Bölüm 90

6.9K 619 42
                                    

"Bu hiç adil değil!"

Akira bu canavarlar ile savaşmanın çok kolay olacağını düşünüyordu. Fakat hepsinin zıt element kullanmasını, üstelik sanki strateji kurarak savaşmalarını beklemiyordu. Akira, alemlere girdiğinden beri çok kolay bir şekilde savaşlarını kazanmaya alışmıştı. Fakat bugün daha bir canavarı öldürürken neredeyse 5 kez ölümcül yara almıştı. Normalde bu canavarları rahatça öldürmesi gerekiyordu.

''Büyükbabamın seni basit bir şekilde eğiteceğini mi düşünüyordun? Galiba beni bu yüzden senin yanında yolladı. Ölmeni istemediğini düşünüyorum.''

Hemera, Akira'yı her yara aldığında iyileştiriyordu. Aslında Hemera olmasa, Akira çoktan 5 kere ölmüştü bile.

''Yaa.. Demek ölmemi istemiyor. Eğer ölmemi istemeseydi, işimi bu kadar zorlaştırmazdı. Keşke insanları öldürseydim.''

Akira, verdiği karardan pişman olmaya başlamıştı. Hemera etkileniyor diye canavar avlamayı düşünmüştü, fakat şuan sadece 1 canavar öldürebilmişti. Üstelik bu canavarı 1 günde öldürebildiği için 364 gün içinde daha 999.999 bin canavarı öldürmesi gerekiyordu.

''Kapa çeneni de, savaşmaya devam et. 1 yıl içinde 1 milyonu öldürmek zorundasın.''

''Lanet olsun!''

------------------------------------------------------------

''Baba, Hemera adına senden özür diliyorum.''

Nyx, babasının ne kadar kindar birisi olduğunu iyi biliyordu. Sırf bu yüzden kızını kurtarmak için onun önünde yere kapanıp özür diledi.

''Kalk ayağa. Hemera bu uyarımdan sonra bir daha aynı hatayı işlemeyecektir.''

Kaos karşısında byere kapanan Nyx'in amacını anında anladığı için böyle konuşuyordu. Kendisinin aşırı tepki verdiğinin farkındaydı. Fakat bazen bu tepkilerin verilmesi gerekiyordu. Aynı Kaos'un yaptığı gibi.

------------------------------------------------

"Seni fena ezdiler. Hahaha..."

Akira son anda gökyüzüne kaçarak ölmekten kurtulmuştu. Bu canavarların bu kadar organize bir şekilde saldırmaları sinirlerini bozmaya başladı.

"Hemera, sana kocan olduğumu hatırlatırım!"

Hemera'nın şaka yaptığını biliyordu. Fakat sürekli ölümden döndüğü için şuan şakayı kaldıracak durumda olmadığı kesindi.

"Bende sana eğer burada olmasaydım, birçok kez öleceğini hatırlatırım! Şimdi sızlanmayı kes ve şu işi hallet.''

''Seni yüzsüz..''

Foşş..

Akira bir anda suyla ıslandı. 

''Lanet Rhea'dan mı öğrendin bunu. Onu gidince çok fena rezil edeceğim.''

''Hadi ama Akira! Artık konuşmayı bırakmalısın. Çok fazla zamanın kalmadı. Daha önünde binlerce canavar var.''

---------------------------------------------------------

Akira sürekli havadan delici gücü muazzam olan oklar göndermeye başladı. Yerde savaştığı zaman canavarlar kendi elementleri ile sürekli ona saldırıyor ve bir türlü atağa geçemiyordu. Bu yol ile en azından çok azda olsa canavarları öldürmeye başlamıştı. 2 günde toplamda 10 canavar öldürmüştü. Bu yerde savaştığı duruma  göre çok iyi olsa da, Akira için yeterli değildi. Canavarlar ilk başlarda bu duruma şaşırdıkları için savunma yapmasalar da, şimdi çevrelerini sürekli olarak kendisini yenileyen bir toprak duvarı ile çevrelemişlerdi. Akira bu duvara ne kadar ok gönderirse göndersin, saldırısı bir türlü canavarlara ulaşamadığı için boşuna enerji harcıyor olduğunu fark etti.

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now