199.

2.1K 171 19
                                    

,,Co kdyby jsme se teď přesunuli nahoru?" zeptal se Calum otírajíc jeho rty o moje ucho. 

,,Ale copak kocourku?" zasmála jsem se a snažila se zakrýt to, že i když jsme u krbu, moje tělo pokryla husí kůže. 

,,Kocourek chce sex." zavrněl a ucho mi skousl, přičemž jeho ruka sjela k mému rozkroku. ,,A hned." uculil se. 

 Vzal mě do náruče a nesl nahoru do postele, na kterou mě opatrně položil. Nalehl nade mě a lokty se podepřel vedle mé hlavy. ,,Dělá ti to dobře?" zeptala jsem se se smíchem. 

,,Co přesně?" uculil se. 

,,To, že si dominant a já subdominant. To za prvé a za druhé to, že si otíráš rozkrok o ten můj." vyjekla jsem. 

,,Ale no tak." zašklebil se. ,,Vadí ti to?" pohnul se a mě z úst vyšel tichý stén. To se na mě jen pohnul a dělá mi to dobře. ,,Tak to si počkej až udělám tohle.." odmlčel se a jednou rukou mi zajel do kalhotek, měl co dělat, aby na mě nespadl celou váhou. 

,,Gosh." vzdychla jsem a zaklonila se. Když si hrál tam dole, měla jsem mírně pootevřenou pusu a přivřená víčka. Vnikl do mě prvně jedním prstama kmital. Projela mnou vlna energie. Byl to zase ten dobrý nepopsatelný pocit. 

,,Řekni, jak moc to chceš." zavrněl a přidal na rychlosti prstu.

,,Moc." vzdychla jsem. Zajel do mě dalšími dvěma prsty a kmital. Divím se, že ho nebolela ruka, ale co? Síla zvyku. 

,,Takhle se mi to líbí." uchechtl se a přilepil se mi na rty, kterými začal pomalu a něžně pohybovat. Potom se však z pomalých a něžných pohybů staly rychlé a vášnivé. Cal mi přisedl nohy, jeho rty sunul níž, přes krk, kde zanechal pár cucfleků až k hrudníku, který jemně zahalovala, jen moje rozepnutá košile a podprsenka.

Prsty ze mě vytáhl a olízl si je. Přišlo mi to nechutné, ale když jsem si vybavila, kolik nechuťáren jsme dělali radši jsem pomlčela. ,,Chutná ti to?" zasmála jsem se. 

,,A jak." oblízl si ret a sundal mi všechno oblečení. Já kopírovala jeho pohyby a udělala to samé. Byli jsme oba nazí. Jen mi dva, ve tři ráno, v naší posteli. Zase jsem skončila pod ním. Jeho rty se třely o moje tělo a jeli níž a níž. 

,,Chceš to s předehrou nebo bez?" zakřenil se. ,,Já bych volil bez, protože už to nedávám. A stejně jsi dost vlhká." zaculil se a přesunul se zase nade mě. Jeho dva černé uhlíky se vpíjely do mých hnědozelených očí. Znovu se bez varování vrhl na mé rty a začal s nimi pohybovat. ,,I'll fuck you and you'll moan so loud." zavrněl mi do rtů a skousl mi spodní ret. Zatáhl za něj a já mu vzdychla do pusy. 

Natolik ho to nabudilo, že do mě hned vnikl. Docela to i zabolelo. Silně jsem natiskla víčka k sobě a zaklonila se. Rukama jsem nahmatala jeho ruce, co byly na mých bocích. Silně jsem je stiskla a snažila se vzpamatovat, takhle to snad nikdy nebolelo, až na to, když zkoušel daddyho. ,,Dobrý?" zeptal se a v jeho hlase byl slyšet strach. Otevřela jsem oči  těžce vydechla. 

,,Jo, jen jsem nejspíš nebyla dost vlhká." zavřela jsem a dala důraz na slova dost vlhká. 

,,Promiň." uculil se a udělal první pohyb. Vzdychla jsem a chytila ho za zátylek, přičemž jsem si ho přitáhla k sobě. Ze rtů se přesunul na můj krk, od kterého se odrážely jeho vzdechy. Obsypával ho lehkými polibky, zatím co já mu zarývala nehty do zad. 

Obmotala jsem nohy okolo jeho pánve a nechala, aby jeho tělo naráželo na to moje. Sem tam jsem mu pomohla a svoje tělo přirazila proti němu. Pokaždé mu z úst vyšel tichý stén. ,,Tori." vzdychl, když jsem přirazila proti jeho tělu znovu.

,,Ještě ch-chvilku." vzdychla jsem a Calum přidal na tempu. Začal mi do toho kousat a sát kůži na krku a to mě nabudilo víc, abych se udělala. Rukou, kterou mi doslova drtil prso sunul pomalu níž. ,,Ca-Calume." vzdychla jsem, když mě začal do toho všeho ještě dráždit.

,,You'll scream my name." zavrněl mi do ucha a skousl ho. Už jsem i tak měla dost a on tomu teda nepomáhal. Zrychlil tempo, až jeho tělo ztrácelo kontrolu.

,,CALUME!!" zařvala jsem a vlna slasti zasáhla moje tělo. Calum ještě dál rychle přirážel, než to přišlo i na něj.

,,Tori." vzdychl a udělal se, ale trošku jinam než měl.

 ,,Gfff.." zavrčela jsem. ,,Já myslela, že to uděláš do mě a né na mě." zavrčela jsem znovu. Jen mě jemně a krátce políbil a uculil se.

,,Teď, se budeš muset jít vykoupat." mrkl na mě.

,,Nebo to slížeš." zasmála jsem se.

,,Vlastní mrdku lízat nebudu." namítl. Odešla jsem do koupelny, kde jsem se zamkla a smyla to ze sebe. ,,Tohle jsme si nedomluvili." vyjekl a bušil na dveře.

Odešla jsem s úsměvem do pokoje a on mě povalil na postel. ,,Vůbec na mě nesahej, jsem vykoupaná, čistá a ty si zpocenej!" vyjekla jsem.

_

Stojím v kuchyni a jen tupě zírám na Ashe na druhé straně místnosti. ,,Co?" vyjekla jsem, protože už mě nebavilo to, jak se na mě díval.

,,To ráno bylo za trest? Nebo..?" začal a upil si z hrnku. Jen jsem protočila oči a otočila se k lince.

,,Moc dobře víš, že mě to všechno mrzí." zasmutněl.

,,Ne nevím." vyjekla jsem.

,,Mrzí mě všechny ty chyby co jsem udělal, okay. Byla chyba tě odvést a byla chyba ten včerejšek. Prostě jsem vybuchl a zničil všechno okolo sebe. Užíral mě pocit, že mě nenávidíš. Jsi moje malá sestřička a já tě chci jen chránit." usmál se a popošel ke mě.

,,Nejsem malá Ashi." namítla jsem.

,,Pro mě jsi moje malá sestřička a vždycky budeš. Já tě mám rád a všechno tohle dělám, protože mi na tobě záleží. Bohužel to dělám špatně, ale to neznamená, že tě nemám rád." pohladil mě po vlasech a já ho obejmula.

,,Mám tě ráda bráško." šeptla jsem skrze slzy, které se valily po mých tvářích. ,,Moc ráda."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now