Bölüm 144

4.6K 357 15
                                    

Elza 3 gün boyunca savaştığı Kyo'ya bir darbe bile vuramadı. FFakat yakın dövüş eğitimi sonunda bitmişti. Bu olay ise şöyle oldu. Artık sadece kendi yıldız enerjisine bağlı olmadığı için seviyesini aşan bir gücü olduğunu anlamıştı. İşte bu avantajı kullanarak, Akira'nın ona karşı kullandığı tüm büyüleri oda Kyo'ya karşı kullanıyordu. Tabii Nefret ve Evren harici olanları. Sadece saldırı büyülerini de değil, savunma büyülerinde de, mükemmel olmasa da, eskisine göre oldukça iyi olduğu su götürmez bir gerçekti. Daha önce Akira'nın büyü yaparken, neden ellerini birbirine vurduğunu hiç anlamamıştı. Bunu Kyo'ya sorduğundaysa şöyle bir cevap almıştı.

''Hükümdarımız Ma'at'ın bulduğu bir yöntemdir. Bu hareketi ile etrafındaki yıldız enerjisi düzensizleşir. Böylece yapacağın büyü için çok daha az enerji harcarsın. Tabii bunu siz ölümlüler için yaratmıştı. Kendisinin eskiden böyle bir yönteme ihtiyacı hiç olmamıştı. Onun varlığı bile bulunduğu evrendeki yıldız enerjisinde bozulma yaratıyor.''

Elza, Akira'nın nasıl birisi olduğunu yavaş yavaş anlıyordu. Ölümlü dediği normal kişilerden hiç hoşlanmadığını söylese de, aslında onların iyiliği için yeni yöntemler çıkarmıştı. Labirent Evrenini, 9 Katmanı, hatta Kyo'nun söylediğine göre Ra ve hükmettiği kişiler için bambaşka bir evren bile yaratmıştı. Elza, Kyo ile savaşında konuşmaya bbile alışmıştı. Konuşurken ''Yaratıcı'' olarak yıldız enerjisinden sürekli büyüler yapıyor ve Kyo'ya darbe vermeye çalışıyordu. Yıldız Kapanı, Yıldız Dikitler, Yıldız Meteor, Yıldız Mermisini defalarca kullanmıştı. Fakat Kyo bir anda büyülerin yolundan çekiliyor ve Elza'yı savunmaya zorluyordu. Sanki çok daha güçlü bir büyü görmek istiyormuş gibi davranıyordu. Elza daha önce Akira'dan gördüğü büyüyü yapmaya başladı. Tabii bu ilk denemesi olacağı için kendisine çok güvenmese de, denemekten zarar gelmezdi değil mi? Ellerinde yıldız enerjisini biriktirip, birbirine vurduğunda bir anda bağırdı.

''Yıldız Canavarı!''

O bunu yaparken, Kyo şaşkınlıkla olduğu yerde beklemeye başladı. Bu kadın sadece 3 gün içinde canlı yaratırsa, ileride çok güçlü olacağı açıktı. Kyo ve Elza'nın arasında bir anda yıldız enerjisi şekillenmeye başladı. İlk önce ayakları, gövdesi ve kafası oluştu. Tamamen şekillendiğindeyse Elza, kafasını hayal kırıklığı içinde salladı. Bu bir kertenkeleydi! 

Kyo şaşkınlıkla kertenkeleye bakıyordu. Bunu yaratmak için bile binlerce sene çalışmak gerekirdi. Fakat bu kadın sadece 10 günde canlı yaratmayı başarmıştı.

''Elza, artık yıldız bölgesi için hazırsın.''

Hayal kırıklığı yaşarken, bir anda bu cümleyi duyan Elza şaşkınlıkla başını kaldırdı. Daha darbe vuramamıştı ki! Nasıl olurda bu eğitimi geçerdi?

 ''Yaratıcılıkta bayağı gelişme  gösteriyorsun Elza. Bu kertenkeleyi yarattığın için hayal kırıklığının aksine, tamamen gurur duymalısın. Şimdi eğitime geçmeden önce sana söz verdiğim gibi istediğin bir konu hakkında seni bilgilendireceğim.''

Kyo, onu daha çok hırslandırmak için bunu söylemişti. Zaten eğer bu evrende 90 gün daha hayatta kalırsa, Koruyucu olacağını söylediğinden beri, Elza çok daha hırslı bir şekilde çalışıyordu. Şimdi ne soracağını bilmiyordu.

Elza derin bir nefes alıp, uzun süredir merak ettiği bir konuyu sordu.

''Annem ne yapıyor? Durumu iyi mi?''

Kyo bu soruyu duyunca gülümsedi. Bu Elza'nın gözünden kaçmamıştı. Demekki iyiydi.

''Afrodit, Ölüm ile birlikte 9 katmanı gezmeye başladı. Şuan Asgard'da bulunmaktalar. Annen ve General Ölüm arasında kadim bağ oluştuğundan dolayı evlenmeye yaklaştılar.''

Kaos'un Varisi 1-2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin