99.

2.8K 195 16
                                    

,,HEJ LIDI TICHO!" zařval Ash a přistoupil ke Chriss. ,,Mám pro vás důležité oznámení." Jen co to dořekl poklekl ke Chriss. V rukách měl krbičku s prstýnkem. ,,Chrissten." vydech, bylo na něm vidět, že byl nervózní. ,,Vezmeš si mě?" Chriss stála jako zamrznutá a Ash měl na tváři neforemný úsměv.

,,Ashi já.. ANO!" vyjekla a padla mu kolem krku. Omg můj milovaný bratr bude mít svatbu a já s Annie a Mali budeme jako družičky! Pabože. Jsem tak šťastná. Najednou jsem pocítila dech na svém uchu.

,,Vidíš, Chriss aspoň není blbá jak ty." zašeptal mi do ucha Cal a začal se smát.

,,Tak promiň, že to nechci uspěchat." odsekla jsem a šla do vnitř.

Calum

Proč musí být tak urážlivá sakra?! ,,Cale, nerad se ti vrtám do vztahu, ale si vážně kus kokota." řekl Connor. Mezitím Ash neměl daleko k tomu, aby mě zabil.

,,Já vím." vydechl jsem a šel za ní.

Zaběhl jsem do domu, kde panovala tma. Rozsvítil jsem světlo, seděla v obyváku a čuměla před sebe. ,,Tori promiň."

,,Ne, ty mi prostě pořád musíš předhazovat, že jsem si tě nevzala že!" vyjekla. ,,Já tě miluju a dokazuju ti to každou sekundou, ale tobě to očividně nestačí!" začala rozhazovat rukama.

,,Stačí." Vydechl jsem, přitáhl jsem si ji k sobě.

,,Jo jasně." Odtáhla se a šla nahoru. Zastavil jsem ji na schodech.

,,Allison do hajzlu poslouchej mě." Vyjekl jsem a přitáhl ji k sobě. ,,Proč musíš být tak urážlivá?" Zeptal jsem se už klidným hlasem.

,,Já.. já.. promiň.." zamumlala mi do krku. Já bych se měl omlouvat, ne ona. Nemůže za to jaká je. Ano je citlivá až moc a hodně urážlivá, ale zase je milá, hodná. A já jsem jen kus debila.

,,Neomlouvej se. Já jsem to zase posral, ty za nic nemůžeš." Pohladil jsem ji po vlasech. ,,Chceš se tam vrátit? Nebo už jdeme spát?" Usmál jsem se na ni. Mám takový štěstí, že se na mě nedokáže zlobit dlouho.

,,Já jdu spát, ty si běž kam chceš." Řekla a začala odcházet.

,,Spomal princezno." Zlověstně jsem se ušklíbl a podle jejího pohledu si byla nejistá. ,,Pojď sem." Začal jsem se k ni přibližovat a ona couvala každým krokem co jsem byl blíž.

,,Miláčku." Řekla nejistě a pak se rozběhla k pokoji. Chytil jsem ji v koupelně a vzal ji do náruče. ,,Thomasi nech mě ty nadržený prase!" Vyjekla a začala kopat nohama a mlátit mě do hrudi. Je pravda, že ji chci teď a tady, ale já si počkám mám lepší nápad. Položil jsem ji do naší velké vany a vzal do ruky sprchovou hadici. ,,Jestli to uděláš Calume Thomasi Hoode tak si synem smrti." Řekla a ukázala varovně prstem. Jen jsem se ušklíbl a zapl kohoutek. Vlažná voda ji stékala po vlasech, vana byla do půlky napuštěná a ona v ní naštvaně seděla. ,,Pobavil ses?" Řekla a probodla mě pohledem.

,,Jo." Naklonil jsem se a chtěl ji políbit, ale ona mě přitáhla za tričko a já spadl do vany. Řekněme že z naší koupelny se stalo koupaliště. ,,Allison." Přecedil jsem přes zuby, když jsem se na ni podíval byla bez mikiny a bez trička. ,,Co to děláš?" Zasmál jsem se.

,,Co myslíš? Tak dělej svlíkni se, nebo vylez, chci se vykoupat." Řekla a vyslíkla si zbytek oblečení. Nějak jsem ze sebe shodil hadry, dopustil vanu teplou vodou a přidal pěnu. Namáčkla se na mě a já neměl daleko k tomu, abych ji ojel na místě. ,,Calume přestaň." Řekla.

,,Co dělám?" Nechápavě jsem se na ni podíval.

,,Nejde o to co děláš ty, ale co dělá little Calum." Zasmála se.

,,Tak sorry, že je jak stožár. Sorry že jsem z tebe nadrženej jako prase." Snažil jsem se nějak ovládat, ale když přede mnou sedí nahá, moc jednoduchý to není.

,,Já ti dávala na výběr, mohl si odejít." Zasmála se.

,,Nesměj se mi, nebo tě přetáhnu a řeknu ti, že sex na pračce, a nebo na umyvadle není špatnej."

,,Co chceš sex třikrát denně?" Odsekla. Oh Bože doufám, že se zase neurazí.

,,Třikrát týdne by mi stačil." Zavrtěl jsem jí do ucha.

,,Nechci byt prošukaná jak ementál." Zasmála se.

,,A to se mi na tobě líbí, že jsi tak nedostupná." Usmál jsem se a začal jí obsypávat krk jemnými polibky.

,,Jestli chceš můžu být nedostupná ještě víc." Usmála se na mě a přisála se na moje rty.

,,Jen to ne, to bych nedal." Řekl jsem mezi polibky. Její jemné rty, kterých se nemůžu nabažit.

________

Tori

Zítra je den D, den svadby. Na Chriss jde vidět, že je dost nervózní, na Ashtonovi taky, no vlastně na nás všech. Všichni pobíhají po baráku jako splašení, no všichni až na mě a na Caluma, my se chystáme ven. Radši, ještě nás v tomhle baráku něco sejme. Odešli jsme s Calem radši do města se projít. Vybrat mu oblek a mě šaty, ano pozdě, ale přece. Annie a Mali mají nádherné béžové šaty, takže barvu mám jasnou.

,,Jaký chceš šaty broučku?" řekl Calum, když jsme zastavili před obchodem. V očích měl jiskřičky a uculoval se na mě. Bože zase myslí na to, že mu budu dělat přehlídku. Za co?

Upravila jsem mu ofinu, která mu trošku padala do očí a políbila ho. ,,Potřebuju béžový." usmála jsem se.

,,A ta pusa byla za co?" zeptal se a nazdvihl obočí.

,,To ti jako nemůžu dat pusu jen tak? To vždycky musím mít důvod?" nechápavě jsem se na něj zadívala. Jen pokrčil rameny, chytil mě za ruku a táhnul dovnitř.

Prvně jsem se mu ukázala v dlouhýh béžových šatech. Jen pokroutil hlavou s názorem, že jsou moc dlouhé. Potom jsem měla jedny kratší ke kolenům s dlouhýma rukávama, které jsem měla obtažené. U těch mi zase řekl, že to mám jak do bordelu a né na svabdu.

Hodila jsem na sebe třetí šaty, pro mě to převlíkání už bylo unavující. Měla jsem na sobě světlé šaty ke kolenům, bez ramínek s teňoučkým zlatým páskem. Když jsem odhrnula závěs kabinky, měla jsem krásný výhled na Caluma s otevřenou pusou, byl jak kdyby oněměl.

,,Vletí ti tam moucha." zasmála jsem se. ,,Co se tak koukáš?" zamávala jsem mu před obličejem. ,,Calume?!" vyjekla jsem a skočila na něj.

,,Ty vypadáš nádherně." usmál se a dal mi pusu na nos. ,,Co kdybych ti v kabince pomohl ty šaty sundat. Aspoň bych si to vyzkoušel, ať je to pak jednodušší." šeptl mi do ucha, přičemž jsem ho jen bouchla do ramene.

I když jsem hodně protestovala Cal mi koupel šaty, potom jsme mu jeli vybrat oblek a pak už byl čas na cestu domů, no domů do toho cirkusu, kterému já říkám domov.

,,Těším se na zítřak."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now