Bölüm 96

6.7K 642 28
                                    

Akira ustasının dediklerini tam olarak sindiremeden odanın kapısı çalınmaya başladı.

Güm Güm Güm..

Normalde bu krallıkta bulunan kimse, bu kapıyı böyle çalamazdı. Ama çok önemli bir olay oluyorsa durum değişirdi. Ki ustasının dediğine göre 25 milyonluk bir ordu bu krallığa doğru geliyordu. Bu kadar gürültülü bir kapı çalmasının sebebi o olmalıydı.

''Efendi Akira, Kral Latinius sizi toplantı odasında bekliyor.''

Kapının dışından gelen erkek sesi, kralının mesajını ilettiği için içerideki Akira'dan dediklerini duyduğunu onaylayana kadar kapıda beklemesi gerekiyordu. 

''Latinius'a söyle hemen geliyorum.''

Akira bunları söyledikten sonra adamın koşmaya başladığını belirten hızlı ayak sesleri koridorda yankılanmaya başlandı. Akira üstüne hızlıca birşeyler giyinirken, gözlerini utancından yere çevirmiş olan Lamalas'a bakarak

''Lamalas, cezan bugün bitti. Benimle birlikte geliyorsun.''

Lamalas, vücudundaki sayısız kesiğe rağmen direk ayağa kalktı. Sonunda cezası bitmişti. Linda onu kovalarken her yolu denemesine rağmen, bir saldırıyı bile savuşturamamıştı. 45 gün daha dayanması gerekirken, bir anda altında beliren kara geçit sayesinde efendisinin yanında belirmişti. Üstelik efendisi ona cezasının bittiğini söylemesi de, kendisini bayağı mutlu etmişti. Kim 45 gün daha sürekli kesilmek isterdi ki? Hem efendisinin silahı olan Linda, onunla oyun oynar gibi sürekli kendisini keserken, kan kaybından bilincini tam kaybedeceği sırada, ona yıldız enerjisi vererek iyileşmesini sağlıyor ve işine devam ediyordu.

''Emredersiniz İmparatorum.''

----------------------------------------------------------------------------------------

''Hım... Ustam ordu derken bunu söylüyormuş demek.''

Latinius, Lejyon ve generalleri Akira'nın sesli düşünürken söylediği kelimeler ile ona bakakaldılar. Akira'nın gizli ustasını bu masada oturan 21 kişide duymuştu. Kendisini tanımasalar da, sürekli olarak Akira'ya yeni görevler ve emirler verip onu hiç boş bırakmıyordu. Akira'ya sermaye sağlayan kişide bu gizemli ustaydı.

''Akira, yanlış anlama ama ustan bu orduyu nereden biliyor? Daha bizim yeni haberimiz oldu.''

Leo gerçektende bu sorunun cevabını merak ediyordu. Aslında sadece o değil, masada oturan herkes Akira'nın cevabını sabırsızlıkla beklemeye başladılar.

''Leo, ustam her zaman ne olacağını bilir. Bunu kibirle karıştırmayın, gerçekten öyle. Bu ordu ile benim savaşmamı istiyor. Linda ile birlikte uzun süredir savaşmadığım için bana iyi bir eğitim olacağını düşünüyor.''

Akira bunları söylerken oturduğu koltuktan ayağa kalkıp masanın ortasındaki gerçek zamanlı haritaya baktı. Bu haritayı yapmak çok kolaydı. Sarayın altındaki yaklaşık 2000 kişi sürekli olarak Dragon Krallığının sınırlarının içindeki tüm hareketi göstermek için yıldız enerjilerini dağıtıyorlardı. Bu bilgiyi Beyaz Kurt Klanının casusları bile ele geçirememişti. Dragon Krallığının bu saldırıdan bu kadar hızlı bir şekilde haberdar olmasının sebebi de buydu. 

''Bu salakları öldürmek çok eğlenceli olacak. Lamalas, Linda'nın seni sürekli kesmesinin tek sebebi, seni cezalandırmak değildi. Aynı benim girdiğim eğitim gibi sürekli olarak yıldız enerjini kullandığın için bu konuda eskisine göre daha iyi olmalısın. Alba Longa'nın etrafına hava bariyeri kur ve bunu her şehre uygulayacaksın. Rhea, sende Lamalas ile birlikte gidiyorsun. İkinizde bariyerlerinizi kurunca, bariyerleri benden başka kimse geçemez diye tahmin ediyorum. Latinius, tüm askerlerini, köy ve kasabada ki halkını şehirlere topla. Savaş bittiği zaman sana halka dağıtman için yeterli parayı vereceğim. Yemek stoğunuz var mı?''

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now