141.

2.3K 181 23
  • Dedicated to Dole
                                    

,,Ahoj já jsem Robin." řekl mi brunet. Zvedla jsem pohled a podívala se na něj. Byl celkem pěkný, ale né tak jako Calum.

,,Tori." usmála jsem se a zamávala mu na pozdrav, i když stál několik metrů ode mě. Blikla mi další sms.

- Stavím se, je mi jedno, že je tam Luke potřebuji pomoc sestřičko. Mali xx

Usmála jsem se a odepsala jen K. Přešla jsem do obyváku a sedla Calumovi na klín. Luke mě sledoval a já se na něj snažila nedívat. O co mu jde? Co se mu stalo? Kde je ten milej Luke? Ten kterej mě utěšoval, když bylo nejhůř? Ten kterej brečel, když umřela Niki? ,,Tori můžeme si promluvit?" zeptal se mě Luke a já nevěděla jak mám reagovat, začaly se mi třepat ruce a rychle mi bušilo srdce. Cal zpozoroval, že se mnou něco není v pohodě, ale nevyjadřoval známky toho, že mi chce pomoct.

Jen jsem na prázdno polkla a přikývla. Luke mě zatáhl do kuchyně, opřel mě o linku, sám se taky opřel a já nemohla utéct. ,,A-ano?" vykoktala jsem ze sebe. Jeho oči sledovaly každý můj pohyb, jeho mentolový dech jsem cítila na celém svém obličeje.

,,Chci si promluvit o tom co se stalo dneska ráno." Myslí to jak mě natlačil na dveře a řekl mi to hnusnou věc? Nejspíš ano, co jiného by myslel, nic kromě tohohle mi neudělal. Jen jsem zase naprázdno polkla a přikývla. ,,Doufám, že si to nikomu neřekla." zamračil se a přiblížil se ke mě blíž. Byli jsme od sebe jen pár milimetrů, skoro jsem nedýchala. Byla jsem v šoku.

Calum

Blikla mi smska. Další neznámé číslo to tu dlouho nebylo.

- Vážně by si ji měl chránit. Dylan xx

Nejdřív jsem nechápal, ale pak mi došlo, že je s tím děvkařem sama. Vyvalil jsem oči a přeběhl do kuchyně. Luke se opíral o linku a byl k ní dost blízko. Ze začátku jsem si myslel, že se líbají, ale pak jsem slyšel Luka. ,,Doufám, že si to nikomu neřekla." řekl hrubým hlasem, nemusel jsem se na ni ani dívat. Poznal jsem, že se klepala a kolena se jí začaly podlamovat.

,,Kde je ten Luke? Ten pravej Luke? Kde je můj Tučňák?" zasmutněla a pohladila ho po tváři, měl jsem žárlit? Ne. Radši jsem se schoval za zeď a poslouchal je.

,,Je pryč a nesahej na mě." přecedil přes zuby, s Lukem se něco stalo, jen tak vědět co. ,,Jen si domotala Calumovi hlavu a on se nám straní, je pořád s tebou, kašle na zkoušky a na kapelu. Sere na nás." mluvil dost vážně. Ale to co řekl nebyla pravda, nekašlu na kapelu. Ano trávím s ní všechen volnej čas a kašlu na kluky, ale Ash má Chriss a taky s ní je pořád, Mike má Ann, a Luke si teď začal s Erin. Nemáme si co vyčítat.

Zazvonil zvonek a já sebou cukl, lekl jsem se. Šel jsem otevřít a ve dveřích stála Mali. ,,Sestřičko." řekl jsem a snažil se vypadat normálně, ale je to moje sestra pozná všechno. Nazdvihla obočí a já jen mávl rukou. ,,Neřeš to." Mali šla do kuchyně a hned se vrátila.

,,Už to chápu, teď nevím, jestli mám být naštvaná na ni nebo na něj, no i když na něj už jsem dost. Jak mohla?" podívala se na mě zdrceně.

,,To není tak jak to vypadá!" přiběhla Tori a Mali jí vrazila facku.

,,Věděla jsem, že on je děvkař, ale že si to s ním pomalu rozdáš na lince i ty, tak to jsem nečekala." řekla, zabouchla dveře a odešla.

,,Cale." šeptla Tori. Vzal jsem ji do náruče a s kamennou tváří ji odnesla na horu. Na schodech jsem se zastavil a podíval se na ni. Měla podrážděnou tvář a brečela. ,,To se nestalo, věříš mi, že ano." vzlykla, bylo mi jí líto. ,,Cale prosím, řekni něco." došel jsem do pokoje a položil ji do postele.  ,,Cale?" šeptla, vypadala dost zdrceně, řasenku měla všude po obličeji a tvář jí začala nabírat nafialovělou barvu. Nevěděl jsem co mám říct, mám říct: Jo slyšel jsem všechno co jste si říkali. nebo Věřím ti. ? Já vážně nevím co jí mám říct. Nejsem na ni naštvaný nebo tak, ale ona si myslí, že si myslím, že mě podvedla, a že ji teď nenávidím.

Bez dalšího slova se zvedla z postele a šla do koupelny, kde se zamkla. Ne, ne, ne. Znovu už ne! Přiběhl jsem ke dveřím. ,,Tori otevři ty dveře, já ti věřím, jen je otevři a nic si nedělej!" vyjekl jsem a nepřestával do nich mlátit. Pomalu otevřela a podívala se na mě. Obejmul jsem ji okolo ramen, jen stála jako solný sloup a neopětovala mi to proč?

,,Promiň." šeptla a já věděl. Udělala to znovu. Nestihl jsem zareagovat včas.

,,Tori proč?" podíval jsem se jí do jejich uslzených očí a vedl ji do koupelny, kde se posadila na vanu. ,,Ukaž mi to." řekl jsem a podal lékárničku. Byl jsem naštvaný na ni, že to udělala znovu. Na sebe, že jsem jí v tom nestihl zabránit. A na Luka, který za tohle může. ,,Já vás slyšel." řekl jsem a ona stuhla.

,,Co všechno si slyšel?" zeptala se vystrašeně a následně zasekla bolestí, protože jsem jí přidělal tampónek s desinfekcí k otevřené ráně. Přejela si po ruce jen jednou, ale i tak to udělala a mě to bolí za ni.

,,Jen ty Lucasovi řeči o tom, že na ně kašlu." řekl jsem v klidu. ,,Jako ano, všechen volnej čas co mám daruju tobě, ale on je teď s Erin, Mike na nás taky kašle, Ash to samý. Tak nechápu proč z toho dělá takový drama." usmál jsem se a ona si oddechla, že by jí říkal něco před tím? Nevím. Každopádně ať mi Luke minimálně týden nechodí na oči, jsem na něj dost naštvanej a nejradši bycho ho zabil. ,,Věřím ti." šeptl jsem a lehce ji pohladil po tváři. Usmála se a přivřela víčka, vážně teď přišla ta chvíle, kdy bych jí nejradši ojel na místě, ale v téhle situaci. No nevím.

___

Na fotce je Crawford Collins as Robin Haynes.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now