53.

3.1K 194 5
                                    

,,Šššš, nebreč, není to tvoje chyba, nezklamala si mě.“ Přimáčkl jsem si ji k sobě a hladil ji po vlasech. ,,Není to tvoje chyba.“ Dodal jsem. Odtáhla se a podívala se na mě, usmál jsem se a otřel jí palcem slzy, políbil jsem ji na čelo a řekl. ,,A teď už pojď, mám pro tebe překvápko.“

Vešli jsme do kina a já ji zatáhl předem do smluveného sálu, kde už měli čekat ostatní. Kluci i s holkama měli čekat v té malé místnosti, kde se promítá film a já si s Tori měl normálně sednout na sedadla.

,,Proč tu nikdo není?“ nechápavě se na mě podívala.

,,Co si myslíš, jsem Calum Hood, pro svoji holku chci jen to nejlepší a zamluvit celý kinosál. Proč ne?“ řekl jsem první pičovinu co mě napadla.

,,Si blázen.“ Řekla a podívala se na mě.

,,Nejsem, jsem úplně normální.“ Odsekl jsem.

,,Normální kluk by vzal holku do kina, kde jsou i jiní lidi, ale né ty jsi Calum Hood.“ Zasmála se, vždycky, když se směje má ďolíčky a vypadá hrozně rozkošně.

,,No tak jsem hold jinej.“ Zasmál jsem se.

,,Blázen.“ Dodala a podívala se před sebe.

Tori

Chodím s totálním magorem, proč já? Je to totální blázen, jednou mi z něho jebne a to ještě nevím, co vybral zas nějakej dětskej film.

,,Lásko, co si vybral za blbost, tentokrát?“ podívala jsem se na něj.

,,Uvidíš, bude se ti to líbit a budeš nadšená.“ Řekl a dal mi pusu na tvář.

Všude zhasli světla a na plátně se objevil odpočet 5.. 4… 3… Když to odpočítalo, sálem se začali ozývat tóny The only reason. Na plátně se začali promítat fotky a videa, jak postupně jsme spolu všichni vyrůstali. Video kde všichni říkali, že jim chybím, když jsem byla pár let v Evropě, fotky z malování kde máme všude obtisklé ruce. Fotka kde stojíme všichni u tučňáků v zoo. Video když nám bylo tak deset a Cal mě házel do bazénu. Fotka Ashtona a Mikea jak zachraňují kočku ze stromu. Nejroztomilejší byli dvě fotky jedna kde Cal sedí u stolu před sebou má dort a já mu dávám pusu na tvář a on se šklebí, jak kdyby snědl citrón a druhá kde se s ním objímám. Fotka kde si hrajem na svatbu a já si brala Lukea. Byli tam i vtipný videa jak kluci tancují a dělají blbosti. Nejsladší video bylo to, kde kluci byly v tourbuse, Cal seděl na sedačce čuměl do mobilu, přišel za ním Ash a zeptal se jestli mu chybím, Calumova reakce, podíval se na Ashtona s až skleněnýma očima a řekl: ,,Ani nevíš jak moc.“ Nejvíc mě ale dojala fotka, kde jsem já Ahs a máma s tátou. Tak moc mi oba chybí. Dal už tam byli fotky i s NIKI a Chriss, z té nepovedené stahovačky, z toho jak jsme s Calem hlídali prcka, fotky starý tak týden.

Nevnímala jsem slzy štěstí na mé tváři, byla jsem zaujatá tím videem. Když se “film“ chílil ke konci, Cal se ke mně naklonil a řekl: ,,Já říkal, že budeš nadšená.“ Dal mi pusu do vlasů.

,,Jak si..?“ podívala jsem se na něj, ani mě nenechal domluvit.

,,Jsem přece Calum Hood, přítel té nejlepší holky na světě.“ Usmál se a roztáhl ruky.

,,Já tě tak miluju!“ zařvala jsem a obejmula ho.

,,To máš jako další dárek od nás všech k narozeninám. Celý týdny jsme sháněli videa, fotky a dneska to všechno sestříhali.“ Usmál se a já ho nepřestávala obsypávat polibky. Cítila jsem se šťastná jako, když kluci zprovoznili to piano.

,,Ehm, ehm. My jsme tu taky.“ Zakuckal nenápadně Ash, pootočila jsem hlavu a podívala se na podium, stáli tam všichni.

,,Všechno nejlepší.“ Řekli naráz. Já mám tak úplně fucking dokonalou rodinu! Byla jsem jako kdybych ztratila řeč, nedokázala jsem ze sebe vypustit ani hlásku.

,,Hele už ani mluvit nemůže, mohli by jsme s těma překvápkama přestat nebo dostane infarkt.“ Řekl Luke a zasmál se. Všichni dostali výbuch smíchu, nechápu proč, tak vtipný to zas nebylo. Cal se smál vedle mě a já ho mohla praštit ostatní byli moc daleko.

,,Au.“ Řekl a přestal se smát, když viděl moje slzy. Zarazila jsem mu hlavu do hrudi.

,,Dě-děkuju.“ Zamumlala jsem.

,,Miluju tě.“ Šeptl něco, co už já dávno vím.

Následovalo obejmout každého z nich a poděkovat jim, ani nemůžu vyjádřit, co pro mě znamenají, jak moc je mám ráda. Pro mě jsou ta nejlepší rodina. Ostatní jeli domů ale já s Calem kamsi jela, pro mě to byla zase ta známá páska na oči a kecy o nějakým překvápku.

,,Calume Thomasi Hoode,“ řekla jsem klidně ,,Mě z tvých překvápek jebne.“ Řekla jsem už zvýšeným hlasem, ,,Už by to stačilo, nemyslíš?? Nejdřív to Piano, pak “film“, co bude teď?“ dodala jsem a on se jen uchechtl.

,,Jsme tady.“ Vydechl a zastavil auto. ,,Tohle ti, ale asi moc radost neudělá, ale slíbil jsem to.“ Co to do háje mele? Co mi neudělá radost? Co slíbil?

Vystoupil z auta a pomohl mi ven, otevřel bránu, která dost vrzala, táhl mě za ruku, šli jsme kousek a pak zabočil do tenké uličky. Zastavil se a chvilku váhal, jestli udělal dobře, třepali se mu ruce, byl dost nervózní. Znám ho dost dlouho a tohle na něm prostě poznám.

,,Tori, slib mi, že se nebudeš zlobit.“ Vydechl.

,,Proč bych se měla zlobit?“ nechápala jsem ho.

Sundal mi šátek a já se konečně rozkoukala, uvědomila jsem si, že jsme na..

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now