71.

3.1K 198 3
                                    

,,Koncert máme až večer, co chceš do té doby dělat?“ zeptal se, chvilku jsem přemýšlela a pak mi docvakl dokonalý nápad.

,,No je tu hotelový bazén ne?“ zeptala jsem se, přičemž Cal jen přikývl. ,,Tak jdeme.“ Rozběhla jsem se ke kufru. Vytáhla jsem plavky, osušku. Shodila jsem ze sebe oblečení a bylo mi jedno, že jsem před Calumem stála nahá, nebylo by to poprvé.

,,Když se tak na tebe dívám, zopakoval bych si včerejšek.“ Řekl a drtil si spodní ret.

Ignorovala jsem to. Natáhla jsem na sebe plavky a přes to hodila šaty. ,,Pff, nech si ty “romantický“ řeči a vem si plavky, Romeo.“ Protočila jsem oči a hodila po něm ručník.

___

Vešli jsme do haly s bazénem, nikdo tam nebyl, odhodila jsem ručník na lavečku, Calum se rozhlížel na okraji bazénu. Nenapadlo mě nic inteligentnějšího něž ho žduchnout do vody. Rozběhla jsem se proti němu a vši silou do něj žduchla. Cal letěl do studené vody, udělal pěnkýho placák. Voda stříkala všude. ,,Tohle si vypiješ Victorie!“ řekl, když se vynořil z vody. Plaval k okraji bazénu a šel přímo proti mně, rozběhla jsem se, že mu uteču, ale pro mě to bylo marné, je rychlejší než já. Chytil mě do náruče a šel na stranu, kde je hlubší voda. Kopala jsem na všechny strany a řvala, aby mě pustil, ale byla to už předem prohraná bitva.

,,Calume prosím, udělám všechno, co budeš chtít.“ Řekla jsem a nahodila psí očka.

,,Lákavá nabídka, ale ne.“ Skočil do vody a po vynoření jsem zadrkotala zubama, voda byla hrozně studená, chvilku jsem litovala, že jsem sem šla.

,,Debile!“ Okřikla jsem ho.

,,Jo takže ty mě do vody hodit můžeš a já tebe ne?“ učklíbl se a pořád mě držel v náručí.

,,Nenávidím tě.“ Řekla jsem a Cal mě pustil, doslova jsem začala topit. Chytil moji ruku a vytáhl mě.

,,Tohle už mi nedělej, že se začneš topit.“ Řekl a přimáčkl mě v objetí.

,,Promiň.“ Byla jsem v šoku, ještě před chvilkou jsem byla pod vodu bez toho aniž bych se nadechla. Prostě jsem jen šla ke dnu.

Pár hodin jsme plavali a cákali po sobě vodu, pak už ale byl čas chystat se na koncert, prvně měli vystoupit The Vamps a pak kluci. Šli jsme do našeho pokoje oblékli se a mohli jsme vyrazit směr aréna.

Dojeli jsme na určené místo, Cal se šel chystat a já chtěla najít Connora, promluvit si s ním. Došlo mi teda podle vřískotu fanynek, že jsou na place, počkala jsem teda a pak jsem si ho odchytila.

,,Connore?“ začala jsem s ním konverzaci na chodbě, byl propocený, ale i přes to byl tak sexy.

,,No Bae?“ usmál se.

,,Dík, že si šel Calumovi vysvětlit tu situaci.“ Usmála jsem se.

,,Tohle bylo to nejmenší, vaše hádka ve výtahu šla dost slyšet. A došlo mi, že to asi nezvládneš.“ Usmál se a pohladil mě po tváři. ,,Ani nevíš jaký má Cal štěstí. Být on tak si tě vážím a dokazuji ti lásku každou sekundou.“ Zase se usmál a odešel, stála jsem jako solný sloup. Co to právě řekl? Jako vážně?

Po chvilce přemýšlení, jsem se rozhodla jít do VIP sekce za NIKI a Chriss. Rozhlédla jsem se do davu fanynek, většina z nich měla cedule s nápisy. Dobře přiznám se, začínala jsem žárlit, když jsem viděla pár cedul s nápisem I love Calum.

-

Koncert byl dokonalej, kluci vážně váleli. Rozloučili jsme se s klukama z The Vamps se slovy, že se ještě někdy potkáme. ,,Je čas jet dál lidi, jeďte do hotelu sbalte si věci a vyrážíme.“ Řekl Gus. Udělali jsme, jak řekl, za pár hodin jsme zase seděli v tom malém buse. Moje typické místo na sedačce v zadu. Popíjela jsem čaj, četla si knížku a sem tam skontrolovala twitter. Běla jsem vážně hodně followers, protože si mě dali do sledování kluci z the Vapms.

Došla mi zpráva od Connora.

C: Bae, někdy musíme někam vyrazit, ale jen jako kamarád, nechci lézt Calumovi do revíru:‘D If you know what I mean.

V: Connore ty si hovado:DD Ale jo někdy někam můžem:))

C: Hele v Austrálii máme být až do novýho roku, takže někam zajdem;) ale prvně se zeptám Cala, jestli můžu:D

V: Jo jasně, děláš jak kdybych byla jeho majetek-_-

C: Ale ono to tak vypadá Bae, chová se k tobě jak kdyby si mu patřila.

V: To není pravda. Jen hodně žárlí:P

C: Jo a ty pak nemůžeš ven ani s ostatníma klukama.

Tohle jsem si jen přečetla a neodepsala, má pravdu, jsem jako jeho majetek, mohl by se trošku mírnit. ,,Calume?!“ rozkřikla jsem se po buse.

,,Ano.“ Přiběhl ke mně jako poslušný pudlík.

,,Promluv me si.“ Sedl si vedle mě a já ho chytla za ruku. Jen přikývl. ,,Cale, já, já nevím jak začít, ale prostě si myslím, že až moc žárlíš.“

,,O tomhle už jsme se bavili Tori.“ Přimáčkl mi ruku.

,,Takže ti nebude vadit, že půjdu ven s Connorem?“ nazdvihla jsem obočí, vypadal zamyšleně, zmateně a možná i naštvaně.

,,No …“ 

m.l.w.5sos // c.h.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum