Bölüm 65

7.3K 686 66
                                    

 ''Baba, Akira'yı neden mühürledin?''

Nyx bu mührü, Akira'nın çekirdek özümsemesinde fark etmişti. Ne kadar düşünürse düşünsün bir açıklama getiremiyordu. Bu yüzden Hemere'yi yalnız bırakarak babasına bunu sormak için gelmişti.

''Eğlenceli oluyor. Normalde o çekirdekleri tüketmesi 1 saatten daha kısa zamanını alırdı. Fakat o kadar çekirdekle birden Unvanlı alemlere girmesi insanlar arasında ses çıkarmaz mıydı? Bir çekirdeği diğer insanlar gibi normal uzunlukta özümsedi. Bunu diğer insanlarda kabul edebilir.''

Kaos, Akira'nın yanından ayrılmadan önce onun potansiyelini oldukça düşürmüştü. Tabii bu durum geçiciydi. Unvanlı alemlere geçiş yaptığında eski potansiyeline yeniden kavuşacaktı. Sonuçta 249,5 yıl sonra güzel bir savaşa katılacaktı. Güçsüz olursa savaşa etki edemezdi değil mi? Bu savaş hakkında Kaos'un en merak ettiği şey ise varisinin hangi tarafı seçeceğiydi. Düşmüş titanları mı, yoksa kibirli tanrıları mı? 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

''Ben yokken burada neler oldu?''

Akira lejyonerler ile birlikte oturuyordu. Eski üyeler onunla konuşmak istemişlerdi fakat Abigail ve Call, onları tehdit edercesine konuşmanın özel olduğunu söylemişlerdi. Lejyonerler eskiden çatlak olarak tanınsalar da şimdi zengin çatlaklar olarak biliniyorlardı. Sonuçta Krallıkta 310 siyah altına sahip olan kişiler zengin olmalıydı değil mi?

Leo ve diğerleri yemek yerken Harley ağzının dolu olmasına aldırış etmeden,

''Gördüğün gibi genişledik Akira. Tabi sadece vücutlarımız değil, Dragon Loncasıda genişledi. Hahaha..''

Masadaki herkes kahkaha atıyordu. Akira lejyonerlerin hiç değişmediğini hemen anlamıştı. Hala 5 ay önceki gibi çatlaktılar. 

''Dragon Loncası mı?''

5 ay önce odaya kapanmadan önce loncanın adı yoktu. Sadece lonca olarak biliniyordu. Fakat Abigail, Akira'yı aydınlatmak için zor da olsa kahkahasını kesti.

''Senin şerefine Latinius loncaya bu ismi verdi.''

dedikten sonra etrafına baktı ve kafasını ile bir işaret yaptı. Call, işaretin ne anlama geldiğini anlayarak hemen etraflarını hava bariyeri ile çevirmişti. Loncadakiler buna hiç şaşırmamışlardı. Kendileri ile Lejyon grubu arasında oldukça büyük fark vardı. Palatin ve Lich grubu birleşse dahi Lejyonerlere çizik bile atamazlardı. Tabii Akira istisnaydı. Lejyonerler arasında en güçsüz olan oydu, fakat lejyonerlerin bağlılığı oldukça fazla olduğu için ona da kimse saygısızlık edemezdi. Şu an özel bir konu hakkında konuştuklarını herkes anlamıştı. 5 aydır ara sıra bu bariyer içinde konuştukları olmuştu. Akira bariyere şaşkınlıkla bakarak, 

''Neden bariyer koydun Call?''

''Senin 10 mavi altını Latinius söyledi. Seni kirli çıkı! Hem sana anlatacağımız bir çok konu var Akira.''

Akira, Call'un cevabından sonra heyecanlanmıştı. Bariyer olduğuna göre önemli bir konu olmalıydı.

''Senin verdiğin parayla loncanın bu kadar fazla geliştiğini anlamışsındır. Fakat birden gelişmemiz herkesin dikkatini çekti Akira. Nasıl geliştiğimizi anlamak için krallık bir çok kez açıklama talep etti. En sonunda bu ısrarların bitmeyeceğini anlayınca biz devreye girdik. Bu yüzden Kraliçe bizden daha az hoşlanıyor ama olsun. Sonuçta ya seni satacaktık ya da bu olacaktı. Aptal kadın daha bugün yine toplantıda danışmanlarına bizim bu kadar gelişmemizin sebebini araştırmayı emretti.''

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now