Bölüm 73

7.3K 680 57
                                    

Akira ve Hemera, restoranda yemeklerini yedikten sonra şehirde dolaşmışlardı. İkili normalden daha fazla mutlu görünüyorlardı. Bunun sebebi ise elbette ki evlilik lafının geçmesiydi. Hemera'nın bu plana karşı çıkmaması hatta sabırsızlanması Akira'yı cesaretlendirmişti ve o akşam evlilik teklifini yapmıştı. Düğünleri ise bir kaç yıl sonra olacaktı. Ertesi sabah Akira uyandığında ilk iş olarak Latinius'u görmeye gitti. 

''Latinius, sana iş teklifi yapmaya geldim.''

Latinius bu duydukları ile oldukça şaşırmıştı. Akira loncada sadece Lejyonerlere iş verirdi. Büyük ihtimalle çekirdeklerle alakalı bir iş olacaktı.

''Seni dinliyorum.''

Akira lafı hiç uzatmadan direk konuya girdi.

''Bana En Unvanlı çekirdek getirmenizi istiyorum. Seviyesi önemli değil. Hepsini alacağım. Yapabilir misiniz?''

Latinius, düşündüğü şey hakkında yanılmamıştı. Akira sadece çekirdek için iş verirdi. Hem bu sefer lejyonerlerden istediği belirli alem olarak değil, tüm unvanlı alemleri kapsıyordu. Yani işin ucu oldukça açıktı. Hiç düşünmeden,

''Yapabiliriz. Kaç adet istiyorsun?''

Akira her zaman çok fazla adet isterdi. Daha geçen gün lejyonerlerden 400 bin çekirdek istemişti. Beklediği sayı aşağı yukarı bu kadardı.

''Sınırsız. Ne kadar getirdiğiniz umurumda bile değil Latinius. Her hafta gelen tüm unvanlı çekirdekleri alacağım.''

Latinius'un çenesi yere düşecekti. Böyle bir işi hayal bile edememişti. Fakat bu sayede hem üyeler hemde lonca çok fazla zenginleşecekti. Kendisi bile bu ava katılmayı düşünmeye başladı.

''Tamamdır. Şimdi bana müsaade edersen lonca üyelerine bildiri yapacağım.''

diyerek koltuğundan kalkıp aşağıya doğru indiler. Latinius'un aşağı inmesi önemli bir olayın olduğunu gösteriyordu. Ellerini birbirine vurarak üyelerin dikkatlerini kendisine çekti ve hepsinin çıldırmasını sağlayacak o kelimeler ağzından çıktı.

''Yeni bir iş aldık. Unvanlı Alemlerdeki tüm canavar çekirdekleri sınırsız olarak getirmenizi istiyorum. Her Pazar günü, toplu alım olacak. Şimdi bu görevi yapabilecek olan herkes dışarıya gitsin.''

Unvanlı Alemlerdeki tüm üyeler hızla lonca binasından çıkmaya başladılar. Yollar sırf onlar yüzünden dolmuştu hatta bazıları sabırsız oldukları için çatılar üzerinden koşmaya başlamışlardı bile. Şehirdeki herkes Dragon Loncası üyelerinin altında ezilmemek için duvarlara yapışmışlar ve bu insan dalgasının geçmesini bekliyorlardı. Kısa bir süre sonra loncada sadece unvansız alemlere ait kişiler kalmıştı. Üzgün bir şekilde oturuyorlardı. Kendi güçsüzlükleri yüzünden ellerinden beyaz altınlar, hatta siyah altınlar kayıp gitmişti. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

''Aşkım, hadi gitmemiz lazım. İçeride çok fazla kaldın.''

Akira bunu sabırsızlıkla söylemişti. Düğün günleri gelmişti. 1 aydır düğünün yapılacağı yer olan lonca bahçesi için Akira, paraya acımayarak her şeyi restore ettirmiş, çimler ve çiçekler için bahçıvanlar tutmuş ve bahçeye yeni bir görünüm kazandırmıştı. Bu hazırlıklar için 7 milyon altın harcasa bile kendisine göre oldukça ucuz bir fiyat ödemişti. Kendisine kalsa sadece lonca üyeleri davetli olacaktı fakat Latinius, kendi isteğiyle bu davetiye işlerini üstüne almıştı. Başta Kraliçe ve ailesi olmak üzere tüm soylulara davetiye göndermişti. 

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now