130.

2.3K 181 18
  • Dedikert til Annie Clifford
                                    

Musel jsem jí napsat další sms 'Mrzí mě to. Miluju tě.'

Láska: 5, 01 p.m : Můžeš si za to sám.

Neudržel jsem se a vystartoval za ní. Seděla na lavičce a četla si, měla na sobě vytahané tepláky, tílko, brýle a vlasy v culíku. Byla ubrečená, jsem totální kretén. Ublížil jsem jí. Řekl jsem to co jsem tak nemyslel a teď toho budu litovat.

,,Promluvm.." nedokončil jsem to, protože jsem schytal pěstí.

,,Jasně jsem ti něco řekli ne!?" začal na mě Luke řvát, já se jen válel na zemi a držel se za nos.

,,Luku a už do prdele dost! Je to náš problém, naše hádka a my si to dokážeme vyřešit sami!" zařvala na něj, kladla důraz na slova náš, naše a my. Luke otevřel pusu, že chce něco říct no nestalo se tak a radši naštvaně odešel. ,,Si v pohodě?" dřepla si ke mě a pomohla mi vstát. S její pomocí jsem se posadil a ona doběhla pro lékárničku. Jsem rád, že náš řidič Gus tohle neřešil. Všichni byli nasáčkovaní vzadu tak jsem si s ní mohl promluvit.

Naklonila se ke mě a já měl dokonalý výhled do jejího výstřihu. Natahovala ruku s kapesníkem k mému nosu, ale já jí tu ruku chytil a odtáhl. ,,Promluvme si." vydechl jsem a omluvně se na ni podíval.

,,Tak mluv." řekla a přitlačila kapesník k mému krvácejícímu nosu.

,,Au." sykl jsem bolestí.

,,Kdyby si nebyl debil." protočila oči. ,,Ale co já ti do toho budu kecat, jsme jen kamarádi. Na vztah s tebou jsem si nevzpomněla." dodala uraženě.

,,Tohle neříkej." řekl jsem sklesle a podíval se na ni.

,,A co ti mám říkat?! Jo Calume miluju tě i po tom všem co si mi řekl? Víš co? Přeju si, aby náš vztah nikdy nebyl. Přeju si, abych za vámi nikdy nepřijela. Přeju si, abych se do tebe nikdy nezamilovala, i když to už asi nebudu možný, protože tě pořád miluju a to co si řekl mi ublížilo." natáhl jsem k ní ruku a utřel jí těch pár slz co jí steklo po tváři.

,,Promiň mi to, jsem kretén, mrzí mě to, ani nevíš jak moc." řekl jsem. Dala si obličej do dlaní a začala brečet. Jo dobře ty Calume rozbrečel si někoho koho miluješ, rozbrečel si asi tu nejcitlivější holku na světě. Well. Stoupl jsem si k ní a objal ji okolo ramen. ,,Mrzí mě to a nikdy si neodpustím to co jsem ti řekl." dodal jsem.

,,Další cestu pojedu s klukama s the Vamps." zamumlala mi do hrudi a to mě zabolelo, i když chápu, že se mi teď bude chtít vyhýbat, ale oni se po ní budou plazit a bůh ví co ještě.

,,Je to tvoje rozhodnutí, já ti v tom bránit nebudu, jen mi slib, že se budeš od Connora a Bradleyho držet dál." řekl jsem a posadil se na lavičku. Přitáhl jsem si ji k sobě a ona mi sedla na klín.

,,Bude lepší, když se od sebe pár dní budeme držet dál." posmrkla. Ne Tori tohle neříkej, to ne, to mě bolí, ani nevíš jak moc. ,,Cale." Podívala se na mě a palcem mi setřela slzy, o kterých jsem ani nevěděl. ,,Nedělej to ještě těžší." Vydechla.

,,Jen se mnou zůstaň." Stiskla jsem jí ruku a přitáhl si ji nejblíž co to jde.

,,Nemůžu, to co si mi řekl bolelo, bylo to horší jak když si mi vrazil." Řekl a podívala se před sebe.

