Bölüm 36

8.3K 664 73
                                    

Akira gece boyunca Helena'yı rahat bırakmamıştı. Tüm gece birlikte olan evli çift sabaha doğru uyumuşlardı. Sabahleyin Helena'dan önce uyanan Akira, akşamki maceradan sonra duşa girdi ve temizlendi. Duşta kısa bir süre kalan Akira, odaya girdiğinde Helena'yı uyandırmadan zırhını ve giysi giyerek dışarıya çıktı. Şehre baktığında insanların günlük hayatlarına başladıklarını gördü. Azog herhalde her zamanki gibi canavar avına gidiyordu. Şehrin surlarında askerler herhangi bir tehlikeye karşı dikkatli bir şekilde nöbet tutuyorlar, küçük timler hakkında şehirde devriye geziyorlardı. Akira, Lamalas'ın 1 aydır neler yaptığını merak ediyordu.

''Kaç adet çocuk bulabildin?''

Lamalas, efendisinin sesini duyduğunda yüzünde bir gülümseme belirmişti. Bunu karşısında oturan çocuklarda fark etmişlerdi.

''25 köyde toplamda 18 çocuk bulabildim efendim. 2 kişi daha bulduğum zaman Underhill'e döneceğiz. ''

Akira bu oranın iyi olduğunu fark etmişti. 1 ayda 18 çocuk bulmak çok iyiydi.

''Dikkatli olun.''

Akira, bunu dedikten sonra sur yapımına bakmaya gitmişti. yaklaşık 4 dakika sonra 10 km yolu geçmişti ve karşısında beliren suru görünce gülümsedi. Devasa kazanlar içinde harç vardı. 6 işçi sürekli bir kazanın içine çekirdekleri atıyordu ve bir kişi ise harcın içine soktuğu demir çubukla onu karıştırıyordu. Her işçinin arkasındaki çekirdekler bittiğinde kazan başında kimse kalmıyordu. Diğer yanda ise devasa taş blokları vardı. Akira bunları nasıl yerleştirdiklerini anlamamıştı fakat Kiklop'u gördüğünde işi anlamıştı. Belli ki Samira kendi ortağını inşaata yardım için çağırmıştı. Kiklop çok kolay bir şeymiş gibi taş blokları yerleştiriyor ve her taş blok yerleştiğinde harç ile kaplanıyordu. Ssurun tamamlanmasına yaklaşık %60 lık bir kısım kalmıştı. Sadece bir kenarı 50 km lik uzunluğa sahipti. Toplam uzunluğu 200km olacak bu surun yapımı tahminen bir buçuk ay sonra bitecekti. Fakat Akira bu süreyi çok uzun bulmuştu. Samira'yı gördüğünde yanına gitti ve emirlerini vermeye başladı.

''Samira, bu surun en kısa sürede bitmesi için ne gerekiyor?''

Samira, Akira'nın sorusunu duyduğunda aklına gelen ilk şeyi söyledi. 

''Daha fazla kas gücü bulmamız lazım efendim. Bu sayede surun taşları daha hızlı yerleştirilebilir.''

Akira bunu duyduğunda düşünmeye başladı. İlk önce Abra'yı kullaabilir miyim? diye düşünürken bunun mantıksız olacağını fark etmişti. O zaman Ra gelene kadar kendiside sur yapımında çalışmalıydı. Taşların yanına gitti ve onu kaldırmayı denedi. Kaldıramayacağını düşünmüştü fakat kolaylıkla kaldırdığını görüncede mutlu hissetmişti. Kol gücü anlaşılan 10 tonun altındaki her şeyde üstün geliyordu. Hızlıca kaldırdığı taşı yerleştirdi ve işçiler hemen taşı harç ile kapladılar. Harç hiç bir işlem görmeden direk kurumuştu. İlk önce yavaş yavaş ilerleyen inşaat şimdi Kiklop ve Akira'nın taş yerleştirmeleri ile 2 kat daha hızlanmıştı.

Samira ise geceleri deneyler üzerinde uğraşıyordu. evinde şuan için bin tane taş vardı ve hepsi harçla kaplanmıştı. Zırh yaparken kullandığı elmasla kaplamıştı fakat yeteri kadar vurduğunda kırılmıştı. Adamantium ise şekil vermesi çok uğraştırıyordu. Bugün harç yapımını gördüğünde ise aklına yeni gelen fikiri denemek istedi. İlk önce biraz elmas ve adamantiumu eritip birbirine karıştırdı ve onu taşa sürdü. Kurumasını beklerken uykuya dalmıştı. Sabah uyandığında Samira gördüğü şey ile sevincinden çığlık atmıştı. Geceleyin kuruyan harç taşa bembeyaz bir görüntü vermişti. Görüntüsünden çok etkilenen Samira, tüm gücüyle baltasını taşa vurduğu anda ise balta kırılmıştı. 

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now