobě něčí pohled, nebyla to Tanya ta stála před námi, i když se každých pět sekund otáčela. Jakmile jsem pootočila hlavu kousek doprava stál tam Calum a vražedně nás sledoval. Otvírala jsem pusu tak aby dokázal odezírat z mích rtů: ,,Snad nežárlíš?"

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now