BÖLÜM -39-

804K 7.8K 5K
                                    

Hellö 💦

"Demre yemin ederim seni bir kaşık suda boğarım."

"Ne demek boğarım? Ne demek halka açık alanda ön sevişme yaşadım?"

Bas bas bağıran genç kız, mavi gözlerini kocaman açarak arkadaşına bakıyordu. Hamra ise aldığı cevabın şiddeti ile sabırla derin bir nefes aldı.

Salondaki büyük koltuklarda oturmuşlardı. Demre, üçlü koltukta hemen yanında küçücük olacak şekilde bacaklarını kendisine çekmişken bir anda yerinden fırlaması ve bas bas bağırması ile aslında Hamra'yı şaşırtmamıştı ama Demre'ydi işte. Heyecanı gidene kadar ortalığı velveleye vermek onun akılalmaz bir göreviydi.

"Hayır, neden bağırdığını sorabilir miyim?" diye sakin sakin soran Hamra, hâlâ az önce arabada olanları düşünüyordu.

Tanrım! Adamın tatlılığının etkisinden çıkmak imkânsızdı.

Demre ise bir an gözlerini kıstı ve gözlerine dik dik baktı. Sonra öyle bir kahkaha patlattı ki Hamra arkadaşının artık gerçekten de delirdiğini düşünmeye başladı.

"Sen şimdi gittin, abimi, halka açık bir alanda, koskoca abimi, lan Ahzal Remizade'yi..." Ve yine kahkaha atması ile Hamra sabırla yüzünü sıvazladı.

"Yemin ederim seni döveceğim."

"Ay nefes alamıyorum." diyerek karnını tutan Demre saçı başı darmadağınık olmuş bir hâlde kahkaha atmaya devam ediyordu.

"Ay dalağım şişti."

"Boğazın şişer de konuşamayacak hâle gelirsin inşallah Demre."

Genç kız Hamra'nın sinirlendiğini fark edince kendisini durdurmaya çalıştı ama nafileydi. Bir türlü susamıyordu. O da kahkahalarının arasından belli belirsiz konuşmaya başladı.

"Tamam, sizden bir atak bekliyordum ama bu kadar hızlı ve ulu orta değil. Kahretsin, abimi yatak odasında hayvana dönüşebilen adamlardan sanırdım." dedi ve bir an duraksayıp yüzünü buruşturdu.

"Kahretsin, bu kadar ayrıntıyı bilmemesi gereken bir kardeşim. Ama... Ama söz konusu sensin." dedi ve Hamra tam ağzını açmış bir şey diyecekken onu, elini kaldırıp susturdu.

"I-ı... Yıllardır bu anı bekliyordum ve inan bana ucunda abim olsa bile bana anlatmak zorundasın. Nasıldı?"

Hamra, gelen soru ile öylece kalakaldı. Karşısındaki kadın en yakın arkadaşından ziyade Ahzal'ın gerçekten de kardeşiydi. Şimdi ona oturup nasıl anlatabilirdi ki?

Kahretsin! Bu kız, abisine kendisini sunabilmesi için ilk orgazmını yaşatan insandı ve şimdi utanıyor muydu? Bu işte bir terslik vardı.

"Güzeldi. Çok nazikti."

Yanakları kızardı genç kızın. O anı hatırladıkça yanacakmış gibi hissediyordu çünkü içinden anlam veremediği bir porno starı o anda yüz göstermişti.

"Nazik mi? Abim mi?"

"Demre! Çok soru sorduğunun farkında mısın?" diye çıkışan Hamra sesini yükseltmişti. Demre ise suçlu suçlu gülümsedikten hemen sonra devam etti.

"Tamam tamam, o kadar ayrıntıya gerek yok. Ama abimden bahsediyoruz..."

"Ben gidiyorum." diyerek sözünü kesen Hamra yerinden kalkıp odasına çıkmak için bir hamle yaptı ama Demre uzanıp acele ile kolundan tuttu.

"Tamam ya. Sormuyorum. Otur şuraya. Aşüfte kadın hâlini aklıma kazımak istiyorum. Ne de olsa her zaman böyle bir görüntü ile karşılaşmıyoruz." demesi ile Hamra koluna yastığı geçirdi.

KIRMIZI KİTAP OLUYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin