Bölüm 84

7.2K 652 32
                                    

''Karşınızda Kaos'un Varisi Akira!''

Erc, bunu dediği anda arenanın izleyici bölmesinde oturan tüm canavarlar ulumaya, alkışlamaya, ve benzer sesler çıkarıp ona kendilerine göre tezahürat etmeye başladılar.

Kaos'un emri ile Erc hemen bir turnuva düzenlemişti. Akira'nın Arc'ın eğitimine girebilmesi için bu turnuvada birinci olması gerekiyordu. Tabii ki bunu söylemesi oldukça kolaydı fakat yapabilecek miydi? 

''Turnuvayı hepinize anlatıyorum. Dikkatli dinleyin! Varisimiz hergün kendisi ile eşit seviyede olan canavarlar ile savaşacak. Kuralımız basit. Rakibini sadece etkisiz hale getirecekler. Ne kalıcı sakatlığa ne de öldürmeye göz yumulmayacaktır. Turnuva 7 gün sürecek. Bu süre zarfı içinde Akira tam olarak 127 kişiyle mücadele edecek. Hepsi onun seviyesinde olmasına rağmen atalarının savaş tecrübeleri ile ondan daha güçlü oldukları kesin. Bakalım neler yapacak? İlk mücadele 1-1 olacak. Akira'nın bugünkü rakibi Orman Aslanı!''

Bunu duyan tüm izleyiciler kendilerince tezahürat yaparken, arenanın kenarında bekleyen 127 canavarın içinden bir tanesi yavaşça Akira'ya doğru yürümeye başladı. Akira onun gibi bir canavarı ilk defa görüyordu. Vücut şekli normal bir aslan gibiydi fakat boyu yaklaşık 20 metreyi geçmişti. Derisi yeşildi. Ama Akira'nın en çok tuhafına gidenler bu özellikleri değildi. Aslanın vücuduna sarmaşıklar dolanmıştı. Akira onu incelerken Orman Aslanı çoktan onun 20 metre yakınına gelip beklemeye başladı. Erc kuralları yeniden hatırlatmak için,

''Unutmayın, ne kalıcı sakatlık ne de ölüm olacak. Sadece toprak ve su elementlerini kullanabilirsiniz. 3'den geriye doğru sayacağım. Başla dediğim anda mücadele başlayacak.''

''3''

''2''

''1''

''BAŞLA!''

Akira, Erc ile savaşırken onun ilk dediği şeyi yaptı. Savunma. Daha önce hiç görmediği bir düşman ile karşılaşırsa onun güçlü-zayıf yönlerini gözlemleyecek, buna uygun bir plan yapıp daha sonra saldıracaktı. Geçmişte yaptığı bodoslama saldırı alışkanlığını Erc çoktan sökmüştü.

Roaarrr... ( Kendime hayranım, bu efekt yüzünden hayvan severler bana dava açsa haklılar.)

Orman Aslanı, kükreyerek koşmaya başladı. Koşarken bastığı toprak içeriye doğru göçerken her adımında daha da hızlanıyordu. Akira onun koşmasını dikkatlice izlerken aslanın ona doğru koşmadığını fark etti. Nedeni bilinmez bir şekilde etrafında daire biçiminde koşuyordu. Her turunda çok daha hızlı olmaya başlamıştı bile. Akira ise sadece düşmanını izlemekle yetiniyor ve ne yapacağını merak ediyordu.

Gümm..

Akira bir anda arkasından aldığı darbe ile neye uğradığını şaşırmıştı. Yere yapıştığında hiç beklemeden hızlıca kalktı ve etrafına bakındı. Fakat hiçbir şey yoktu. Bir kaç saniye sonra yine aldığı bir darbe ile yere savrulmuştu bile.

''Gerizekâlı! Öyle aptal gibi durma!''

Erc kendisini tutamayıp bağırmıştı. İlk darbe yediğinde sesini çıkarmamıştı. Fakat Akira aynı şekilde ikinci defa yere serildiğinde dayanamayıp bağırmayı ihmal etmemişti. Bu hakaret dolu cümleyi duyan canavarlar gülerken, Akira'nın içi öfkeyle doldu. 

Gözlerini kapatıp ayağını yere vurduğunda topraktan gelen titreşimleri hissetmeye başladı. Bunu yaptığında aslan sanki yavaşça adım atıyormuş gibi onu gözleri kapalı bir şekilde hissetti ve durduğu yeri çevreleyen büyük bir titreşimi fark ettiğinde hızla kenara çekildi. Bunu tam zamanında yapmıştı çünkü bu saldırıdan gelen darbeyi aldığı anda büyük ihtimalle bayılacaktı. İlk durduğu yerin etrafında toprak ansızın yükselip orayı resmen kapan görevi görerek birbirinin üstüne binmişti. Canavarlar, Akira'nın bu saldırıdan kurtulabildiğini görünce şaşırmışlardı. İlk iki saldırıda yere yapışan varis, sonunda kendisine gelmişti ve bir saldırıdan da olsa kurtulabilmişti. Fakat önemli olan bu başarısını devam ettirmesiydi.

Kaos'un Varisi 1-2Where stories live. Discover now