Bölüm 91

6.9K 617 23
                                    

''Akira!''

Hemera, Akira'nın hortumun çekimine kapıldığını görünce onu kurtarmak için hızla ileriye atıldı.

Çaattt..

''Efendi Kaos, sizin karışmamanızı istiyor Prenses Hemera.''

''Terminius!''

Hemera karşısındaki kişiyi çok iyi biliyordu. Sınırların tanrısı Terminius. Çok güçlü bir bariyeri olduğu herkes tarafından biliniyordu. Onun bariyerini sadece bir kaç ölümsüz tek seferde yok edebilirdi. Bu kişiler ise Kaos ve onun 4 çocuğuydu. Yani Hemera şuan zor kullanarak buradan geçemezdi.

''Büyükbabamın amacı ne? Kendi varisini öldürmek mi!? Akira bu büyüden sağ çıkamaz, Terminius. Bunu sende biliyorsun!''

Terminius yüzünde sıkılgan bir bakışla karşısında bağıran kadına bakıyordu. Onun için bunların hiçbir anlamı yoktu. Kaos'un verdiği emir kesindi. Hortum Akira'yı ele geçirdikten sonra hiçbir şeyin ona yaklaşmasına izin vermeyecekti.

''Efendi Kaos, beni emirlerini sorgulamam için yaratmadı, Prenses Hemera.''

Terminius bunu söylerken, vücudu gitgide silikleşmeye başladı.

''Hemera eğitimi anladın değil mi? O canavarları doğru yol ile öldürmeye başladığında kullandığı elementin büyük bir saldırısı ile yüzleşmek zorunda. Efendi Kaos, varisin bu büyüden bir yıl içinde kurtulacağından emin. İster burada bekle, ister Efendi Kaos'un yanına git. Efendi Kaos bu kararına karışmayacağını söyledi.''

-----------------------------------------------------------------------

Akira neler olduğunu anlamaya çalışıyordu. Hortuma doğru çekildiğinden emindi. Fakat kendisini bir anda yine ilk olduğu noktada bulmuştu. Fakat şuan bunu çok fazla kafaya takmaması gerekiyordu. Yine aynı yönden kendisine gelen o lanet hortum vardı. Yıldız enerjisi yine çok az olduğu için kendisini kaplayan şu lanet toprak, çok yavaş bir şekilde sökülüyordu. Kendisini saran toprağı söktüğü anda tekrar hortuma doğru çekildi.

''Neler oluyor!''

Akira gözlerini açtığı an kendisini yine toprak tarafından kaplanırken buldu. Hortum tarafından çekildiğinden çok emindi! Toprağı bedeninden sökerken bu sefer hortum çok daha hızlı bir şekilde kendisine gelmeye başladı.

---------------------------------------------------------------------

''Efendim, bence onu bilgilendirmelisiniz. Her ne kadar sizin varisiniz olsa da, şuan için bir insan.''

Tüm ölümsüzler binlerce kilometre uzaklıktan varisin sınavını izliyorlardı. Kaos'un varisi için hazırladığı eğitimi duyunca, varise acımışlardı. Kim sürekli ölmek isterdi ki? Tüm ölümsüzler bu düşünceyi doğru buldular. Sonuçta kim sürekli yeniden başlamak isterdi ki?

''Akira'nın zihni bunu kaldırabilecek kadar güçlüdür. Eğer başarısız olmaya devam ederse, neler olduğunu anlatırım.''

Kaos bunları söylerken dikkatini sanki başka bir olay olmuş gibi bir anda ortadan kayboldu.

-----------------------------------------------------------------------

Terminius, önünde diz çöken dört generale küçümseyerek bakıyordu. Varisin generalleri olabilirlerdi ama bir tanrıya saygısızlık yapabilecek kadar küstahlardı.

''Böcekten farkınız olmadığı halde, bir tanrıya karşı saygısızlık yapabilecek kadar küstahsınız. Varisin generalleri olmanız umurumda değil. Bir tanrıya kimse saygısızlık edemez.''

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now