134.

2.5K 181 13
  • 點播給 Vanesa Kuku
                                    

,,Jídlo je na cestě lásko." dal jsem jí pusu na čelo a její břicho se ozvalo.

,,Ať si pohnou nebo tě sním." zasmála se a kousla mě do krku.

,,Tak ty takhle?" zakřenil jsem se a vlezl nad ní. Řekl bych, že dnešek byl náš nejlepší sex.

Tori

Další den kluci měli koncert, potom jsme se hned sbalili a jeli dál. Celý večer jsem vzpomínala na včerejší noc a nemohla jsem se přestat uculovat. Teď momentálně sedím v legínách a vytahaném tričku s nápisem 5SOS na lavičce v kuchyňce a zahřívám si ruce o šálek s kafem. Koukám do jednoho bodu a usmívám se jako cvok. srdce mi bije jo o závod při vzpomínce na každý jeho dotek.

,,Fajn, culíš se takhle celej den a už mě dost děsíš." Řekla Ann a sedla naproti mě. ,,Proč?" Otevřela jsem pusu, že něco řeknu, ale přerušila mě. ,,Ne neříkej to vím o co jde."

,,Sex." Zaculila jsem se.

,,Usmiřovací sex je ten nejlepší." zasmála se Ann a já jen přikývla. ,,Michael je na mě naštvanej, nejspíš za Zayna." řekla po chvilce ticha. ,,Měl by ale pochopit, že Zayn je můj crush a to můj cit Mikovi nějak nemění." dodala.

,,Ann?" ozval se Michaelův hlas.

,,Ne, prosím ne." řekla zdrceně, chytla jsem ji za ruku a usmála se.

,,To zvládneš. Promluv si s ním." dodala jsem jen přikývla a odešla za ním. Neuběhlo ani 10 sekund a už vedle mě byl nasáčkovanej Calum, než jsem mu stihla něco říct přiložil jeho rty na ty moje.

,,Ahoj." řekl po tom co se odtáhl. Po tom co se stalo včera byl jak vyměněnej.

,,Ahoj." úsměv jsem mu oplatila, obmotal ruku okolo mých ramen a přitáhl si mě blíž. ,,Děje se něco?" zeptala jsem se.

,,Ne mělo by?" zasmál se a posadil si mě na klín.

,,Já jen, že od toho včerejška se chováš divně."

,,To ty taky, pořád se jen uculuješ a je to děsivý." zakřenil se. Jo jasně, oba se chováme po včerejšku divně. ,,Zopakoval bych si to." šeptl mi do ucha a přemístil se na můj krk.

,,Víš, že já bych taky ráda, ale někde jinde." řekla jsem.

,,Zlomil jsem tě." řekl mezi polibky na krk. Že já mu vždycky odolám. Co když toho bude využívat? NE" On není hajzl, neopustil by mě. Divím se, že mě kdy napadlo, že by mě vyměnil. Byla jsem blbá a to dost!

,,Ještě pořád dokážu říct ne." řekla jsem pevným hlasem.

,,Vážně?" zajel mi rukou až k rozkroku a snažil se mi dostat do kalhotek.

,,Calume to stačí." zaryla jsem nehty do jeho ramene a on se odtáhl.

,,Fajn. Dokážeš." protočil oči. ,,Nechce slečna nedostupná jét spát je pozdě." uculil se.

,,Ano půjdeme. SPÁT." řekla jsem a kladla důraz na slovo spát. Bůh ví, čeho je ten nadrženec schopný. Chtěla jsem jít po svých, ale vzal mě do náruče a položil na palandu. ,,Mám vlastní nohy." řekla jsem a namáčkla se víc ke zdi, aby měl prostor.

,,Sice máš vlastní nohy, ale já myslel, že jsem tvůj poník ne?" nazdvihl obočí. Jojo, najednou mu nevadí, že mi dělá poníka. ,,Lásko?" začal po chvilce mluvit, já už byla v polospánku.

,,Mmm?" zamumlala jsem.

,,Spíš?" zasmál se.

,,Ne, protože jeden magor mě tady budí." řekla jsem a otočila se k němu zády. Za mé vystouplé kosti v pase si mě přitáhl blíž.

,,Měla by ses najíst." šeptl mi do ucha.

,,Říká ten pravej." ušklíbla sem se, úšklebek mi oplatil a dal mi pusu na rameno, zátylek, do vlasů. ,,Přestaň už a spi." šeptla jsem.

,,Když já pořád myslím na ten včerejšek." zakřenil se. Jak říkám nadrženec, i když já mám co mluvit, já na to myslím v jednom kuse. Od té doby je Cal jak vyměněnej. Je veselejší, hodnější. Je, divnej. ,,Torinečko? Kolik chceš dětí?"

,,A je to tu zase. Sám víš, že já a děti to nejde." posadila jsem se a přitáhla si nohy k hrudníku.

,,Nemyslím, teď myslím, až se konečně odhodláš si mě vzít." uculil se a obejmul mě. Je tak sladkej, to je jak chodit se štěnětem. A říct mu ne je jak dát facku šťeňátku. A když jsem naposledy řekla Michaelovi ne, když mi jedl sušenky, bylo to jako dát facku koťátku.

,,Vztah s tebou je jako v pohádce. Máš to sice pěkně naplánovaný, ale nevíš co se stane." zamumlala jsem a opřela si hlavu o kolena.

,,Vztah s tebou je pohádka a ty si moje princezna." šeptl mi do ucha. ,,Miluju tě, víc než sebe a to je co říct." zasmál se a já si znovu lehla, mezi námi panovalo ticho a já pomalu usínalo, než ten trouba něco řekl. ,,Pamatuješ si na ten den, mohlo ti být tak 9? No a to si u nás s Ashem poprvé spala. Víš ne, půjčil jsem ti tričko na spaní, protože jsme byli celí promočení, venku byl slejvák a proto jste u nás museli přespat." řekl mi a já věděla kam to směřuje.

,,Myslíš tu noc co jste mě přivázali k židli a počmárali rtěnkou?" zasmála jsem se ,,Kdo by si to nepamatoval." ušklíbl jsem se.

,,Ne kluci už dost to stačí!" vyjekla jsem. Obličej jsem měla celý od rudé rtěnky, byla jsem přivázaná k židli švihadlem a Ashton s Calumem po mě čmárali všelijaké ornamenty. ,,Kluci prosím, to bolí." Začala jsem natahovat protože Ash ještě víc utáhnul švihadla, které mi dželi ruce.

,,Nene." řekl mi Ash. ,,A nebul smyješ si to." řekl přísně. V tu chvíli do pokoje vtrhla teta Joy.

,,Děláte si srandu?! Co jí to chudince děláte! Calume to je moje rtěnka!?" zařvala. ,,Rozvažte ji hned!" zařvala znovu a ti dva sraby mě pustili. ,,Pojď zlatíčko umyjeme to." řekla mi a za ruku mě táhla do koupelny. Odrhl to ze mě a pak jsme šli hrát do obyváku i se strejdou Davidem a Mali člověče nezlob se.

,,Vyhrála jsem." vyjekla jsem po už druhé výhře.

,,Tori." přišel ke mě Calum s psíma očkama.

,,Co?" zeptala jsem se hnusně, pořád jsem na ně byla dost naštvaná.

,,Promiň." dal mi pusu na tvář a zmizel nahoře.

,,O co, že ti dva skončí spolu." řekla Mali Joy.

,,Taky si to myslím." odpověděla.

,,Nápodobně." zasmál se David.

Když jsem si tohle vybavila namáčkla jsem se ke Calumovi ještě víc.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now