,,To neříkej, ani nevíš jak mě to mrzí. Miluju tě a je mi to líto." Vyletělo ze mě.

,,Já tě taky miluju, ale teď bude lepší, když od sebe budeme trošku dál." Zamyslela se. Ne Tori prosím ne. Já bez tebe nevydržím. ,,Náš vztah se pořád opakuje." Nechápavě jsem se na ni podíval a ona pokračovala ,,Je to pořád dokola, buď se začneme hádat kvůli blbosti. Nebo se něco děje, nebo jsem v nemocnici." uchechtla se.

,,Mrzí mě to. Je to tvoje rozhodnutí, jeď s nimi jen mi slib, že se budeš držet od Connora a Bradleyho dál." Řekl jsem a podíval se jí přímo do oči, přibližoval jsem se, že ji políbím, ale uhla pohledem.

,,Jdu říct Ashovi a ostatním, že další cestu jedu s klukama z the Vamps." Řekla a odešla dozadu.

Tori

,,Ashi?" Řekla jsem a on zvedl hlavu od mobilu a věnoval se mě. ,,Další cestu jedu s the Vamps."

,,Takže vy dva? Konec?" Vyvalil na mě oči, no teda vlastně všichni.

,,Ne jen jsme si řekli, že nám prospěje pauza." Nazdvihla jsem koutky.

Večer se Cal nabídl, že bude spat na sedačce, i přes moje velké protesty jsem spala na palandě. No spala. Přemýšlela. Bylo by mnohem lepší, kdyby na palandě spal Calum, já stejně nespala a on by aspoň nebyl tak rozlámaný. Vylezl ze zadní části busu, držel se za záda a mnul si oči, měl kruhy pod očima takže pochybuju, že nějak extra spal. ,,Ahoj." věnoval mi jeden z jeho úsměvů a začal se spíš soustředit na dělání kafe.

,,Ahoj." zamumlala jsem a sledovala cestu z okna. Možná bych neměla jet s klukama s the Vamps, sice je tady napjatá atmosféra mezi mnou a Calumem, ale dá se to přežít. I když krom pozdravu si nic neřekneme.

,,Jsme tady." vyrušil mě z myšlenek Gus a prudce zastavil až to se mnou cuklo a Calum málem spadl. ,,Nějací idioti před autobusem." přecedil přes zuby.

,,NIALLE! ZAYNE!" vyjekli kluci a rychlostí světla vystřelili z autobusu a skočili po těch dvou. Kluci s klukama z 1D často skypovali, ale já se do jejich hovoru nějak neangažovala, no teda jednou jsem si povídala s Niallem, ale spíš jsem ho ignorovala a dívala se na film, zatím co se s Calem bavili o fotbale. Sem tam na mě taky padla otázka. Vylezla jsem z autobusu a konečně se nadechla čerstvého vzduchu.

Za mnou se ozval jekot. ,,OMFG, OH MY FUCKING GOD! ZAYN MALIK!" začala Annie pištět a skočila po něm jako nějaká postižená fanynka. Opírala jsem se s Michaelem o autobus a sledovala jeho zuřivý výraz .

,,Chceš si o tom promluvit?" zeptala jsem se.

,,Chtěl jsem jí na konci tour požádat o ruku." řekl Mike sklesle a zalezl do autobusu, no neměla jsem slov. Michael mi právě vyrazil dech.

,,Ahoj prcku." zasmál se Niall a rozcuchal mi vlasy.

,,OMG Horan běž se radši nažrat." přecedila jsem přes zuby.

,,Ale copák Hoodová se nám zlobí?" ušklíbl se. ,,Ani neobejmeš starého známého?" usmál se a roztáhl ruky na znak, že ho mám obejmout. Calum tuhle scénu z po vzdálí žárlivě sledoval. Znechuceně jsem si přeměřila Nialla pohledem a potom ho se smíchem objala. ,,Jsem rád, že tě poprvé vidím." šeptl.

,,Ehm."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now