Bölüm 150

4.9K 433 32
                                    

''Savaş, Nyx'in yanına uzan.''

Akira, Savaş'a emri verdiğinde yanında beliren Hemera'yı fark etti. Annesini bir kaç saniye önce öldürmüşse de, harap olmuş bir hali vardı. 

''Hemera, sakin ol. Anneni hayata getireceğim. Üstelik onu Savaş ile evlendireceğim.''

Hemera hala ağlıyordu. Sanki kendisini duymamış gibiydi. Ama şuan bu önemli değildi.

Savaşın ve Nyx'in başında eğildi ve yavaşça bir Nyx'in alnına, bir Savaş'ın alnına dokunmaya başladı. Bu ilk başta saçma bir hareket gibi gözükse de, bir süre sonra Akira'nın parmaklarından çıkan beyaz iplikler ikisininde alnına yerleşmeye başlamıştı. Hemera ise bu durum gerçekleşirken, kendisini yavaşça toplamaya başlamıştı. Annesini öldürdüğünü fark ettiği anda, kendisini öldürmek istemişti. Tabii Gyo ona engel olmuştu. 

''Bu olayın suçlusu sen değilsin Hemera. Kaos'un mührü yüzünden başladı. Ve bende bitireceğim. Şimdi iyi izle.''

Akira, Hemera'nın göz yaşlarının dindiğini görünce, ritüelini yapmaya başladı.

''Ben, Düzenin Mutlak Efendisi Ma'at, Dört atlının, Gyo'nun ve Kyo'nun efendisi, Koruyuculara hükmeden kişiyim. Bu erkek ve kadın arasında iki taraflı kadim bağ oluşturmaya karar verdim. Bin yılda bir Yaratıcının bana verdiği izinle bunu gerçekleştiriyorum. Nyx, Karanlığın Kraliçesi, ve Savaş, Ma'at'ın en güçlü savaşçısı adlı bu iki kişi hayatları boyunca birbirlerine bağlansınlar ve bana olan sadakatleri hiç değişmesin!''

Hemera nefesini tutmuştu. Bunun sebebi ise Akira'nın söylediği cümleler değildi. Zaten onun hakkında her şeyi öğrenmişti. Fakat sözlerinden yayılan güç, Gyo'nun onu koruyan aurasını bile geçerek kendisine nüfuz etmişti. Yerde yatan annesine baktığında onun yavaşça gözlerini açtığını gördü. Ve kendisini tutamayarak ona sarıldı. Hamile olduğunu unutmuştu. Ama bu önemli değildi. 

''Hemera?''

Annesinin şaşkınlıkla dolu sesini duyduğunda, Hemera geri çekilerek

''Ö-özür di-dile-rim anne! Gerçekten isteyerek ya-yapmadım!''

Hemera hem utancından, hem de sevincinden ağlıyordu. Akira sırf onun için annesini geri getirmişti! Annesinin onu affetmeyeceğini düşünüyordu. Hatta bundan emindi! Kim kendisini öldüren birisini affederdi ki?

''Sen doğru olanı yaptın Hemera. Babam bu mührü aramızı bozmak için yapmış olmalı. Sana kızmıyorum.''

Nyx oldukça olgun davranmıştı. Hatta ölüp dirilen birisine göre çok sakindi. Bir süre kızına sarıldı. Fakat sonra ondan kendisini ayırarak gülümseyip,

''Hem Akira'ya aşık olmam hem kötü, hemde tuhaf olurdu. Şimdiyse Savaş ile aramda olan bir bağ var. Bu sayede eski hayatımıza göre çok daha mutlu olacağız Hemera. Kendini suçlama ve sakinleş.''

Hemera annesinin dediklerini duysa da, yine de ağlamaktan kendisini alamıyordu. Akira'nın kendisi için yaptığı büyünün, ne kadar önemli olduğunu biliyordu. Annesini hayata döndürmüş ve onu bir generali ile evlendirmişti. Kendisi ise annesini öldürmüştü!

''Savaş, sen Grey'in yanına git. Gyo, Nyx ve Hemera'yı saraya götür ve geri gel. Çok fazla zaman kaybettim. Artık tüm gücü kullanarak dövmem gerekiyor.''

''Emredersiniz Hükümdarım.''

------------------------------------------------------

''Gizli bir müşteri mi?''

Afrodit ve Ölüm, planladıkları kuyumcuya gelmişlerdi. Sonunda! Fakat Afrodit'in istediği yüzük satılmıştı. En azından tezgahtar böyle söylüyordu. Afrodit, alan kişiyi öğrenmek istediğindeyse, tezgahtar bunun mağaza kurallarına aykırı olduğunu söylemişti.

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now