Bölüm 93

6.9K 624 37
                                    

''Terminius'un bariyerini kırdığın zaman Akira'nın yanına gidebilirsin.''

Kaos, Akira'nın savaşta belirleyici etken olacağını ilan ettikten sonra onu bu savaşa hazırlamak için iki ortağının eline bırakmıştı. Fakat sadece Akira'nın güçlenmesi ile bu savaştan canlı çıkma ihtimali %50 oranındaydı. Bu yüzden Akira'nın tüm ortaklarını da, ondan habersiz bir şekilde güçlendirmeye başlamıştı.

"Efendi Kaos, Terminius'un bariyerini sayılı ölümsüz kırabilir. Ben her ne kadar ilahi eser olsam da, bunu yapabilecek kadar güçlü değilim."

"Bıdı Bıdı Bıdı... Anca bahane üretin. Bunu bende biliyorum. Bu yüzden sana belki de milyonlarca yıl sonra ulaşacağın Lugal Unvanlı Kötei Aleminin gücünü veriyorum. Bu güce sahip olsan bile eğer ustaca kullanamazsan, Terminius'un bariyerini yıkamazsın.''

Kaos, bunları söylerken Linda'nın önüne geçerek metalinin sivri ucuna parmağını değdirerek oranın kanamasını sağladı. Aslında Linda şuan ki haliyle Kaos'un parmağını delmeyi bırak, onun vücuduna çizik bile atamazdı. Kendisi zaten en güçlü varlıktı, bir damla kanını alan herhangi bir kişi, nesne veya varlık çoktan yıldız aleminin zirvesine yerleşecek güce sahip olurdu.

Linda'nın üzerinde gezinen kan damlası bir anda onun metaline nüfuz ederek kılıcında ardı ardına değişiklikler gerçekleştirmeye başladı. İki tarafı keskin ve ince olan bir metal oluşurken, alt tarafı ejderha kemiğinden bir kabza oluştu. Kabza olarak kullanılmak için oluşan bu yerde birçok rün ve kabartma ortaya çıkmaya başladı. Anlaşılan o ki, eskinden metalinde olan rünler, kabzaya geçmişti üstelik bu sapın tam altında yıldız enerjisinin yoğunlaşarak mücevher haline gelmişti.

''İşte mükemmel bir hale geldin Linda. Yeni gücünü kontrol et ve şu bariyeri kır. Bunu başardığında Akira'nın yanına dönebilirsin."

Linda geçirdiği değişimin farkındaydı. Sadece dış görüntüsü değişmemişti. Aynı zamanda, hem bilinci güçlenip, zeki bir kadın gibi olmuştu. Hem de yetenek kazanmıştı.

-----------------------------------------------------

" Demek başından geçenler bunlarmış. Doğrusunu söylemem gerekirse, yeni şeklini beğendim."

Akira, Linda'nın anlattıklarını dinlerken, arada sırada şaşırdığını belli etmişti.

"Tabikide beğeneceksin! Beni beğenmezsen, ne olacağını biliyorsun."

Linda bunları söylerken bir anda Akira'nın kafasına kabzası ile vurmaktan kaçınmadı. Sahip olduğu gücü kullanmadan vurduğu için Akira'nın canı acımadı.

"Linda, kafasına vurup durma. Zaten salak, iyice aptallaşacak!"

"Hah, işte başımın bir belası daha geldi! Hemera bu dediklerini sana ödeteceğim. Ama şimdi Lamalas'ın cezasını söylemem gerekiyor."

Akira, cümlesini bitirirken kendisine endişeli bir ifadeyle bakan Lamalas'a gülümseyerek baktı.

" Seni unuttuğumu zannettin, değil mi? Cezanın ne olacağını düşündüm. Fakat bunu yapmak için benim zamanım yok. Lamalas, ne kadar hızlıymışsın göreceğiz. Linda, Lamalas'ı kovala ve yavaşladığı anda kes. Bu koşma 64 gün sürecek. Beni anladın mı?''

''Sen nasıl istersen Akira.''

Lamalas hala yerinde dururken, Linda bir anda ona doğru uçarak koluna ufak bir kesik attı.

''Koş, Lamalas koş!''

-----------------------------------------------------------------------------------------

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now