17. Tori, I, you..

4.5K 237 3
                                    

Calum

No tak řekni jí to Cale! Bože dělej ty vole, ale zas musím uznat, že jsem na to šel blbě, koupil jsem jí tolik věcí, aby se na mě nezlobila po tom, co jí to řeknu, spíš sem to měl udělat naopak nebo ne?

,,Haló, země volá Hooda, vnímáš mě?"

,,Jo, jo promiň zamyslel jsem se."

,,Si v pohodě?" bože ten její úsměv, nechci aby zmizel. ,,A zase mě nevnímáš! Co je s tebou?"

,,To-Tori no já, no kluci a já..."

,,Tak už se vymáčkni!" vyjekla na mě.

,,No jedeme na šest týdnů na turné po Sydney a okolí. Zítra."

,,Co-cože?"

,,Ne nebreč, je to jen šest týdnů to uteče jako voda. Neboj se, ani se nenaděješ a jsem zpět." Pousmál jsem se na ni, ale ona jen brečela. Objal jsem ji a dal jí pusu na vlasy.

,,Bu-Budeš mi volat, ž-že jo." Řekla lámaným hlasem.

,,Každou noc."

Celou cestu domů jsme mlčeli, když jsem se na ni sem tam podíval pořád se koukala do země. Otevřel jsem dveře a vešli do domu, Tori šla hnedka nahoru a já se zastavil v kuchyni. ,,Tak si jí to řekl?" optal se Luke.

,,Jo." Zamumlal jsem.

Tori

Vešla jsem do pokoje, hodila tašky na postel. Zabouchla dveře, opřela se o ně, pomalu jsem si sedala na zem a brečela. K večeru jsem se konečně zvedla, dala si sprchu, nechala jsem na sebe padat kapky vlažné vody a přemýšlela jsem. Má pravdu šest týdnů není tak moc, ale i tak a slíbil, že mi bude každý den vola. To je jak kdybychom se viděli, skoro, né tak úplně ty vole, co to melu bude mi hodně chybět, ale zas nemuselo by to být tak zlé, to nějak přežiju. Vylezla jsem ze sprchy, rozčesala svoje mokré vlasy. Hodila na sebe tričko Nirvana, šortky a rozhodla se jít za Calem.

Calum

Sedím tu už hodinu na posteli. Celou dobu mi vrtá hlavou, jak se cítí, co dělá, bože přemýšlím, jak kdybych už byl pryč, a to je hned vedle v pokoji. Najednou někdo zaklepal a pomalu se otevírali dveře. ,,Ahoj, můžu?"

,,Jasně pojď sem."

Tori

Přiběhla jsem k němu a silně ho objala, chtělo se mi zas brečet, přece jen mi bude chybět.

,,Tori, já, ty.." zasekával se nevěděl co má říct.

,,To je v pohodě, budeš mi chybět." Než jsem to dořekla přimáčkla jsem si ho k sobě ještě víc. Podívala jsem se na něj a zas jsem se ztratila v těch jeho očích. Těch dokonalých čokoládově hnědých očí, do kterých, bych se dokázala dívat pořád.

Dívali jsme se na sebe, nejednou mě políbil, netrvalo dlouho a začali jsme se líbat, převalil mě a ležel na mě, krk mi začal obsypávat jemnými polibky. ,,Calume." Řekla jsem neslyšně a zaklonila hlavu.

,,Miluju tě Tori." Zašeptal mi do ucha a rukou mi začal sahat pod tričko. Pořád jsme se líbali po chvíli se odlepil a začal si sundávat triko, později začal vyhrnovat to moje, netrvalo dlouho a skoro všechno naše oblečení bylo na zemi, leželi jsme namačkaní na sobě jen ve spodním prádle. Podíval se na mě provinile, myslel si snad, že mě využívá?

,,Co lásko?"

,,Nic já jen, že.."

,,Rozmysli si to, hele, spali jsme spolu už jednou, a přemýšlej šest týdnů si nezapícháš." Zasmála jsem se.

,,Nemáš jistý, že si nezapíchám." Hrála jsem naštvanou a chtěla jsem odejít, tahle naše vzájemná provokace mě už ubíjí. Chytil mě za ruku a přitáhl k sobě, posadil si mě na klín a opřel se čelem o moje rameno. ,,Promiň, tak jsem to nemyslel." Mlčela jsem ,,Sáma víš, že tě jen tak škádlím, ale nejvíc mě pak mrzí, že já něco řeknu a ty se hned naštveš si hrozně urážlivá."

,,Já vím, promiň, ale musíš mě pochopit, mám tě fakt ráda, miluju tě a nechci o tebe přijít." Začal mě líbat a po chvíli jsme zas skončili tak, že na mě ležel. Zkoušel mi sundávat podprsenku, povedlo se mu to, až na po čtvrté. Netrvalo dlouho a skončili jsme oba nazí.

___

Svalil se vedle mě na postel a rukou si odhrnul svoje částečně zpocené vlasy. ,,Dáme sprchu?" namítla jsem

,,Sice jsem padl vyčerpáním, ale jedna rychlá sprcha neuškodí, jsem celej propocenej, dala jsi mi zabrat Irwin, zase!"

,,Nedělej, že ti to vadí."

,,No nevadí." ušklíbl se a po cestě do koupelny okolo mě proběhl a plácl mě po zadku, pozastavila jsem se nad tím, jak jsem mu pěkně poškrábala záda.

,,Hezký záda."

,,Co mám se zády?"

,,Já jen, že bych si mohla ostříhat nehty." zasmála jsem se. Dali jsme bleskovou sprchu, zapadli do postele a hned usnuli..

_____

Trailer!!

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now