Bölüm 101

6.3K 620 115
                                    

Tüm Ölümsüzler gerçekleşen olaydan sonra şaşkınlık içinde öylece durdular. Bit silahın kendi başına bir tanrıyı öldürmesi duyulmuş şey değildi. Şaşkın Ölümsüzler arasında sadece bir kişi kahkaha atıyordu.

"Hahaha... Linda'nın böyle bir şey yapacağını hiç düşünmemiştim. Hahaha..."

Kaos bunları söylerken kendisinin de şaşırdığı belli oluyordu. Bir süre daha gülmeye devam etti. Bu süre zarfında Ölümsüzler en ufak bir ses dahi çıkaramadılar.

"Şimdi şöyle bir durum var. Bahsin konusu Akira ve Mars üzerineydi. Linda'yı kapsamıyordu. Onun için kimsenin seviyesi düşmeyecek. Titanlar Ensi Unvanlı Kunshu 1. seviyesine geçeceklerken, tanrılar Mars yol olduğu için Ensi Unvanlı Kunshu Alemi 2. seviyeye giriyorlar.''

Kaos bunu dedikten sonra elini sallaması ile tüm bedenlerden alem atladıklarını gösteren belirtiler çıkmaya başladı. Bazılarının boyu uzarken, diğerleri genişliyor veya zayıflıyorlardı. Tanrıları 2. seviyeye çıkarmanın sorun olacaklarını kimse düşünmüyordu. Çünkü gerçektende Kaos adaletli davranmıştı. Savaş tanrılarının eksik olması demek, savaşta zor durumda olacaklar demekti ki, zaten bu savaşı kazanmanın tek yolunun varisi kendi taraflarına çekmek zorunda olduklarıydı.

---------------------------------------------------------------

''Emin misin?''

''Evet, bana güven Akira!''

Akira, Linda'nın dedikleri hakkında heyecanlanmıştı. Fakat bu doğru değilse, kesinlikle başı büyük derde girecekti.

''Yap o zaman.''

Akira, Linda'ya izin verdiğinde düz toprağa yatıp gözlerini kapattı. Bu şey gerçekleşirken gözlerinin açık olmasını istemiyordu. Gözlerini kapadığında, Linda'nın üstünde uçtuğunu etrafına yaydığı uğultulu ses ile anlamıştı. 

---------------------------------------------------------------------

''Efendi Kaos, neler oluyor?''

Minerva kendi vücudunu incelerken, varisi bir anda kaplayan karanlık bariyere bakarak bunları söyledi. Kesinlikle bariyer olmalıydı çünkü büyü ile yapıldığı barizdi. Onun konuşmasıyla tüm ölümsüzler varise doğru bakmaya başladılar.

''Hımm... Tehlikeli bir şeyler oluyor demek. Akira dayanırsa sizin için çok tehlikeli olacak. Eğer dayanamazsa ölecek. Çok eğlenceli değil mi?''

Kaos, diğer ölümsüzleri engelleyen bariyerin içini görebiliyordu. Linda ve Aegis'e evrim atlatırken, kendi bilgilerini yarı yarıya ikisine de dağıtmıştı. Linda'ya saldırı amaçlı bilgiler verirken, Aegis'e de savunma için kullanabileceği bilgileri vermişti. Linda ölümsüzlerin kalbi ile ne yapılabileceğini bildiği için büyük ihtimalle Akira'ya evrim geçirtmek istiyordu. Ölümsüzler ise Kaos'un dediklerini duyduklarında ne düşüneceklerini bilememişlerdi. Varis zaten ekipmanları ile yeterince güçlüyken, şimdi birde bu olay baş göstermişti.

----------------------------------------------------------------

Linda, ortağının üstünde uçarken keskin ucunu bir anda Akira'nın göğüs kafesine doğru inerek tam ortadan ikiye ayırdı. Bunu yaparken, yıldız enerjisi kullandığı için kestiği yerler anında iyileşerek kan akması önleniyordu. Akira sadece Linda'nın göğsüne ilk battığında ufak bir acı hissetmişti. 

''Gözlerini açma.''

Linda bunu uyarır gibi söyleyince, Akira onu dinlemekte yarar olduğunu düşünerek gözlerini daha sıkı kapattı. Şuan vücudundaki tüm iç organları gözüküyordu. Linda, ortağının göğsünü keserken oldukça dikkatli davrandığı bu görüntü ile belli oluyordu. Ne bir kanama vardı ne de hasar. Bu işlemi yıldız enerjisi ile uyguladığı için zarar vermeden birinci aşamayı bitirmişti. Bundan sonra ise işi çok daha zordu. 

Kaos'un Varisi 1-2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin