183.

1.9K 181 19
                                    

Když už jsem u toho vzpomínání, vybavil se mi den co jsem odjížděla. Jeden z nejhorších dnů v mém životě.

,,Máš všechno?" zeptal se mě Ash už asi po stodvacáté osmé deváté. Přikývla jsem a setřela další slzy. Nechci je opustit. Nechci být bez nich. ,,Neplač." řekl potichu a obejmul mě. To už se k domu blížili i ostatní. Luke s Michaelem a Calumem.

Rozběhla jsem se a prvně skočila na Luka s Michaelem. Které jsem málem umačkala. Když jsem se od nich odtáhla podívala jsem se na Caluma. Pohled plný lítosti si budu nadosmrti pamatovat. Moje oči se víc zaplavily slzami. Padla jsem mu kolem krku.

,,Já- já chci zůstat s tebou." šeptla jsem  víc upevnila stisk. Měl promáčené tričko a to jsem ho držela jen chvilku.

,,Než se naděješ budeme zase spolu, jen my dva." šeptl a taky neměl daleko k slzám. Podívala jsem se do jeho očí, které se začínaly lesknout, stejně jako ty moje. ,,Já na tebe počkám." upravil mi pramínek vlasů za ucho.

,,Musíme jet na letiště." oznámil nám Ash. Sedla jsem si dozadu vedle Caluma a Luka. Luke mě celou cestu objímal okolo pasu a brečel mi do klína. Hladila jsem ho po vlasech a byla jsem opřená o Calumovo rameno. Ash řídil, protože právě dostal řidičák a Mike vybíral písničky v radiu.

,,Nechceš tam pustit něco veselejšího?" zeptal se Calum. Díky bohu. Z těch depresivních písniček mám ještě horší náladu.

,,Děkuju." šeptla jsem Calumovým směrem a podívala se mu do očí. Calum se začal naklánět a pak se naše rty otřely o sebe. Cítila jsem jak se mi v břiše množí motýlci. Ještě, že Ash se věnoval silnici a Mike šteloval rádio. Jediný, kdo nás zahlédl byl Luke. Cal si opřel čelo o to moje a díval se mi do očí.

Je mi čtrnáct a tomuhle se láska říkat nedá, nebo ano? ,,Budu na tebe čekat, i kdyby to mělo být celý století." šeptl a dal mi pusu na nos. Teď to bylo poprvé co jsem se za celý den usmála. ,,A teď už neplač, protože to mě bolí." setřel mi palcem slzy a usmál se.

Celým autem se rozléhaly tóny jedné písničky od Nirvany. Bylo to myslím 'Do you love me?'. Držela jsem se Calumové ruky a on propletl naše prsty. Když písnička skončila, naklonil se blíž k mému uchu.

,,Asi tě miluju." zašeptal, já víc stiskla jeho ruku a skousla spodní ret, abych zabránila vzlykům co se draly z mého hrdla.

,,Já tebe taky." šeptla jsem a rukávem setřela slzy.

,,Já nechci, aby Tučňačka odjela Ashi prosím!" vyjekl Luke a začaly mu téct slzy. To je poprvé co jsem viděla Luka brečet. I ten největší drsňák Mike měl na krajíčku.

,,Musí to být. Já se o ni nepostarám. Kdybych jí vychovával já, zkazila by si život a to nedovolím. Navíc, já tu musím zůstat už jen kvůli kapele. Až přijde čas babi ji pošle domů. Možná za rok, možná za pět. Ale pošle. A já budu čekat." řekl Ash.

,,My budeme." řekl Mike a usmál se na mě. Lehce jsem zvedla koutky a dívala se jeho směrem.

,,Luku prosím nebreč. Ty to zvládneš, já to vím." usmála jsem se na něj.

_

Dobrých deset minut už čekám než ohlásí můj let. Klepu se každou sekundou víc a víc. Calum sedí vedle mě a drží mě za ruku. ,,Cale?" šeptla jsem. ,,Můžeme si promluvit?" zvedla jsem se a šli jsme za roh.

,,No?" pobídl mě.

,,Bojím se." řekla jsem tiše, rozklepaným hlasem.

,,Čeho?" nazdvihl obočí.

,,Toho, že zapomeneš." šeptla jsem a on se přilepil na moje rty. Spolupracovala jsem, tohle bylo vůbec poprvé co já a Calum děláme něco víc, než že se naše rty otřou o sebe.

,,Nikdy." usmál se. ,,Protože tě mám rád, víc než jako kamarádku, víc než jako sestru. Dokonce víc než sám sebe."

,,Já- já nechci odjet, chci zůstat s tebou. Já to bez tebe nezvládnu." šeptla jsem. Jeho tenké ručičky se obmotaly okolo mého pasu.

,,Let číslo 737, bude odlétat. Prosíme cestující, aby nastoupili do letadla. Opakuji let číslo 737 ..." ozvalo se z rozhlasu. A já padla Calumovi kolem krku.

,,Ne, ještě ne! Já- já tě nechci opustit, chci ti toho tolik říct, ale slova nepřicházejí. Já- já...." odmlčela jsem se. ,,Já tě miluju."

,,Tori, rychle tvoje letadlo bude odlétat." zavolal Ash a táhl mě kamsi pryč. Naposledy jsem se podívala na Caluma a zamávala mu. Vlastně jsem mávala všem, ale dívala jsem se na něj. Luke to nezvládl a zhroutil se Michaelovi do náruče. V mých očích byly další slzy.

,,Sbohem" šeptla jsem a odešla vstříc novému životu, na několik let.

,,Proč brečíš? Co se stalo?" zděsil se Calum. Já si konečně uvědomila, že sedím v kuchyni, je šest ráno, v ruce mám kafe a brečím jak želva.

,,Já- já.." nedořekla jsem to, protože jeho ruky se rychle obmotaly okolo mého krku, málem jsem spadla z barové židle a můj zbytek kafe se rozlil po baru. Ještě, že bylo jen na dně. ,,Já jen jsem si vzpomněla na to jak jsem odjížděla. Na to všechno co jsme si řekli." zamumlala jsem.

,,Řekl si Budu na tebe čekat, i kdyby to mělo být celý století a pak si řekl, že  mě miluješ. To bylo poprvé, co jsem to od tebe slyšela. Bylo to ten den co jsem odjížděla. Jeden z nejhorších dnů v mém životě." posmrkla jsem. ,,A dva roky na to jsem ti chtěla zavolat, protože jsem vás viděla na Mtv a-ale zpanikařila jsem a ty si mi pak napsal. Že ti chybím. Tak moc to bolelo." zamumlala jsem mu do trička.

,,Nemysli na to, teď jsi se mnou a už je dobře." hladil mě po zádech.

,,Já vím, a-ale..." přilepil se na moje rty než jsem stihla cokoliv říct.

,,Miluju tě skoro pět let. Nepřestal jsem a nikdy nepřestanu. Jestli je to to, čeho se bojíš." podíval se mi do očí.

,,Toho se nebojím já jen... no možná trošku." šeptla jsem.

,,Miluješ mě stejně dlouhou dobu jako já tebe. Nemáš se čeho bát." usmál se a dal mi pusu na čelo.

,,NESE SE STROMEK!" zařval na celý dům Ash. Musela jsem se začít smát, když jsem viděla, jak tři blbečci nesou velký stromek. ,,Je čas zdobit bejby." řekl mi Ash a Cal ho probodl pohledem.

,,Moje bejby." přecedil přes zuby a majetnicky si mě přitáhl k sobě.

,,A moje sestra. Pokud řeknu, nezasuneš." zasmál se.

,,Nemáš jistý." zakřenila jsem se.

,,Pojď zdobit stromeček a neser mě Victorie." přecedil přes zuby.

,,Už jdu daddy."

_

Hello!!!^^

Víc vám říct nechci jen Hello a to, že se blíží Vánoce a já pořád nevím co by jí ten chuj mohl dát TwT..

Nápady? pište na fb, do zpráv a do komentářů.

Jinak díky za tolik reads jste úžasní!! úplně uhgfuedbfvjkvnjdf!!!!

Tori xx

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now