Bölüm 148

4.5K 387 30
                                    

Elza bir süre ilerledikten sonra ilk zorluğuyla karşılaştı. Daha doğrusu yanı demek olur. Sakince ve etrafına dikkatini vererek yürüdüğünden dolayı, her şeye hazır olduğunu düşündü. 

Fakat bir anda sağ tarafında patlayan gayzer onu gafil avlamıştı. Yeterince hızlı tepki veremediği için sıcak hava dalgası, onun sağ kolunu tamamen yakmıştı! Elza çığlık atmanın ona bir fayda getirmeyeceğini öğrendiğinden sadece dişlerini sıkmakla yetinmişti. Bu yarayı nasıl iyileştireceğini Kyo ona öğretmişti. Yıldız enerjisini yaranın olduğu yere yönlendirmeliydi. Bunu ilk başta yaptığında zorlanmıştı. Fakat Kyo'nun yıldız bölgesinde sürekli olarak yaptığı için artık nefes alır gibi yapıveriyordu. Kısa sürede kolunu iyileştirmişti. Tabii bir anda ondan uzakta bir gayzer daha patladığında, bu sahanın oldukça tehlikeli olduğunu hissetti. Gayzerler ansızın patladığına göre tedbir alması gerektiğini biliyordu. Ellerini birbirine vurup, 

''Yıldız Zemini!''

 dedi. Bu büyü onun toprak ile arasında 5 santim olmasını sağlayacaktı. Üstelik menzili tam 10 metreydi! Yani artık gayzerlerden zarar göremezdi. En azından kendi düşüncesi bu yöndeydi. Bilmediği şeyse bu gayzerleri patlatan kişinin Kyo olduğuydu. 

''Demek kendine zemin yaptın. Ama bu senin için çok kötü bir sonuç yaratacak Elza. Şimdi ne yapacaksın?''

Kyo bunu söylediğinde, Elza'ya baktı.

Elza zeminin üzerine çıkıp ilerlerken, altındaki zeminde aynı şekilde kendisiyle ilerliyordu. Bir kaç gayzer patladığında, kendisine zarar gelmediğini görünce kendisi ile gurur duydu. Zeminin altında patlayan bir gayzer bile kendisine zarar vermemişti üstelik! 

Fakat gurur duyması bir anda bitmişti. Yıldız zemini altındaki bölge bir anda patlayarak, büyük bir itme kuvveti oluşturdu. Elza böyle bir durum olacağını düşünmediğinden dolayı hazırlıksızdı. Zemin bir anda havaya fırlamıştı. Dolayısıyla Elza'da havadaydı. Fakat bulunduğu alemin gücünü kullanamadığından dolayı bir süre yukarıya savrulduktan sonra, tüm uçan insanların lanet ettiği şeyin etkisi kendisini gösterdi. Elbette bu Yer çekimiydi! ( Newton, mekanın cennet olsun. Ama aga senin yüzünden lise hayatım kararmıştı.) 

Elza hızla yere gökyüzünden düşerken, korkuya kapılmaması gerektiğini bilse de, yine de kendisine engel olamıyordu. 1 dakika sonra vücudu dağılacaktı! Hemen bir şeyler düşünmeye çalışsa da, rüzgarın nefesini kesmesi ve düşme korkusundan dolayı, çokta iyi düşünemiyordu hani.. Bir süre kendisini toplamaya çalıştı. Bu süre boyunca tabii ki son hızıyla yeryüzüne düşüyordu. Aklına bir fikir geldi. Daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir büyü yaratacaktı. En azından kendisi öyle umuyordu. Hızlıca ellerinde yıldız enerjisi biriktirip, bir anda birbirine vurduğu anda bağırarak,

''YILDIZ KANATLARI!''

dedi. Tam düşündüğü gibi düşerken, sırtında oluşan kanatlar onun uçmasını sağlamıştı. Aynı bir kuş gibi! Bu çok hoşuna gitmişti. Ve kendisini tutamadan kahkaha atmaya başladı.

''HAHAHA..''

------------------------------------------------------------

''Hükümdarım, karınıza bilgiyi verdim. Düşüneceğini söyledi. Büyük ihtimalle sorun etmeyecektir, sonuçta Ölümsüzlerin ne kadar pis bir ırk olduğunu biliyorsunuz. Büyüdükleri zaman aralarındaki aile bağları yok oluyormuş gibi gözüküyor. Karınız da böyle düşünecektir ve onun annesi size karşı aşık olursa bir sorun çıkarmayacaktır.''

( Yunanlılar ile Tanrıları arasındaki ahlak ilişkisi. Araştırdığım bir konu. Bu bizim yargılarımıza göre oldukça iğrenç olsa da, lütfen bu kitabı ciddiye almayınız. Adamlar çok değişik, okudukça daha da iğrençleşiyor ama yapacağım bir şey yok. Makalemi yazmak zorundayım. Bir yandan makalemi yazarken, bir yandan da bu konu üzerinden kitabı devam ettireceğim.)

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now