BÖLÜM -17- / 5

962K 37.8K 8.7K
                                    

Hellö 💦

SINIR 5K VOTE 5K YORUM

Yavaşça hareket eden genç kız bilgisayarın ekranına bakıyordu ama patronu ne istediğini bile unutmuştu. Şu kız hakkında aklındaki yaptığı planların farkında mıydı bu kadın bir türlü anlamıyordu. Ya gerçekten bilmediğinden böyle davranıyordu ya da kendisini kışkırtmak için her hamleyi yapmaya kararlı gibiydi. Çünkü gayet de başarıyordu.

Hamra ise bulduğu dosyayı açıp patronuna döndü. Ahzal'ın gözleri hızla kendisine kaydığında gülümsedi ve "İstediğiniz dosya Ahzal Bey!" dedi. Genç adam bilgisayarın ekranına baktı ve hangi dosya diye hatırlamaya çalıştı. Sonunda başlığı görmesi ile bozuntuya vermeden derin bir nefes aldı ve başıyla onaylayıp onun yanından yavaşça uzaklaşmasını izledi.

"Bu dosyaların hepsi imzalanacak efendim. 10 dakika sonra toplantınız var. Ondan sonrasında ise gazeteciler ile röportajınız mevcut." dedi Hamra elindeki not defterine bakıp programından bahsederken. Ahzal ise kafası karışmış bir şekilde onayladı. O eteğin boyu neydi öyle? Biraz daha kısa olsaymış iç çamaşırına kadar gözükecekmiş diye düşündü içten içe.

"Ben seni kıyafetlerine dikkat etmen konusunda uyarmadım mı?" dedi konunun dışında bir soru sorarak. Hamra, bu soruyla şaşırsa da bozuntuya vermedi. Bu tepkiyi bekliyordu.

"Bir sıkıntı mı var Ahzal Bey?" dedi ve kıyafetine bakındı. Genç adam ise Hamra'nın bu hâline daha da sinirlenmişti.

"Boyu boyu! O ne öyle? Yine mi cluba gitmeyi amaçlıyorsun?" demesi ile Hamra başını kaldırıp patronuna ters ters baktı.

"Mesaim dışında ne yapacağımı mı soruyorsunuz efendim?"

Genç kızın dik başlı hâliyle kendisine ters ters bakmasını izliyordu. Ah o minik burnunu ısırsa da görseydi inadı.

"Kardeşimi de peşinden sürükleyerek onu da alıştırma diye..." demesine kalmadan Hamra yavaşça masaya doğru eğildi. Ellerini masaya koydu ve saçlarının omuzlarından aşağı doğru sarkmasına izin verdi. Adamın karşısında oldukça cüretkar duran hâli ile şoka girmiş Ahzal, öylece bakakalmıştı. Hamra ise bacaklarının titrememesi için dua ediyordu.

"Ahzal Bey! Demre yaşını almış, bilinçli bir genç kız. Üstelik teorik olarak erkekler 22 yaşından erken olgunlaşamamalarına rağmen genç kızların 18 yaşından itibariyle sorumluluk sahibi olmaları daha yüksek bir ihtimal. Üstelik, Demre 21 yaşında ve oldukça da zeki bir kadın. Onu yönlendirmem için bir şeye teşvik etmek şöyle dursun, istemediği herhangi bir şeyi yaptırmaya yetecek gücüm yok. Kardeşinizde katır inadı var biliyorsunuzdur." dediğinde Ahzal öylece bakakalmıştı. Hamra ise o kadar uzun cümle kurmasının üzerine derin bir nefes aldı ve kocaman gülümseyip yerinde doğruldu.

"Şimdi ithamlarınız bittiyse odama geçip işlerimle ilgilenmek istiyorum. Sonrasında ne yapacağım da sizin ilgi alanlarınızın dışında kalıyor." dedi ve arkasını dönüp odasına doğru ilerledi. Ahzal mı? Genç adam şaşkınlıkla ağzı açık arkasından bakakalmıştı.

Ne olmuştu az önce?

Hamra heyecanla kapıyı kapattığında yaslanıp destek almaya çalıştı. Ah! Ne yapmıştı az önce? Demre'nin bahsettiği gibi yaptığında adamın yüzünün hâlini bariz görmüştü. Arkadaşına hak vermeden edemedi. Bu adama böyle muamele şarttı.

İşleri bittiğinde genç kadın yavaşça toparlandı. Çantasını alıp Ahzal'ın odasına uğradığında genç adam da çıkmak için hazırlanıyordu.

"Ahzal Bey ben çıkıyorum."

"Dur ben seni bırakırım." diyen genç adam huysuz bir şekilde genç kadının üzerini süzüyordu.

KIRMIZI KİTAP OLUYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin