194.

1.7K 179 18
                                    

,,Lásko musím ti něco říct." řekl jsem a hrál zoufalý tón.

,,Mmm?" zamručela.

,,Podvedl jsem tě."  uchechtl jsem tě a ona vyvalila oči. Začal jsem se smát nad tím jak zbystřila. 

,,COŽE JSI?!" sedla si a začala natahovat, možná jsem to přehnal. Tváře si schovala do dlaní a brečela. Debile, debile.

,,To...." chytil jsem ji za ramena, ale ona uhnula.

,,NESAHEJ NA MĚ!" zařvala. ,,JAK JSI JEN MOHL?!" 

,,Já.." 

,,NE, NECHCI NIC SLYŠET! VYPADNI!!" zařvala a vlepila mi facku. Dobře, tohle jsem si zasloužil. Chytil jsem ji za obě zápěstí a přinutil ji se na mě podívat.

,,Teď mě poslouchej." zavrčel jsem. ,,Byl to vtip, miluju tě a nikdy bych to neudělal. A jsem rád, že je tvoje reakce taková, protože aspoň vidím, že ti na mě záleží, a že mě miluješ." řekl jsem a otřel se o její rty.

,,Tohle už mi nedělej." šeptla a já ji pustil. Chytil jsem jí líce do dlaní a palci setřel slzy. 

,,Neboj se, nikdy." políbil jsem ji a objal.

_

Den kdy se Chriss vrací domů i s Ryanem.

Tori

,,Dneska si dáváme dárečky buzíčci!" vyjekla jsem celá nadšená, když jsem sebíhala schody. ,,Dárečký, dárečkýý!" vyjekla jsem a skočila na Caluma, který stál čelem ke stromku. 

Rozdali jsme si dárečky a začali je pomalu rozbalovat. Dostala jsem zase oblečení, za což jsem moc ráda a pak spoustu dalších věcí: kosmetika, a tak dále, a tak dále. Calum byl šťastnej z mého dárku, a to jsem ráda. 

,,Zavři oči a natáhni ruku." usmál se Calum, udělala jsem jak řekl. ,,Otevři." na ruce jsem měla připnutý náramek. Stříbrný s klíčkem. A podal mi nějaký album. ,,Odemkni ho." usmál se. Odemkla jsem ho tím klíčkem na náramku a otevřela. Hned na mě vyskočilo několik fotek. 

Fotky od malička až do teď, jen mi dva. Sem tam i Ash, Luke, nebo ostatní, ale jinak to bylo jen o nás. O nás dvou. Na konci bylo ozdobným písmem napsáno.

You and I

We don't wanna be like them

We can make it till the end

Nothing can come between you and I

Not even the Gods above 

Can separate the two of us

No nothing can come between you and I

Oh, you and I

Přes uslzené oči jsem se podívala na Caluma. Dojalo mě to. Byla to nádhera. ,,Dě-děkuju." šeptla jsem a padla mu kolek krku. ,,Ani nevíš jak moc tě miluju." šeptla jsem mu do ucha. 

,,Vím." slyšela jsem, jak se usmál. Mikey nás vyfotil, a vložili jsme fotku do alba, mezi ostatní. ,,Zeptám se tě znovu, podruhé a doufám, že i naposledy." usmál se a klekl na jedno koleno. ,,Vezmeš si mě?" zeptal se a vytáhl prstýnek. 

Ruky jsem si dala před pusu a zažila to 'dežaví'. Je to rok co takhle klečel naposledy, ale tentokrát nebudu blbá. ,,Ano." kývla jsem. Nasadil mi ho a pak mě obejmul. ,,Kdy jsi mi ho stihl sundat?" zasmála jsem se.

,,Před chvilkou." uculil se a spojil naše rty. 

,,S tímhle nesouhlasím." vyjekl Ash. 

,,Máš blbý." odsekla jsem.

,,Ne Victorie, ty to máš blbý, já nedovolím, aby jsi si manželstvím s ním zničila život." zavrčel. 

,,Ashi..." šeptla Chriss. 

,,Ty můžeš být jedině rád, že s ním nemám děcko, jako Chriss s tebou. Moje mladší nejlepší kamarádka si vzala mého bratra a má s ním dítě, ale já si nemůžu vzít Caluma. Wow." řekla jsem sarkasticky. 

,,Nebuď drzá!" zavrčel. 

,,Jsem upřímná." odsekla jsem a pocítila štiplavou bolest na líci. Vlastní bratr nejen, že se mi zhnusil, tím, že mě na čtyři roky odvezl pryč, on mi ještě vrazil. 

,,ASHI!" zařvala Chriss. ,,Tohle si přehnal!" 

,,Na mě si otvírat hubu nebude." zavrčel. 

,,Ale měla pravdu." řekla mu a vzala prcka. Odešla do pokoje a praštila s dveřmi, za chvilku se ozval dětský pláč, který nepřestával. 

,,V tomhle domě s touhle zrůdou nebudu už ani minutu." řekla jsem Calumovi tak, aby to Ash slyšel. Vzala jsem Caluma za ruku a táhla ho ven. 

_

,,Rozbil bych mu hubu." zavrčel Calum. 

,,Kašli na to." usmála jsem se. 

,,Jdeme navštívit tvoji mámu a tátu s Mali dobře?" usmála jsem se a Cal přikývl.

Šli jsme pomalu ruku v ruce až k domu, kde bydlí Calumova rodina. Teta Joy a strejda David s Mali nás hned přivítali. Nechyběl tu ani Robin. Pokud si pamatujete je to bratr Erin. Slaďouš. Seděli jsme v obyváku, povídali si, pili kafe. Calum probodával pohledem Robina, až mi to přišlo vtipné.

Odešli jsme a pomalými kroky se vydali domů. Vzali jsme to trošku větší procházkou, takže přes park, osvětlené a stále Vánočně vyzdobené centrum.

,,Broučku?" usmála jsem se.

,,Mmm?" přesunul pohled od cesty na mě a usmál se. 

,,Víš co bude o víkendu?" usmála jsem se.

,,No?" nazdvihl obočí.

,,No vzhledem k tomu, že jsme si museli Vánoce trošku posunout a o víkendu je 25. ledna, takžééé, ti bude dvacet. Dědo." uchechtla jsem se.

,,Ti dám dědu." zasmál se, chytil mě za pas a zaklonil mě. ,,Víš co to znamená? Narozeninovej sex." uculil se.

,,Ještě uvidíme." mrkla jsem na něj.

,,Ale no táák." zaškemral.

,,Možná, a teď pojď domů, začíná mi být zima." zadrkotala jsem zubama.

Došli jsme domů, opatrně otevřeli a vešli. Po tmě jsem se zula a došla pár kroků k vypínači. Rožla jsem a to co jsem viděla mě vyděsilo. Povalený stromek, rozbité ozdoby, a hlavně rozbité album co jsem dostala od Caluma. Vypadalo to tu jako po tornádu a uprostřed toho všeho, mezi flaškami alkoholu ležel Ash. 

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now