Bölüm 124

5.1K 482 32
                                    

Grey'in şuan çektiği acıyı tarif etmesi için herhangi bir fikir aklına bile gelmiyordu. Daha önce onlarca kez ölüme yaklaşmış bir savaşçıydı. Bu yüzden acıdan korkmamayı öğrenmişti, fakat şuan çektiği acı daha öncekileri gözünde tüttürüyordu. Sanki ölüp ölüp diriliyordu. Onun için her saniye bir saat gibi geçerken, Akira enerjisi ile Grey'in dantianına saldırıyor ve onun bozulmuş bölgesini düzeltiyordu.

Elbette bunu yapmak için çok daha basit yöntemler biliyordu. Fakat Grey'in kendisine baş kaldırışını cezalandırmak istediğinden dolayı en acı verici yöntem ile düzeltmek istemişti. Aslında onun vücuduna dokunduğunda bile bu işlemi acısız bir şekilde yapabilirdi. Fakat Akira böyleydi işte. Kendisine karşı en ufak bir saygısızlık yapan kişileri acı çektirmesinin normal olduğu görüşündeydi.

Yaklaşık 1 dakika geçtiğinde, Grey'in vücudu terden sırılsıklam olmuştu. Akira sonunda dantianın düzeldiğini hissettiğinde elini aynı hızla geri çıkarttı. Tek farkı artık elinde küpün olmayışıydı. Yere düşen Grey'e bakarak,

''Kalk ayağa! Dantianın artık daha düzgün. Yani Frey'in ateşini kullanabilirsin. Küpü dantianına yerleştirdim. Senin yolun Michi'den çok daha farklı olacak. Vücudundaki enerjiyi yeterince düzgün hale soktuğunda seviye atlayacaksın. Parça parça olarak bölünmüş durumda olan enerjini düzeltmeye başlayacaksın. Bu arada bu dandik silah, benim adımı kötüye çıkarır.''

diyerek Grey'in kendisine gelmeye çalışmasından istifade ederek sırtına astığı kopeşi eline aldı. Grey silahının alındığının farkına varmıştı. Fakat şuan yapabileceği hiçbir şey yoktu. Çektiği acı yüzünden vücudu seğiriyordu. Fakat bundan önemlisi normal haline dönse bile, Akira'ya karşı koyamayacağını biliyordu. Akira'nın elindeki silahına bakarken, daha ağzını bile açamadan Akira onun gözlerine bakarak silahı parçalara ayırdı. Fakat bir yandanda diğer elinde başka bir kopeş belirmişti. Grey kopeşi gördüğünde ağzı yırtılacakmış gibi açılmaya başlamıştı bile.

''Senin gibi bir sakatın kopeşte uzman olmasına şaşırdım. Fakat bunun için çok çalıştığını da anladığım için sana daha iyi bir silah vermem gerekiyor. Bu bizzat benim tarafımdan rünlenen bir kopeş. Sadece Koruyucularım tarafından kırılabilir, sadece senin tarafından taşınabilir. İkinizi birbirinize bağladım. Seninle güçlenen bir silah, senin en iyi ortağındır. Aile sevgine gelirsek, güç yolu ailesi olanlara açık değildi. Fakat senin için bir istisna yapacağım ve aileni Koruyucuların Merkezinde yaşamalarına izin vereceğim. Ama sen içine koyduğum tüm enerjiyi düzeltene kadar asla onlarla görüşmeyeceksin.''

Akira ilk başta sevinçten neredeyse takla atacak olan Grey'in, son cümlesi ile yüzüne umutsuzluk düşen Grey'e dönüşmesini izledi. Fakat bu yaptığı ona göre gerekli bir hamleydi. Sonuçta bir hediye veriyorsa, karşılığını da almalıydı. Ailesi ile görüşmesini yasaklamasının çok açık bir sebebi vardı. Bu Grey'i kamçılayacak ve çok daha fazla çalışacaktı. Bu sayede yıldız enerjisi üzerinde gitgide daha da usta bir kontrol sahibi olacaktı.

 ''Frey, buraya gel.''

Akira bunları söylediği anda yanında bir geçit açılarak sarı saçlı, uzun boylu, zayıf vücuda sahip Frey'in yanına geldi. Fakat merak ettiği şey şuydu, Loki'nin de yüzünde aynı mutsuzluk ifadesi vardı.

''Şimdi seni göndermeden önce bana cevap ver. Sizi çağırmamdan neden hoşnut değilsiniz?''

Akira sakin bir biçimde söylese de, Elemental Küreleri onun duygularına tepki vermiş gibi Frey'in etrafını sarmışlardı. Frey bu durumu açıklamak için oldukça kısa bir zamanı olduğunun farkındaydı. Bu yüzden hızlıca her şeyi açıklamaya başladı.

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now