Bölüm 45

7.9K 662 28
                                    

''Lamalas, bir hafta sonra dördünüz de taht salonunda olacaksınız. Yanınızda öğrencilerinizi de getirin, onları test edeceğim. Ra'yı da direk taht salonuna çağır. Ben yokken ülkeyi krallığı ne kadar geliştirdiğini öğrenmem gerekiyor.''

Lamalas aldığı emirlerden sonra hızla dışarıya çıktı. Azog ise daha yavaş yavaş bilinci yerine geliyordu. Akira, tüm bunlardan sonra direk taht odasına gitti ve Ra'yı beklemeye başladı. Bir süre sonra kapıdan birisi girdi fakat beklediği kişi değildi. Giges ve öğrencileri odaya girip önünde saygıyla eğildiler.

''Kralım, dediğiniz gibi askerleri ve ailelerini infaz edip meydanda sergiletiyorum. Kısa sürede tüm krallığa yayılmasını sağlamak için her şehre tellalları gönderdim.''

''İyi iş. Aileleri bu çocuklar mı öldürdü?''

''Evet efendim. İstediğiniz gibi hepsini bu 5 çocuk öldürdü.''

Akira, Giges'in arkasında bir dizinin üzerinde kendisine bakan çocukları inceledi. Hepsi artı eksi 1.40 boylarındaydı. 3 erkek 1 kız dan oluşuyordu. Gözlerinde ise korkuyu gördü. Zorla öldürmelerini sağlıyordu tabii ki korkacaklardı. 

''Kendinizi tanıtın.''

Çocuklar böyle bir şey duymayı beklemiyorlardı. Adlarını nasıl bilmiyordu ki? Yine de onu kızdırmamak gerekiyordu. Akira onlara bakarken sağ baştaki kendisini tanıtmaya başladı.

''Kralım, ben İorveth. Seishin Alemi 3. seviye 9 yaşında bir savaşçıyım.''

Diğerleri İorveth'in konuşmasından cesaret alarak kendilerini tanıtmaya başlamışlardı bile. 

Akira konuşmalardan sonra 3 erkek çocuğunun adlarının İorveth, Jason ve Luke olduğunu öğrenmişti. Diğerlerinden küçük görünen kızın adı ise Elizabeth'ti. Erkekler savaşçıyken Elizabeth su elementine sahip bir büyücüydü.
"Giges, bir hafta sonra dört generalim olarak bu salona geleceksiniz. Yanınızda öğrencilerinizide getiriyorsunuz. 1 yıllık bir eğitimle ne kadar güçlenmişler, görmek istiyorum. Şimdi çıkabilirsiniz.''

Giges, Akira'nın söylediklerini anladığını belirtip öğrencileri ile birlikte usulca salondan çıktılar. 5 dakika sonra ise Ra kapıdan içeriye girmişti. Kendisini çağıran Akira'yı duyduğunda elinden geleni yaparak tüm işlerini halletmişti ve onun yanına gitmişti. Akira'nın aurasını hissetmişti. Bunun içinde saygı ve korkusu karışık bir şekilde,

''Kral Akira, tekrardan hoş geldiniz efendim.''

demeyi başardı. Apep'in söylediğine göre Chiji Alemine geçmeyi başarmıştı. Mu Kıtasında bu olay çok değerli olmasa bile bu kıtada imparator bile olabilirdi. Elf İmparatoru Jigoku Alemi 7. seviyeye geçtiği duyurulmuştu. Cüce İmparatoru ise Jigoku Alemi 6. seviyedeydi. İnsanlar bu kıtada farklı farklı krallıklar kurduğu için daha birisi imparator olamamıştı. Fakat köle olmamalarının sebebi ise cüce veya elflerle yapılan savaşlarda hepsinin tek yumruk olmasıydı. 

''Ben yokken neler oldu?''

Akira bu sorunun cevabını merak ediyordu. Ra yaptığı tüm reformları ona anlatmaya başladı. Karakolları, köylerdeki timleri, soyluları nasıl denetlediğini gibi her konuyu anlattı. Akira duyduklarından memnun olmuştu. Anladığı kadarıyla yollardaki karakollar sayesinde haydutlar krallığı terk etmişlerdi. Şeytan'ın oluşturduğu casus ağından haberdardı zaten. Bir hafta sonra onun şehrine ziyaret yapacaktı. Fakat aklında başka bir soru vardı.

''Ra, Elza nerede? En son onu düelloda yenmiştim. O zamandan beri ortalıkta görmedim.''

Ra, Akira'nın Elza'yı sormasını beklemiyordu. Torunu hala Akademideydi. Bir türlü Zaidan Alemini geçemiyordu ve 3 yılı kalmıştı. 

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now