Bölüm 89

7K 639 35
                                    

''Artık hazırsınız.''

Plüton önünde duran kişilere bakıyordu. Ruhları kendi diyarına geldiğinde onları çok iyi bir şekilde ağırlayıp, güçlenmeleri için bu diyarda serbest bırakmıştı. Öldüklerinden beri bugüne kadar yaklaşık 40 yıl gibi bir süre geçmişti. Bu süre içinde Chiji aleminde olan bu kişiler şuan En Unvanlı Chiji Alemine çıkmıştı bile. Bu kadar kısa bir sürede bunu yapmalarının tek sebebi ise, ruh halinde yıldız enerjisi çektikleri içindi. Yeryüzü İmparatoru Erc, Kraken'i ondan aldığında, Plüton normalde asla yapmayacağı bir şey yapacaktı. Ölen kişilerin yaşama geri dönmemesi gerekirdi. Fakat varisi etkilemek için bundan başka bir yolu kalmamıştı. Plüton bu kişilerin cevabını beklemeden daha önce hiç yapmadığı, fakat doğuştan bildiği büyüsünü yaptı.

''Ruh Diriltme''

Ağzından büyülü kelimeler çıktığı zaman karşısında bekleyen dört kişininde etrafında grip bir parıltı belirdi.

''İmparatorunuzun yanına döndüğünüzden, benim hakkımda iyi şeyler söylemeyi unutmayın.''

------------------------------------------------

"Demek 6 milyon canlı öldürmek zorundasın."

Akira, ustasının verdiği emri Latinius'a söyledi. Sonuçta şuan onun krallığındaydı ve canavarların çekirdekleri onun için önemliydi.

"Evet. Normalde bunu söylemezdim. Ama loncayı Krallık yaptığın için sana söyledim. Latinius, öldürdüğüm canavarların çekirdekleri benim işime yaramaz. Fakat senin Krallığına fayda sağlayabilir. Krallığının başına dert olan bir canavar varsa onu avlayabilirim. Çekirdeğinide sana getiririm. Ne dersin?"

Latinius elde ettiği fırsatı fark etmişti. Akira, kendisine bedavaya çekirdek getireceğini söylüyordu. Bunun anlamı çok basitti. Krallığın gücünün artması!

''Dragon Krallığının içinde 6 bölge bulunmakta. Bunların hepsinde En unvanlı Jigoku ve Chiji alemlerinde olan canavarlar var. Eğer bunların hepsini temizlemek istiyorsan sana haritada yerlerini gösterebilirim.''

Canavarların gücü birden artmıştı. Eskiden en güçlü canavarlar En Unvanlı Jigoku Alemi 1. seviyedeyken, şimdi sadece En Unvanlı Chiji Alemi 5. seviyede canavarlar vardı. Üstelik diğer canavarların hepsi ortadan kaybolduğu için çekirdek fiyatları bir anda artmıştı.

''Bu çok iyi olur Latinius. Fakat sadece 6 milyon canavar öldüreceğim için hepsini temizlemeyeceğim. Bu öldürdüklerimden sonra Hemera ile birlikte ustamın yanına dönmemiz gerekiyor.''

Kaos, açık bir emir vermişti. Öldürmeye başladıktan 7 yıl sonra ikisi de yanına gelecekti ve Akira, Nefret ile Evren eğitimine girip, element ruhlarını itaat altına alacaktı. Bunu başaramazsa öleceğini kesindi. Eğer başarırsa tüm ölümsüzlerden üstün olup, Hemera ile çok ama çok daha uzun bir yaşama sahip olacaktı.

''Sorun değil, getirdiğin çekirdekler ile orduyu yeterince güçlendirebilirim.''

Aslında Akira'nın hepsini öldüreceğini düşündüğü için ilk başta mutlu olan Latinius, duydukları ile hayal kırıklığına uğrasa da 6 milyon çekirdekte güçlenmek için yeterli bir sayıydı.

------------------------------------------------------------------------

''Hemera, senin gelmene gerek yoktu. Öldürmenin seni rahatsız ettiğini biliyorum.''

Akira, Hemera'nın yine etkileneceğini düşünüyordu. O katliamı yaptığında nasıl etkilendiğini ikisi de biliyordu.

''Büyükbabam seninle geleceğimi söylerken, bu katliamlarını da kastetti. Yani seninle geliyorum, Akira.''

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now